Co do wczorajszego spotkania,to zdecydowanie lepszą drużyną było Podbeskidzie Bielsko - Biała,mega szacun dla tych Panów,grali z niesamowitym zaangażowaniem,co najlepsze w okrojonym składzie,jeśli Pierwszoligowiec przyjeżdza na stadion Mistrza Polski,a w Bielsku zostawia trzech podstawowych piłkarzy,oszczędzając ich na kluczowy mecz z ŁKS na zapleczu
Ekstraklasy,to od razu można powiedzieć,że mają jaja i są pewną siebie drużyną,z reszta widać to było także po ich wypowiedziach,zaimponowali mi już w dwumeczu z nami i zasłużenie awansowali do półfinału,Wisła olała troszkę Górali i mam im to za złe,Lech idzie chyba tymi samymi śladami,bo wczoraj nie pokazał zupełnie nic.Sądzę,że drużyna Podbeskidzia po awansie,który niewątpliwie przyjdzie,będzie mieć świetny start sezonu,widać po PP jak potrafią się zmobilizować,we wczorajszym spotkaniu szczególnie zaimponował mi Patejuk,przyszłość tego Pana jest w czołowym Polskim klubie.Zapraszam Podbeskidzie do
EkstraklasyNa wyjazd będzie można jechać na rowerze:razz:.Co do dzisiejszego meczu,sądzę,że wygra Lechia,nie wiem skąd w Was ten optymizm,trzeba wykorzystać tragiczną atmosferę w szatni jak i w całym klubie i zagrać przeciwko Legii,drużyna sterroryzowana przez kibiców,nikt w mediach tak naprawdę nie wie,jak bliskie są ich kontakty z Piłkarzami,wiemy tylko o plaskaczu Rzeźniczaka i nic więcej,nie trzeba być psychologiem,żeby zobaczyć po zachowaniu Kuby po zakończonym meczu z Ruchem,że ten koleś był po prostu rozbity psychicznie,ale nie ma mu się co dziwić,obcokrajowcy pograją u nas jeszcze kilka miesięcy,może rok,co lepszy 2 lata i wyjadą z $$ do innej ligi lub swojego kraju,a taki Pan Rzeźniczak w Warszawie mieszkać będzie,klubowi oddany będzie,rodzinę też będzie tu mieć(ma)nie dziwne,że boi się przestępców,którzy mogą zastraszać jego,narzeczoną itp Także nie chciałbym się postawić w jego sytuacji,a co do spotkania,to powinno być underowe,jak to z reguły mecze na Traugutta,ale ja osobiście co może być paradoksem,na under na pewno nie postawię,nie w polskiej lidze
Ostatnie spotkanie Lechii z Bełchatowem nudne jak flaki z olejem,czym więc się kieruję w typie na gospodarzy??Jak już napisałem wyżej,jest to bardziej typ przeciwko Legii i atmosferze w klubie,jak w kierunku Lechii,mimo że drużyna grać potrafi,3 miejsce w tabeli jednak o czymś świadczy,sądzę również,że po dzisiejszym spotkaniu poleci głowa naszego człowieka w Legii Maćka Skorży(Maciek:*)bo pomimo sporego zaufania do jego osoby,klub ze stolicy dawno w ostatnich latach nie miał tak tragicznej passy,z najlepszej defensywy poprzednich sezonów,zrobił się ser szwajcarski:?Legii mimo wszystko źle nie życzę,tej drużynie należy się powrót do Europejskich Pucharów,jednak w mojej opinii dziś się do tego nie przybliżą.
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa
Typ -
Lechia Gdańsk - @2,40
Betclic