>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Ja nic nie napisałem do tej pory w sprawie mojego typu i odnośnie sugestii przeciwnika, ale ręce opadają :/
dobrze, że regulamin po mojej stronie ;)

chopers 0

chopers

Użytkownik
para chopers - 180michal
powinno być 2:1 dla mnie a nie dla 180michal gdyż pierwszego dnia wygrałem ako 2,52 - 0 a drugiego był remis

przepraszam poprawione

radek03 90

radek03

Forum VIP
Dzień 3
radek03 vs bam14
(...)
3) 27-08-08 17:00
mecz
: Wawrinka S. - Odesnik W.
typ: 4 lub więcej setów
kurs: 2,35
AKO: 6,74
Według BAH ten mecz jest rozgrywany dzisiaj 0 17, jednak w oficjalnej rozpisce tego meczu nie ma, więc mam podać inny typ, tak?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Według BAH ten mecz jest rozgrywany dzisiaj 0 17, jednak w oficjalnej rozpisce tego meczu nie ma, więc mam podać inny typ, tak?
to proszę o zmiane tego typu ze względu na błąd BAH na ten:

27-08-08 20:00
Stepanek R. - Starace P.
typ: 4 lub więcej setów
kurs: 1.6

F 0

fcluki07

Użytkownik
w IV cwiartce zdarzylo sie juz dwukrotnie ze obydwoje z danej pary nie podaja wynikow i zostali zdyskwalifikowani, teraz moje pytanie co dalej?? w nastepnej rundzie zabraknie tych dwoch graczy, czyli co bedzie jakies losowanie z tych co przegrali ale po walce czy moze jakies wolne losy w nastepnej rundzie dla kogos?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Jak już pisalismy, jesli w parze nie podaje typow nikt na jego miejsce losujemy osobe spośród przegranych. Tak zwany lucky looser:]

S 0

spojler

Użytkownik
3 Dzień

27-08-08 19:30 Bondarenko A./Bondarenko K. - Amanmuradova A./Kustova D. typ: DW 2:0 kurs:1,55
27-08-08 20:30 Bammer S. - Rezai A. typ: DW 2:0 kurs:1,60
27-08-08 18:30 Tursunov D. - Schwank E. typ: DW 2:0 kurs:2,50

AKO: 6,2

Zrobiłem małą pomyłkę w typie Tursunov D. - Schwank E.
Napisałem dokładny wynik 2:0 (kopiowałem i wklejałem i nie zmieniłem &quot;2&quot; na &quot;3&quot;), a taki wynik jest niemożliwy. Czy można to jakoś skorygować?? Chodziło mi o 3:0 z kursem 2,5.

Przepraszam za zamieszanie ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Każdy zawodnik każdego dnia musi podać kupon z 3 typami, przy każdym z nich dzień rozpoczęcia spotkania, godzina i kurs. Pod kuponem podajemy ogólny kurs. UWAGA! To że u buka w napisane jest, że spotkanie odbędzie się w poniedziałek, niekoniecznie jest prawdą! Upewnijcie się, czy naprawdę spotkanie odbędzie się danego dnia, patrząc w oficjalny order of play! Odnośniki do stron turniejów znajdują się w dziale tenis!!!! W przypadku gdy spotkanie nie odbędzie się danego dnia z powodu niedopatrzenia uczestnika, zostanie rozliczone po kursie 1.
To jest wycinek z regulaminu. Odpowiedź jest tam cały czas. Dlatego nie ma reakcji z naszej strony. Nie możemy w kółko wałkowac tego samego skoro Wy nie czytacie regulaminu.

akarin 0

akarin

Forum VIP
Dzień 3

Grzesio - Akarin [1-1]

1. 27-08-08 18:30 Tursunov D. - Schwank E typ: Tursunow -1,5 kurs: 1,45
2. 27-08-08 20:15 Cilic M. - Benneteau J. typ: Cilic 3:0 kurs: 2,00 ✅
3. 27-08-08 20:30 Zheng J. - Medina Garrigues A. typ: Zheng wygra 1 seta kurs: 1,65 ✅

AKO: 4,785
nastąpił mały błąd przy podliczaniu, Cilic gra jeszcze i prowadzi w setach 2:1, wiec wygrana 3:0 jest niemożliwa :wink:
Zapewne chodziło o ✅ przy meczu Tursunowa, który wygrał 3:1 :wink:

akselek 552

akselek

Użytkownik
Mam prosbe dot. cwiartki IV podalem swoje typy po 22, bo nie mialem dostepu do kompa przez caly dzien, a moj przeciwnik nic nie trafil, wiec czy mozecie poczekac na rozliczenie moich typow ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom