To jest
forum bukmacherskie i zamiast pisac tutaj analizy dotyczace walki co uczyniłem na początku w wątku w odpowiedzi otrzymałem analizy typu "
pudzian wygra,
polska górą!"
A teraz czuje sie jak na onecie, gdzie ludzie się wykłócają, wszystkie posty od strony 5 wzwyż mogły by być usunięte, bo nic nie wnoszą do dyskusji, a komentarze po walce to już tragedia.
Nie mają tutaj do rzeczy sytuację "jestem za polakiem", "wierzę ze polak wygra", takie coś to można na portalach typu onet pisać, bo nawet na strony bokserskie i
mma się to nie nadaje.
W innych tutaj działach między innymi w
Tenis wygląda to zupełnie inaczej, analizy, kontr analizy itd. a tutaj po prostu porażka, wszyscy karmią trolla ????
Wracając do tematu walki, jedyną szansą Pudziana na ten pojedynek było zrobienie to co uczynił
Pudzian w walce z Kawaguchim czyli rzucić się na zawodnika, który od 7 miesiecy nie walczył, ten atak powinien być bardziej przemyślany, ale tak by miał szanse pokonać bardzo ociężale poruszającego się Sylvie. A taktyka trzymanie dystansu i low kicki nie mogła się sprawdzić na dłuższą metę, bo jak pisałem mimo takiej taktyki Sylvia w końcu dopadnie Pudziana.
Mógł
pudzian się rzucić na sylvię, po tych kilku low kickach na początku, nie wraz z gongiem, ale to jest teraz tylko gdybanie.
W studio mowili, że
pudzian może będzie walczył z Nastulą, w tej walce też nie daje żadnych szansz Pudzianowskiemu, Nastula to by Sylvie pokonał.
Sztab trenerski, ktokolwiek omawia z nim taktykę na walki, według mnie się nie sprawdza, taktyka zawiodła z Yosuke i teraz z Sylvią.
Pudzian w wywiadach mówił, że ogladął taśmy z walkami Sylvi i wie, że on źle czuje się w parterze dlatego będzie chciał tam skierować walkę. No, ludzie kto to ustalił? Gość który 8lat walczy w formule
MMA, który uwalniał się z kilku dźwigni założonych przez Nogueire ma pogubić się w parterze z facetem, który w
mma nie walczy całego roku?