>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Konfederacji

Status
Zamknięty.
kochan 0

kochan

Użytkownik
Zgadzam się w 100% z Ass&#39;em oraz Szpakowskim ???? ... jeżeli nie wydarzy się jakaś &quot;niespodzianka&quot; to w wielkim FINALE który zaplanowany jest 28 Czerwca na godzinę 20:30 zagrają : Brazylia vs Hiszpania. Będzie to z pewnością finał jaki każdy prawdziwy kibic chciałby zobaczyć przed ekranem TV. Obie ekipy jak burza przeszły dalej awansując z 1 miejsc w swoich grupach. Hiszpania z dorobkiem 3-0-0 i 8-0 goli i Brazylia 3-0-0 i 10-3 goli. O ewentualne 3 miejsce zagrają wtedy Afryka Południowa vs USA. Nie mniej ciekawy mecz gdzie ekipa gospodarzy turnieju (1-1-1 i 2-2 goli) zmierzy się mówiąc w sumie z &quot;niespodzianką&quot; jak na ten szczebel rozgrywek (mowa o pół finale) drużyną USA (1-0-2 i 4-6 goli)
- Uczestnicy :
Brazylia - Mistrz Ameryki Południowej (zwycięzca Copa América 2007)
Hiszpania - Mistrz Europy (zwycięzca Euro 2008 )
Republika Południowej Afryki - gospodarz
Stany Zjednoczone - Mistrz Ameryki Północnej (zwycięzca Złotego Pucharu CONCACAF 2007)
- Statystyki Pucharu Konfederacji :
Brazylia :
1 Miejsce (2 razy : 1997, 2005), 2 Miejsce (1 raz : 1999), 3 Miejsce (brak)
Hiszpania :
Brak
Afryka Południowa :
Brak
USA :
1 Miejsce (brak), 2 Miejsce (brak), 3 Miejsce (2 razy : 1992, 1999)
Pół Finał :
24 Czerwca 20:30 Hiszpania - USA
25 Czerwca 20:30 Brazylia - RPA
Finał :
28 Czerwca 20:30 Hiszpania/USA - Brazylia/RPA
Mecz o 3 miejsce :
28 Czerwca 15:00 Hiszpania/USA - Brazylia/RPA

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
versus

Hiszpania - USA poniżej 2.5 (2,00)

Dziś poznamy pierwszego finalistę Pucharu Konfederacji. W pierwszym półfinale zmierzą się Hiszpanie z reprezentacja USA. Zawodnicy z półwyspu Iberyjskiego idą jak burza w RPA. W swojej grupie pokonali wszystkich 3 rywali nie tracąc przy tym żadnej bramki. Hiszpanie przyjechali na tą imprezę najmocniejszym składem z wieloma gwiazdami w składzie. Zaporą nie do przejścia są obecnie obrońcy oraz Iker Casillas. Oprócz pierwszego meczu, kiedy rozgromili słabiutką Nową Zelandię 5-0 w następnych dwóch meczach wynik padł już underowy. Reprezentacja USA rzutem na taśmę z wielką dozą szczęścia awansowała do najlepszej czwórki. Bez wątpienia w grupie B poza jakimkolwiek zasięgiem była reprezentacja Brazylii, która oprócz pierwszego meczu z Egiptem gromiła rywali. Stany dzięki słabiutkiej formie Włochów i wysokim zwycięstwie na Egipcjanami awansowały do półfinałów. W grupie po dwóch meczach byli najsłabszą drużyną nie tylko z powodu ostatniego miejsca, ale również gry jaką prezentowali. We wszystkich trzech meczach padał over 2.5 bramki. Jednak dziś liczę na spokojną grę i nie za wiele bramek. Mimo nawet wygranej 3-0 nad drużyną z Afryki USA nie zyskało w moich oczach za wiele. Patrząc na mecze z silniejszymi rywalami Włochy (bramka z karnego), Brazylia (brak bramek) sądzę, że dziś bramki nie strzelą, bo tak naprawdę nie za bardzo mają kim. Natomiast Hiszpania w ataku ma przede wszystkim Villę oraz Torresa, którzy bez wątpienia będą siać popłoch w szeregach obronnych zawodników zwycięzców CONCACAF. Skromne 1-0, bądź 2-0 powinno w tym meczu paść. Strzelona bramka pozbawi amerykanów złudzeń, a uspokoi poczynania Hiszpanów. Jak dla mnie pewniak dnia dzisiejszego.

Kurs z: Bet365

lalo 36

lalo

Forum VIP
Hiszpania - USA
1 połowa over 1.5 gola
2.55
Unibet
W tym roku na Pucharze Konfederacji nie brakuje nam emocji, po potężnym zamieszaniu w grupie B z drugiego miejsca wyszli jednak Amerykanie którzy mieli lepszy stosunek bramek i od Włochów i od Egiptu. W półfinale zmierzą się oni z Hiszpanami którzy bez problemu z 9 pkt. wyszli z grupy. Która drużyna jest dzisiaj faworytem chyba mówić nie muszę, powiedzmy sobie szczerze USA na tym turnieju zagrało 1 dobry mecz przeciwko osłabionemu brakiem Zidan&#39;a i zmęczonemu Egiptowi, no może jeszcze pierwsza połowa w pierwszym meczu z Włochami, Hiszpania natomiast pięknie weszła w turniej, w pierwszym meczu pokonała 5:0 Nową Zelandię później było już troszeczkę gorzej bo męczyli się z Irakiem i przeszli obok meczu z RPA. Moim zdaniem szykuje Nam się kolejny overowy mecz, USA jeszcze w tym turnieju nie zanotowali meczu aby nie padły 3 bramki, Hiszpania natomiast po dwóch wysokich zwycięstwach z Azerbejdżanem w meczu towarzyskim 6:0 i jak już wyżej wspomniałem z Nową Zelandią 5:0 troszkę spóściła z tonu jednak dzisiaj po 4dniowej przerwie znowu pewnie wyjdą głodni gry i zdobywania bramek i uważam że para napastników Torres-Villa, o której pisałem już w ostatniej analizie o meczu Hiszpani, ufunduja Nam minimum 2 bramki do przerwy a kurs 2.55 niczego sobie :spokodfhgfh: Mecz o godz. 20.30 w TVP Sport oraz w TVP HD tak więc miłego oglądania :wink:
pozdROWienia ????

macius 0

macius

Użytkownik
A ja się nad tym meczem zaczynam poważnie zastanawiać. Wszyscy dookoła trąbią, jakim to pewniakiem jest Hiszpania. Życie (w sposób dość bolesny) nauczyło mnie, że pewniaków nie ma.
Na obronę swojej tezy nie mam żadnych argumentów poza tym, że los bywa ironiczny. Hiszpanie biją kolejne rekordy, wygrywają mecze, nie tracąc żadnej bramki itd. Stany Zjednoczone i tak już zaszły bardzo daleko, więc dziś zagrają bez żadnej presji. Futbol jest przewrotny. Nie zapominajmy o tym, co swojego czasu w MŚ zrobił Senegal, albo jak w LM grały zespoły takie jak CFR Cluj czy Anorthosis Famagusta...

Presja na zwycięstwo Hiszpanów jest ogromna, balonik napompowany... żeby tylko nie było wielkiego BUM!:jezora:

PS. Mimo to, też postawiłem na Hiszpanów. Ale w AKO. I za małą stawkę.

EDIT: Czyżby prorocze słowa? Tak dobrej gry Amerykanów sam się nie spodziewałem... Zobaczymy, co jedni i drudzy pokażą w drugiej połowie.

C 0

cinkowskii

Użytkownik
Nie bylbym taki pewny tcyh 2 bramek w pierwszej polowie poniewaz jesli druzyna broni sie 9 zawodnikami w polu karnym to Hiszpani idzie jak po grudzie jak to bylo w meczu z Irakiem natomiast USA to nieco lepsza druzyna wiec bedzie jeszcze trudniej a na pewno trener jest swiadomy slabosci swojej obrony wiec ustawi zespol bardzo defensywnie liczac na kontry ale jak to pilka wszystko jest mozliwe

Brazylia - RPA typ 1 handicap -1
CO tu duzo pisac Brazylia wygrala 6 ostatnich spotkan w tym z takimi przeciwnikami Wlochy ,Paragwaj,Urugwaj wiec powinni dac rade RPA ktore pomijajac porazke z Hiszpania bo zapewne mieli to wkalkulowane natomiast zremisowali z Irakiem i nie wysoko ale pewnie wygrali z Nową Zelandią
Brazylia strzelila w 3 ostatnich meczach 9 goli w tym 3 gole Wlochom tracac zaledwie 3 gole natomiast RPA strzelila takze 3 ostatnich meczach ale tylko 2 gole tracac rownierz 2

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
▶ Hiszpania - USA

Wyniki Hiszpanii rzeczywiście imponujące ale jak do tej pory to na tym turnieju za wiele nie pokazali, kilka popisów ze słabiutką Nową Zelandią a reszta meczy to męczarnie choć wynik w żadnych z nich nie był zagrożony. Drużyna USA kojarzy mi się tylko z jednym, że gdzie by nie zagrali to Polaków zawsze na luzie pojadą, jedyny wyjątek MŚ 2002 :jezora:. Pójdę dalej gra tej drużyny mi się podoba. Szybkie kontry, dobre wyszkolenie techniczne zawodników + dobra taktyka trenera i wychodzi całkiem przyzwoity zespół. Przegrany pierwszy mecz z Włochami 1-3 wcale nie oddaje tego co naprawdę działo się na boisku. Dopiero po czerwonej kartce dla Clarka w 33 min zmienił się obraz gry choć mimo tego wyszli nawet na prowadzenie do przerwy po wykorzystanym rzucie karnym.Na Hiszpanie to najprawdopodobniej będzie i tak za mało, ale dobrym typem wydaje się być X/1. Dlaczego a no właśnie Hiszpanie wolno wchodzą w mecz, długo rozgrywają piłkę i próbują pomału organizować akcje. Na dodatek sądzę że gracze z Ameryki wyjdą z nastawieniem defensywnym i będą liczyć na kontry. Dlatego remis do przerwy bardzo możliwy. A po przerwie Hiszpanie podkręcą tempo i w końcu dopną swego i wyjdą z tego pojedynku zwycięsko. Granie Hiszpanów po 1,20 nieopłacalne dlatego proponuje do przerwy remis a potem win Hiszpanów. Ale tak jak pisałem wyżej mam nadzieje że USA pokaże naprawdę dobry futbol bo wierzę że ich na to stać.

Typ : X/1
Kurs : 4,75
Buk: bwin

edit:
No zgoda z tą techniką to trochę przesadziłem, chodziło mi właśnie bardziej o dynamikę, szybkość,zwrotność.

ikso 0

ikso

Użytkownik
Wybacz ale Amerykanie dobrze wyszkoleni technicznie? To chyba nie tych samych Amerykanów oglądaliśmy. Amerykanie to typowi atleci, którzy z techniką mają tyle wspólnego co przepchnięcie piłki możliwie najbliżej bramki rywala i ewentualnie wpakowanie jej do siatki. . .również siłą.
Mój typ:
Spotkanie: Hiszpania v USA [HTFT] HT 0:1 ⛔
Typ: Hiszpania/Hiszpania
Kurs: @ 1.70
Gamebookers
Hiszpanie są murowanymi faworytami. . . jednak jak ktoś wcześniej wspomniał takich nie ma. Hiszpani niby nic szczególnego nie pokazali ale tylko dlatego, że nie było potrzeby. Grali piach a i tak wygrywali i awansowali. Teraz gdyby zaszła taka potrzeba pokazaliby na co ich stać. I ja wierzę, że tak się stanie i tym razem. USA będzie grało bez presji więc będą chcieli osiągnąć korzystny rezultat. Raczej nie powinni się bronić cała drużyna także tutaj stwarza się możliwość dla Hiszpanów, którzy powinni już w pierwszej połowie strzelić bramkę i móc kontrolować grę. Nie sądzę również aby forsowali się bardzo. Chcą szybko ustawić mecz a później go kontrolować po to aby nie tracić zdrowia przed finałem.

