Haha:]Ta nuta była przygotowana specjalnie na tę walkę bo ja nigdzie indziej jej wczesniej nie słyszałem,Ona miała załadować akumulatory Pudzianowi i jak widać brat na niego oddziaływuje:]A jak usłyszałem "Zaraz Cię zniszcze zaraz Cie zniszcze!!" to leżałem na deskach jeszcze przed Najmanem???? Szacun Pudzian jeszcze raz bo wiem że czytasz FB!!:razz:Ej proszę, tylko nie piszcie, że ten brat Mariusza to raper .... :]
dziękuje
Denerwujesz mnie strasznie...Chylę głowy przed Mariuszem i przed wszystkimi którzy na niego stawiali.Powodzenia w dalszych walkach byle by nie popadł w samozachwyt i nie poczół sie zbyt pewnie i nie wypada wypowiadać takich zdań jak to : " To będzie masakra! Współczuję mojemu następnemu rywalowi " po walce z jak to nazwałem "Uciekającą panną młodą" ????
To co właśnie mi zaimponowało w Pudzianie to szybkość. Za wiele tego do oglądania nie było. Ale widać, że pracował sporo nad "techniką". Bo, że siłę ma to każdy wie.
Trochę szkoda, że tak szybko to się zakończyło.
Teraz przydałby mu się jakiś "mocniejszy" przeciwnik żeby mógł pokazać więcej umiejętności.
Daj spokoj ten Bob Saap to leszcz jakich malo w mmaNajman to zaden fighter, brat Pudziana by nim pozamiatał podłogę a co dopiero sam Mariusz, zresztą widać było strach w oczach pajaca przed walką, on dobrze wiedział że nie ma szans, a po pierwszych lowach zrozumiał na co się porwał, można tutaj mówiać że takie kopnięcia łamią kości, ale u dobrych przeciwników będzie Pudzianowi ciężko tak konczyć walki, mimo takiej siły, na Najmana się wściekle rzucił i na po 2minutach takiego tempa, Pudzian by wypluł płuca.
Do takich figheterów jak Fedor czy Noqueira nie ma sensu go porównywać, ze względu na to że oni ostro ćwiczą sztuki walki od bardzo wielu lat, a wielki Pudziań tak na dobrą sprawę dopiero zaczyna, bo to ze kilka lat ćiwczył karate i boks..... to tylko amatorsko, napewno nie przykładał do tego większej wagi.
Bob Saap to coś podobnego do Pudziana, podobna siła(na kaltkę, barki wyciska więcej)
wazy ok 170kg przegrywa praktycznie wszystko z lepszymi przeciwnikami.
Filmik z walki ze średniej klasy fighterem:
http://www.youtube.com/watch?v=h3cpaSy4S48
Dobrze gada...polać mu. Już odpowiedni ludzie zajmą się Pudzianem...pewnie wygra nawet kilka walk z ludźmi z którymi wygrać nie powinien (zresztą walka z Najmanem była wielka ściemą...). Pudzian to jest chodząca żyła złota i niedługo ktoś zainwestuje w ten kruszec (albo Japonia albo USA)Nie przesadzajmy z Pudzianem, raczej jego walki będą komercyjne żeby przyniosły zysk bo ludzie chcą go oglądać a to przynosi kasę więc będziemy widywali go na galach w KSW ale nie ma opcji żeby walczył w UFC, tam zawodnicy ćwiczą praktycznie od dziecka i Mariusz nie ma szans się przebić. Z resztą w USA nie brakuje takich umięśnionych ludzi jak Pudzian, prędzej zrobi karierę w Japonii bo tam patrzą na wygląd a nie umiejętności, Japonia kocha Wielkich ludzi. Może tam wyjechać stoczyć kilka walk i zarobić kasę ale nie wróże mu kariery choć nie mam nic do niego i chciał bym aby wygrywał ale on już jest za starym 32 lata to już za dużo żeby podbić świat w tym sporcie
z Kimbo ? on przecież dostał z jakimś pomalowanym na różowo białasemPudzian chcial sie z nim szybko rozprawic i to zrobil..Najman nie jest zadnym przeciwnikiem, udowodnil to juz walka z Wawrzynkiem
PS: Bracia Mroczek Rozwalli system ???? Chciałbym zobaczyć walke Pudziana Z Kimbo SLice
Chlop nie schodzi nigdy do defensywy XD