kudlaty089
Forum VIP
Malawi - Algieria
Bukmacherzy nie są idealni...Faworytem meczu był zespół Mali, a kursy były takie jakie były tylko ze względu na to, że Angola jest gospodarzem.Angola z faworytem? ????
Widziałeś kursy? Mali nawet przez moment nie bło faworyzowane przez bukmacherów... a jeśli dobrze pamiętam to przed samym meczem jeszcze na nich podskoczył kurs.
Wczoraj byl nadkomplet.Hehe panowie "gospodarzami byli" co to w ogóle za atut, skoro teraz oglądam Malawi-Algieria i kibiców można policzyć na palcach u jednej ręki, trybuny puste.Murawa też najwyższej jakości nie jest, więc doszukiwanie w tej kwestii pozytywów jest chyba nie mądrę, to nie spodek katowicki gdzie siatkarzy niesie tłum rozentuzjowanych kibiców i meksykańska fala, czy camp nou w derbach Hiszpani ;]
A co do meczu to Algierczykom się jak narazie wydaje, że przynależność do europejskich klubów zwalnia ich z obowiązku biegania i gry a wynik sam przeskoczy na 3:2.
Jak mówił cygeiro wczoraj stadion był zapełniony. Po prostu kibice przychodzą na mecze tylko gospodarzy - Angoli, a olewają inne spotkania. Wiadomo, że kraje Afryki nie należą do najbogatszych więc dla kibiców z Malawi czy Algierii wyjazd na PNA niekoniecznie jest dostępny.. Stąd nie ma co się dziwić, że frekwencja tak niska.Hehe panowie "gospodarzami byli" co to w ogóle za atut, skoro teraz oglądam Malawi-Algieria i kibiców można policzyć na palcach u jednej ręki, trybuny puste.
Murawa też najwyższej jakości nie jest, więc doszukiwanie w tej kwestii pozytywów jest chyba nie mądrę, to nie spodek katowicki gdzie siatkarzy niesie tłum rozentuzjowanych kibiców i meksykańska fala, czy camp nou w derbach Hiszpani ;]
A co do meczu to Algierczykom się jak narazie wydaje, że przynależność do europejskich klubów zwalnia ich z obowiązku biegania i gry a wynik sam przeskoczy na 3:2.
Mistrzostwa odbywają się tylko w Angoli, a nie w innych państwach ;O. Malawi w najbliższej przyszłości nie będzie stać na zorganizowanie takiej imprezy.Mój post nawiązywał do meczu Malawi-Algieria ???? Źle zrozumiałem kogoś post.
I żeby nie było, ja nie dziwię się, że było mało osób, tylko pragnę zaznaczyć że w tym meczu atut własnego boiska nie był 12 zawodnikiem Malawi, sami zapracowali na wynik bo rozegrali przyzwoity mecz.
jak dla mnie to nic nie pokazała, jedynie utwierdziła mnie w przekonaniu że w turniejach tej rangi, każdy może być mocny, drużyny takie jak Burkina Faso, nie grają w MŚ i jedyna szansą żeby się pokazać jest właśnie ten turniej, przygotowywali się 2 lata do niego i przygotowanie nie poszły na marne, a dla WKS chyba w tym roku priorytetem są Mistrzostwa w RPAWKS pokazał , z resztą jak zwykle , że nie mają ducha walki.
Ghana do boju! ????