C 0

cinkowskii

Użytkownik
Chodzilo mi raczej o to ze USA to lepsza druzyna niz Irak i prawdopodobnie wytrzymaja dluzej z obrona ale nie watpie w Hiszpanie wg mnie wygraja tylko troszku skromnie jak na Hiszpanie o to mi chodzi nie napisalem dokladnie we wczesniejszym poscie

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja również uważam, że Hiszpania nie wygra wysoko. W awans Mistrzów Europy nie wątpie, ale na festiwal strzelecki Espanii w tym spotkaniu nie liczę. Myślę, że skromne 1-0 albo 2-0 jest najbardziej prawdopodobne.
Przeciwnie Brazylia. Tu obstawiam wysokie zwycięstwo Canarinhos. RPA jest słabiutkie, co udowodniło w grupie gdzie jedyną druzyną, którą pokonali była Nowa Zelandia. Myślę, że Brazylijczycy &quot;zafundują&quot; gospodarzom prawdziwą lekcję futbolu.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Hiszpania - USA
Łącznie rzutów rożnych (9,5) - powyżej - 1,9 ✅ ✅ ✅
Gospodarze rzutów rożnych (6,5) - powyżej - 1,85 ✅ ✅ ✅
Krótko bo niedługo mecz a i nie ma się o czym rozpisywać. Siłę obu drużyn każdy zna, nie widzę innego scenariusza meczu niż ataki Hiszpanów i murowanie bramki przez Amerykanów. A wiadomo jak wygląda zmasowana obrona: blokowane strzały, blokowane dośrodkowania, interwencje bramkarza i piłka ląduje za linią końcową. Im dłużej Amerykanie będą utrzymywali wynik bezbramkowy tym większa szansa na over rożnych. Warto też zagrać LIVE na over 4.5 ✅ lub 5 ✅ w pierwszej połowie
Edit: Masło...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Chyba dla wszystkim był zaskoczeniem wczorajszy półfinał który wyeliminował Hiszpanów z dalszej gry, jednak gdy nie strzela się seryjnie sytuacji zostaje się skarconym i piłkarze Hiszpanii powinni otym wiedzieć doskonale USA grała moim zdaniem pewnie w obronie momentami fantastycznie i przedewszystkim skutecznie co pozwoliło im otworzyć 2 sytuacje z przodu i 2 bramki. Kilka błędów obrony Hiszpańskiej i dziś już są poza turniejem.

macius 0

macius

Użytkownik
A ja się nad tym meczem zaczynam poważnie zastanawiać. Wszyscy dookoła trąbią, jakim to pewniakiem jest Hiszpania. Życie (w sposób dość bolesny) nauczyło mnie, że pewniaków nie ma.
Na obronę swojej tezy nie mam żadnych argumentów poza tym, że los bywa ironiczny. Hiszpanie biją kolejne rekordy, wygrywają mecze, nie tracąc żadnej bramki itd. Stany Zjednoczone i tak już zaszły bardzo daleko, więc dziś zagrają bez żadnej presji. Futbol jest przewrotny. Nie zapominajmy o tym, co swojego czasu w MŚ zrobił Senegal, albo jak w LM grały zespoły takie jak CFR Cluj czy Anorthosis Famagusta...

Presja na zwycięstwo Hiszpanów jest ogromna, balonik napompowany... żeby tylko nie było wielkiego BUM!:jezora:

PS. Mimo to, też postawiłem na Hiszpanów. Ale w AKO. I za małą stawkę.

EDIT: Czyżby prorocze słowa? Tak dobrej gry Amerykanów sam się nie spodziewałem... Zobaczymy, co jedni i drudzy pokażą w drugiej połowie.
No i mamy niespodziankę. Wściekły jestem na siebie, że mimo pewnych obaw co do tego meczu, jednak uległem ogólnemu trendowi pod tytułem &quot;Hiszpania musi, Hiszpania wygra&quot; i postawiłem na nich swoje pieniądze.

Jeśli chodzi o dzisiejszy półfinał, zgadzam się z tym co napisał Assitalia. Piłkarzom RPA do Canarinhos bardzo daleko. I nie wierzę, że trybuny w jakikolwiek sposób pomogą gospodarzom. Odpada według mnie element &quot;lekceważenia rywala&quot;. Brazylia widziała wczoraj, do czego może doprowadzić zbyt wielka pewność siebie (Hiszpanie wypowiadali się, jakim fantastyczntym meczem będzie finał z Brazylią...jeszcze przed półfinałem z USA). Dlatego myślę, że dziś, zobaczymy Brazylijczyków grającą piękny, ofensywny i przede wszystkim skuteczny futbol, który zagwarantuje im finał rozgrywek.

Kursy niestety bardzo liche. Chyba, że obstawimy coś takiego..?

