Proponuje zawiesic te rozmowy typy jestes pewien to postaw all inn bo mysle ze kazdy kto ma rozumu troszke, nie postawi calego czy 90% kapitalu, czy duzej sumy na cos czego nie jest pewien - patrz ustawiony mecz gdzie jest pewne info.
Ja po prostu przy kursie 1.33 na Pudziana chcialem dac na prawde spora sume na niego, ale sie zgubilem z dniami myslalem ze do gali jeszcze z tydzien a to juz jutro i kursy tak jak myslalem pospadaly. Teraz 1.15 to
Pudzian za krotko cwiczy zeby postawic z 500 pln na niego a dopiero przy tej sumie moim zdaniem zaczyna byc jakis zadowalajacy zysk, wiec odpuszcze spotkanie chyba ze dam symboliczna dyszke na Najmana ze wzgledu na kurs.
Ale szczerze mowiac spodobalo mi sie zdarzenie ze Najman spedzi wiecej niz 48h w szpitalu/klinice po walce by Tobet.
Pudzian jest mocny i masywny, do tego walczy do konca i przyzwyczajony jest do wygranej, mimo wszystko psychologia tez odgrywa role. Ale o co chodzi, skoro na treningu low-kickiem zalamal noge trenera, a na powyzszym filmiku MOIM ZDANIEM jego predkosc w porowananiu do masy jest dobra, a sila jest ... no nie najmniejsza, to moze sporo zabolec Najmana nawet jak zablokuje pare takich ciosow.
A co do zmeczenia, to jak
Pudzian sie zmezy moze zawsze powiesic sie na Najmanie i odpoczac ????
Takie jest moje zdanie ????