Która drużyna wykona najwięcej rzutów rożnych?

Brazil (-3) - 2.20
South Africa (+3) - 1.87
Remis w handicapie - 7.50
Expekt

EDIT:
Ja gram dzisiaj tak:

Spotkanie: RPA - Brazylia⛔
Zakład: Do przerwy/koniec meczu
Typ: Brazylia/Brazylia
Kurs: 1,75
Buk: Bet365
Analiza:

Jak kosmiczną piłkę gra Brazylia, wszyscy wiemy. W fazie grupowej Pucharu Kondeferacji trzy zwycięstwa, w tym to ostatnie, najbardziej imponujące nad Włochami 3:0. Po drugiej stronie - Republika Południowej Afryki, która gra w tym turnieju tylko dlatego, że jest gospodarzem... Remis z Irakiem i dwubramkowe zwycięstwo nad Nową Zelandią - to moim zdaniem maksimum, na co stać miejscowych. Dziś zarówno piłkarze, jak i kibice RPA zostaną boleśnie sprowadzeni do parteru. Typuję pewne zwycięstwo Canarinhos z prowadzeniem już w pierwszej połowie. To, że wczoraj mieliśmy niespodziankę, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że dziś jej nie będzie.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
versus

Brazylia - Republika Południowej Afryki over 3.5 (3,20)

Dziś drugi półfinał Pucharu Konfederacji. We wczorajszym meczu skończyło się olbrzymią sensacją, gdyż faworyzowana ekipa Hiszpanii uległa Stanom Zjednoczonym 2:0. Dziś już na taką sensację nie ma co liczyć. Patrząc na formę Brazylijczyków, ostatnie wyniki, radość jaką im niesie spędzanie każdej minuty na boisku nie ma innego typu, niż wysoka wygrana. Przez grupę przeszli jak burza pokonując po kolei Egipt 4:3, USA 3:0, Włochy 3:0. Oprócz tej małej wpadki z Egipcjanami wszystko inne układało się po ich myśli. Formą błyszczą ofensywni zawodnicy Canarinhos Luis Fabiano, Kaka czy Robinho, dodając do tego dość pewną obronę Brazylia to bardzo mocny rywal. RPA w tym turnieju znalazło się tylko, dlatego, że są gospodarzami, a owy turniej jest dla nich testem przed przyszłorocznymi Mistrzostwami Świata. W grupie udało im się tylko pokonać słabiutką Nową Zelandią i zremisować z Irakiem. Ogólnie nie zaprezentowali się najgorzej jak na ich umiejętności. Strzelili dwie bramki i stracili dwie bramki w trzech meczach. Na co można liczyć dzisiaj? Uważam, że na kilka bramek Brazylii, bo mają kim strzelać, są w formie, a ich gra może się podobać. RPA czy są w stanie strzelić bramkę? Tutaj myślę, że jako gospodarz mogą tą jedną honorową zdobyć. Spodziewam się wyniku 3-1, 4-1 w stronę Canarinhos.

Kurs z: Betsson

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Przeciwnie Brazylia. Tu obstawiam wysokie zwycięstwo Canarinhos. RPA jest słabiutkie, co udowodniło w grupie gdzie jedyną druzyną, którą pokonali była Nowa Zelandia. Myślę, że Brazylijczycy &quot;zafundują&quot; gospodarzom prawdziwą lekcję futbolu.

Nie jestem wielkim fanem nożnej ale w dobrym wydaniu takim jak np.ten Puchar Konfederacji miło popatrzec ????

Na tym poziomie we wszystkich rozgrywakch kursy typu 1.20-1.30 są cholernie zdradliwe.Tym bardziej jeśli chodzi o piłkę nożną i starcie gdzie decyduje jedno spotkanie.

Jaja będą zaje.... jak finał będzie USA-RPA i ja tak typuje hehe :-D Gram na @6.00 awans RPA dzisiaj. :spokodfhgfh:

To jaka jest gała do stawiania widzieliśmy wczoraj.Możesz atakowac cały mecz i g!@#$ zdziałac a możesz oddac 2 strzały na brakę i trafic 2 budy.Na to nastawiam się dzisiaj.

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
▶ Brazylia - RPA
Dzisiaj kolejny półfinał Pucharu Konfederacji. Canarinhos kochający radosny futbol zmierzą się z gospodarzami, co by tu dużo mówiąc grającymi przeciętny futbol. Pokonanie takich tuzów piłkarskich jak Nowa Zelandia 2-0 czy remis ze słabym Irakiem nie może napawać optymizmem przed dzisiejszym meczem. Ale tutaj chciałbym się skupić bardziej na graczach z Ameryki Południowej. Brazylia pod wodzą trio Fabiono,Kaka, Robinho dzieli i rządzi jak do tej pory na tym turnieju. 10 bramek w 3 meczach :!: jak widać pomimo ciężkiego sezonu forma strzelecka pozostała a gra sprawia im radość. W każdym z trzech dotychczas rozegranych meczach pokrywali over 1 w pierwszej połowie. Wychodzą na boisko tylko z jednym założenie pokazać ciekawy i ofensywny futbol od pierwszej minuty. Dzisiaj będzie podobnie gdyż gracze z RPA nie mają czego bronić muszą zaatakować ( patrz wczoraj USA :-D ) więc liczę na szybki mecz z wieloma podbramkowymi sytuacjami i kilkoma bramkami. Naturalnie to Brazyliczycy mają zapewnić ten over choć czasami jakiś przebłysk formy Parkera czy Pienaara i honorową mogą strzelić. Podsumowując Brazylia po pewną wygraną, po over w pierwszej połowie i ciekawy meczyk w TV.

Typ : over 1 (pierwsza połowa)
Kurs : 1,84
Buk: 188bet

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Ja stawiam poniżej 1.5 bramki po kursie 1.50 i czekam .... :)
Swoją drogą nie wydaje mi się żeby to była miazga typu 4-0 ,Rpa ma całkie dobrą obronę ,szkoda tylko że expekt nie oferuje kursu na awans ale trudno.

✅ :-D

ikso 0

ikso

Użytkownik
Ja stawiam poniżej 1.5 bramki po kursie 1.50 i czekam .... :)
Swoją drogą nie wydaje mi się żeby to była miazga typu 4-0 ,Rpa ma całkie dobrą obronę ,szkoda tylko że expekt nie oferuje kursu na awans ale trudno.
Mam nadzieję, że to co napisałeś to tylko przejęzyczenie? ;)
Jeśli nie to expekt to złodzieje. ;)
RPA nie ma dobrej obrony, RPA ma drużyną, która potrafi się bronić. . . całą drużyną.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Mam nadzieję, że to co napisałeś to tylko przejęzyczenie? ;)
Jeśli nie to expekt to złodzieje. ;)
RPA nie ma dobrej obrony, RPA ma drużyną, która potrafi się bronić. . . całą drużyną.

Więc będą się bronić całą drużyną :) swoją drogą USA tak robiło wczoraj i Hiszpanie nie co zrobić w polu karnym ,myślę że na 1-szą połowę powinno starczyć ,przy czym 1 bramka zawsze może wpaść ????

M 0

mesjasz

Użytkownik
Ale Hiszpania obrała jedną taktykę i nie potrafi jej zmienić w zależności od boiskowych wydarzeń a z jedną taktyką całego świata nie idzie ograć. Natomiast Brazylia właściwie trudno określić jaką taktyką gra. Z każdym nowym przeciwnikiem oglądamy nową Brazylię a tylko niektóre niezbędne schematy są powtarzane.

RPA na siłe stosuje wyuczone schematy prostopadłych zagrań. Zawodnicy podający często nie myślą tylko grają to co im trener każe. Stąd np w meczu z Nową Zelandią widzieliśmy tyle niecelnych podań lub podań do nikogo. Po drugiej stronie gra Brazylia w której większość zagrań w obrębie pierwszej linii ma spontaniczny charakter. Dlatego oni są bardziej &quot;elastyczni&quot; i nawet gdyby im początkowo nie szło to potrafią coś wykombinować

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Widze ze z amerykanów zrobiliście drużynę która może rywalizować jedynie z Fidżi lub Trynidadem, tymczasem jak sie okazało tacy słabi nie są. Ciekawe jakich zawodników jestescie w stanie wymienić z drózyny Egiptu ? ????

Na dzisiaj ladny typ to handi 0:1 na Brazylię po 1,7 w bwin. RPA nie ma zdnego atutu w meczu z Brazylia, no może poza trenerem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom