>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Konfederacji

Status
Zamknięty.
M 0

mesjasz

Użytkownik
Irak stawia takie zasieki w obronie że tylko indywidualne umiejętności graczy drużyn przeciwnych mogą pozwolić na strzelenie im gola. Hiszpanie rozgrywali atak pozycyjny chyba przez 75% czasu i mimo wymiany ogromnej ilości podań nie potrafili tego sforsować. Dlatego o obrone Iraku się nie martwie. Problemem jest chyba tylko atak. Niewiem ile w tej formacji ten zespół jest w stanie pokazać. Z Hiszpania odgryźli się 2-3 atakami ale tylko jeden strzał był groźny no i sytuacja w której któryś Irakijczyk nie przyjął piłki po dośrodkowaniu. Więcej nic.
A Nowa Zelandia też może chcieć pozostawić dobre wrażenie po swoim występie....

M 0

mike19_

Użytkownik
W jakim składzie zagra Hiszpania? Ma ktoś info?
el Bosque będzie starał się oszczędzić swoich najlepszych graczy. - Mam okazję do przełamania rekordów, ale równocześnie jest to szansa na dokonanie kilku zmian w składzie. Ktoś może odpocząć, ktoś inny dostać szansę gry - tłumaczy Hiszpan. - Jednak na pewno nie osłabi to drużyny. W sobotę zagramy mocnym składem - zapowiada del Bosque.

M 63

mejor

Użytkownik
Uważam, że dobrym typem na jutro jest over 2,5 gola w meczu Włochy-Brazylia. Oba mecze w tej grupie będą rozgrywane o tej samej porze, więc Włosi nie będą mogli grać na remis, ponieważ w równolegle rozgrywanym spotkaniu Egiptu z USA może wyrzucić ich poza burtę turnieju. Brazylia słynie z dobrej ofensywnej gry a w obronie zdarzają im się słabsze występy co można było zauważyć w spotkaniu z Egiptem. Brazylia w ostatnich 6 spotkaniach zanotowała 5 spotkań, w których padały co najmniej 3 gole ( jedyny under to 1:1 z Ekwadorem), natomiast Włosi 3 undery i 3 overy w ostatnich 6 meczach. Biorąc pod uwagę, że Włochom nawet wygrana 2 golami może nie dać awansu spodziewam się otwartego widowiska z obu stron i co najmniej 3 goli.
Włochy- Brazylia typ over 2,5 gola kurs 2,15 w bet365

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Uważam, że dobrym typem na jutro jest over 2,5 gola w meczu Włochy-Brazylia. Oba mecze w tej grupie będą rozgrywane o tej samej porze, więc Włosi nie będą mogli grać na remis, ponieważ w równolegle rozgrywanym spotkaniu Egiptu z USA może wyrzucić ich poza burtę turnieju. Brazylia słynie z dobrej ofensywnej gry a w obronie zdarzają im się słabsze występy co można było zauważyć w spotkaniu z Egiptem. Brazylia w ostatnich 6 spotkaniach zanotowała 5 spotkań, w których padały co najmniej 3 gole ( jedyny under to 1:1 z Ekwadorem), natomiast Włosi 3 undery i 3 overy w ostatnich 6 meczach. Biorąc pod uwagę, że Włochom nawet wygrana 2 golami może nie dać awansu spodziewam się otwartego widowiska z obu stron i co najmniej 3 goli.
Włochy- Brazylia typ over 2,5 gola kurs 2,15 w bet365
Rzeczywiście ładny kurs i napewno warty gry przy dwóch drużynach mających w swoich szeregach tak bramkostrzelnych zawodników. Gdyby Włosi grali o nic to można by się było zastanawiać nad tym, że zagrają jak to Włosi, bardzo defensywnie, ale w takiej sytuacji, tak jak mówisz, Italia musi grać otwartą piłkę, a pójście na wymianę ciosów z &quot;Kanarkami&quot; może zakończyć się sporą ilościa bramek tym bardziej, że Brazylia w obronie nie jest zespołem rewelacyjnym.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Hiszpania - RPA (Team 1 - wygra do zera?) ✅
Typ: Tak
Kurs: 2.40
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 20.45 polskiego czasu rozpocznie się kolejne spotkanie Pucharu Konfederacji, w którym naprzeciw siebie staną gospodarz turnieju - reprezentacja RPA i będący w fenomenalnej formie aktualni Mistrzowie Europy - reprezentacja Hiszpanii.
Gospodarzom do awansu z grupy wystarczy remis, dlatego też można przypuszczać, iż nie rzucą wszystkich sił na atak, co w pojedynku z tak mocnym rywalem, jak La Furia Roja, mogłoby się źle skończyć. Należy spodziewać się raczej asekuracyjnej gry i to najprawdopodobniej z obu stron. Hiszpanie również - moim zdaniem - tempa forsować zbytnio nie będą. Uważam, iż Vicente Del Bosque, który z pewnością da odpocząć kliku zawodnikom, nakaże swoim podopiecznym, by prowadząc spokojną grę, w najodpowiedniejszym momencie zadali decydujący cios, który w ostatecznym rozrachunku przesądzi o kolejnym tryumfie i ustaleniu absolutnego rekordu kolejnych zwycięstw reprezentacji, gdyż jedyny wynik, jaki staje mi przed oczami w przypadku dzisiejszego pojedynku, to skromne 1:0 dla Hiszpanów.

Przypuszczalne składy obu drużyn:
Hiszpania: Reina - Ramos, Arbeloa, Pique, Capdevila - Riera, Fabregas, Alonso, Cazorla - Villa, Guiza
RPA: Khune - Booth, Gaxa, Masilela, Davids - Mokoena, Sibaya, Pienaar, Modise - Mashego, Parker

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
Hiszpanie zapewne wystąpią składem troszkę wymieszanym pomiędzy zawodnikami którzy grali do tej pory, a rezerwowymi. Na pewno nie osłabi to jakoś drastycznie ich siły. Różnica klas nadal będzie ogromna. RPA ma kilku ciekawych zawodników, szybki atak, dobrego technicznie Pienaar-a, jednak zdecydowanie skłaniam się ku Hiszpanom. Spodziewam się meczu prowadzonego w spokojnym tempie pod dyktando Mistrzów Europy.

Co do drugiego spotkania osobiście gram że Nowa Zelandia nie strzeli bramki. To co do tej pory pokazali to kompletna impotencja w ataku. Irak gra bardzo twardo w obronie. Potrzebują jak najlepszego bilansu bramkowego, a więc myśle że nadal obrony nie odpuszczą.

Typy: Hiszpania - RPA 1
Irak - Nowa Zelandia Nowa Zelandia nie strzeli bramki

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Podzielam zdanie poprzedników. Moim zdaniem Hiszpanie wygrają i to pewnie. Dziś grają zmiennicy ? Chyba tylko z nazwy, bo skład aż roi się od gwiazd. Kilku zawodników będzie chciało się pokazać z dobrej strony, bo dużo mówi się o ich transferach :p
Nie przekreślałbym też Włochów. Mecz z Brazylią (też mnie nie zachwycają) może być dla nich punktem zwrotnym w tym turnieju. Brazyliczycy będą grali otwartą piłkę, nie będą murować bramki. Będą też szanse na kontry. Over wydaje się dobrym posunięciem ale ja idę na całość i stawiam na Włochów

camillo 9

camillo

Użytkownik
Według mnie jedynym czynnikiem przemawiającym za reprezentacją RPA jest własna publiczność. Oglądałem trzy ostatnie mecze w wykonaniu tej reprezentacji (z Polską, Nową Zelandią i Irakiem) i zaprezentowali się w nich co najwyżej przeciętnie. Jako, że są gospodarzami najbliższych mistrzostw Świata na siłe chce się z nich zrobić dobrą drużynę, tak jak to było z Austrią na mistrzostwach Europy. A Hiszania jak Hiszpania... Grają najlepszą piłkę w tym momencie. Duet Villa - Torres gra fenomenalnie podobnie jak wszystkie inne formacje. Tak więc ja również jestem zdania, że Hiszpania odniesie dzisiaj zwycięstwo, a po kursie 1.70 można śmiało stawiać na mistrzów Europy.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Irak - Nowa Zelandia
Typ: Under 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: betGun
Analiza:

Spotkanie zdecydowanie dwóch najgorszych ekip tegorocznego pucharu konfederacji, Nowa Zelandia 2 mecze 0 pkt. 7 bramek straconych 0 strzelonych, Irak 1 pkt. 1 bramka stracona, 0 bramek strzelonych. Co tu dużo mówić będzie to jeden z najgorszych meczy do oglądania, wątpię aby padło wiele bramek ponieważ ani jedna ani druga drużyna nie ma czym postraszyć w ataku co zresztą udowadniali w obydwóch meczach, ani jednej bramki strzelonej przez oba zespoły ... Mecz powinni wygrać gracze Iraku ale czy są Oni w stanie strzelić 3 bramki ? Moim zdaniem nie :jezora54: Wg. mnie mecz zakończy się wynikiem 1:0 a wybierając ten mecz lub dobry film na polsacie zdecydowanie wybrałbym tą drugą opcję ???? Co tu dużo mówić ten mecz odbędzie się i zaraz o nim wszyscy zapomną i tyle z mojej strony bo nie ma się co rozpisywać, jak będzie inaczej stawiam każdemu po browarze ????

pozdROWienia ????
E: Hah ! Tak jak mówiłem :] Meczu nie oglądałem bo wybrałem zespół Feel&#39;a ???? Ale gdy przyszedłem i ujrzałem wynik 0:0 to mi wszystko wyjaśniło ;) Analiza może nie była długa ale bardzo trafna ;)

macius 0

macius

Użytkownik
Hiszpanie wygrają, o ile wcześniej nie wykończą się nerwowo. Piłkarze (szczególnie Hiszpanii!) narzekają wciąż na harmider, jak robi się podczas meczu na trybunach (wszystko przez te nieszczęsne trąbki), a w meczu RPA z Hiszpanią, miejscowi kibice na pewno nie odpuszczą...
Natomiast fakt, że są bardzo blisko rekordu wcale nie musi według mnie wpłynąć na nich pozytywnie. Ale to już inny temat.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Jak dla mnie ciekawym typem po wysokim kursie wydaje sie RPA lub remis...
RPA jako gospodarz nie odpadnie w fazie grupowej, Hiszpania awans juz ma, wiec jak dla mnie remis bankowo! Ewentualnie RPA lub remis, zeby w gospodarzu jakis lew sie nie obudzil. Pozatym Hiszpanie moga wyjsc full skladem ale nie musza... RPA gra dla publiki, a po marnym starcie, wypada sie pokazac....

F 72

filip11

Użytkownik
Egipt - USA
typ: 1
kurs: 1,75
bukmacher: expekt

Egipt w tym turnieju prezentuje się nieźle co potwierdzają doskonale wyniki. Już w pierwszym meczu pokazali, że potrafią walczyć z każdym przegrywając po wyrównanym meczu z Brazylią 3-4. W kolejnym spotkaniu pokazali, że potrafią wygrać nawet z Mistrzami Świata – ograli Włochy 1-0. Naprawdę Egipt pokazał w tym meczu ciekawą kombinacyjną piłkę i mimo iż zespół Włoch nie pokazał się z najlepszej strony to i tak jest to spory sukces. Gracze USA w tym turnieju nie grają zbyt wybitnie i nie wygrali jeszcze żadnego spotkania. Krótko nie pokazali się z dobrej strony. Warto wspomnieć, że faraoni mają szansę na wyjście z grupy co jest doskonałą motywacją aby wygrać ten mecz. Jestem przekonany, że Egipcjanie nie odpuszczą tego meczu po tym co pokazali z reprezentacją Italii. Tworzą naprawdę bardzo dobry team i chwilami grają jak najlepsze światowe potęgi futbolu.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Egipt - USA
Egipt -1
Kurs: 3.3
Bukmacher: bet365
Analiza:

Już dziś ostatnie mecze grupowe w pucharze konfederacji, jeżeli Egipt pokona USA a Włochom podwinie się noga w spotkaniu z Brazylią to z drugiego miejsca awansuje właśnie ekipa z kraju Faraonów, więc mają o co walczyć. Oglądałem ostatnie mecze obu drużyn i muszę powiedzieć że to co grał Egipt bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, jednak Oni już w pierwszym meczu pokazali dobrą piłkę i w kolejnym meczu można było się tego spodziewać, jednak to co robiło USA w meczu z Brazylią to woła o pomstę do nieba... aż żal było na to patrzeć ! Jedynie ostatnie dwie akcje i jakoś wyszły a tak to cały mecz dno ! Ja rozumiem że grali z Brazylią ale to nie zwalnia ich od najprostszych zagrań piłkarskich ! Oni nie potrafili przyjąć piłki, dobrze podać, byli wolni jak muchy w smole to koszmar ! Egipt natomiast bardzo waleczny, dobrze grają technicznie, motorycznie także nie najgorzej nastawieni do tego turnieju. Jak skończyły się oba mecze to czekałem aż wystawią ofertę właśnie na te spotkanie i wchodzę i włąsnym oczu nie wierzę ! Kurs 3.30 biorę z pocałowaniem ręki i jak dla mnie 9/10 bo nie widzę żadnego zagrożenia ze strony Amerykanów na bramkę rywali ... Chociaż ostatnio pisałem że strzelili bramkę najlepszej defensywie świata czyli Włochom to jednak wycofuję się z tych słów :] Egipt również strzelił bramkę Włochom i na dodatek ten mecz wygrał 1:0 co dało im realne szansę na awans bo wiadomo że Brazylia wyjdzie raczej rezerwowym składem, jednak gdy na ławce Canarinhos siedzą tacy gracze jak Dani Alves albo Baptista to wiadomo czym to śmierdzi :] A do tego trener Dunga z pewnością nastawi swoich graczy bardziej na defesnywę i na urwanie punktów Włochom bo jeżeli Egipt wygra mecz a Włosi stracą punkty to z gruby wychodzą Egipcjanie a wiadomo że większe szanse na wygraną całego turnieju wtedy ma Brazylia bo nie będzie jednego z główych faworytów do wygrania ... Czyli Brazylia ogrywając włochów eliminuje sama sobie trudnego rywala ! Uważam że Egipt z Zidan&#39;em na czele rozbije jutro gracze z Ameryki i to na dodatek bardzo zdecydowanie ! :spokodfhgfh:
pozdROWienia ????
E: Wielka niespodzianka ! Brak Zidana był chyba widoczny :]

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
Uważam że Egipt z Zidan&#39;em na czele rozbije jutro gracze z Ameryki i to na dodatek bardzo zdecydowanie !
Odnośnie samego typu na Egipt to jak najbardziej się zgadzam. Do tej pory pokazali zdecydowanie lepszą piłkę niż &quot;brutale&quot; z USA i dzisiaj nie powinni mieć problemu z awansem do półfinału. Chciałbym jednak zauważyć, że Faraoni wystąpią niestety bez swojej największej gwiazdy, Mohameda Zidana, który w poprzednim meczu z Włochami przedwcześnie opuścił boisko z powodu kontuzji ścięgna podkolanowego. Drugi trener mistrzów Afryki Shawky Gharib, na temat występu piłkarza Borussii Dortmund powiedział niedawno: &quot;Kontuzja nie jest groźna, ale i tak wykluczy Mahomeda z meczu ze Stanami Zjednoczonymi&quot;, więc może wcale nie być tak łatwo (moim zdaniem bukmacherzy już wcześniej wiedzieli o absencji Zidana, stąd taki wysoki kurs na Egipt). Jak będzie przekonamy się dzisiaj wieczorem ok. 23.

Pozdrawiam.

D 5

devil13england

Użytkownik
A co myślicie o tym zeby w meczu USA-Egipt zagrać ze bedzie czerwona kartka???.Egipt bedzie atakował i amerykanie beda mogli byc zmuszeni do czestego faulowania.
I może warto zagrac na Makaronów z Brazylią choc szczerze to nie lubie ich grać ale oni zawsze jak trzeba to wygrywaja a dziś im trzeba ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Granie na czerwone kartki to zawsze loteria i ja zdecydowanie odradzam taki typ.
Zgadzam sie natomiast co do meczu Egiptu, nie wyobrazam sobie, żeby piłkarze z Afryki nie wykorzystali ogromnej szansy, jaką jest awans do półfinałów Pucharu Konfederacji i nie pokonali USA.

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
A ja sobie wyobrazam ???? Nie przesadzajcie z tym Egiptem. Przeciez cala druga polowa meczu z Wlochami to byla desperacka obrona i impotencja strzelecka Wlochow. Sam Egipt nie byl w stanie wyprowadzic choc jednej skladnej akcji bez Zidana. A Amerykanie to Amerykanie, na pewno tego meczu nie odpuszcza. Za wszelka cene beda chcieli urwac choc punkt. Mecz z Brazylia im nie wyszedl, ale z Wlochami przeciez prowadzili i powinni miec rzut karny w koncowce przy stanie 1:2. Moze tu byc remis...

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie: Włochy - Brazylia
Typ: Brazylia-1.5
Kurs: 4.60
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś ostatnie mecze w fazie grupowej.Brazylia jest pewna wyjścia z grupy.bowiem wygrali obydwa wcześniejsze mecze ,z Egiptem 3-2 i z USA 3-0.
Włosi sa pod ścianą i by wyjśc z grupy musieli by dzisiaj odnieśc korzystny wynik z Brazylią,o który bedzie naprawde bardzo ciężko ,po za tym musieli by liczyć na reprezentacje Stanów Zjednoczonych by ci wywalczyli choć by remis z Egiptem.
Italia z pewnoscia puśi zagrać otwarcie z Brazylią na tyle jak to jest możliwe bo nie ma co liczyć na potknięcie sie Faraonów z USA,ponieważ sa w wybitnej formie i powinni sobie poradzić.A w wypadku zwycięstwa Egiptu,Włosi będa musieli również wygrać.
To stwarza okazje dla Brazyli,którzy z pewnoscia będą chcieli pokonać aktualnych mistrzów świata bo takie mecze przechodzą do historii.
W lutym w Londynie na stadionie Emirates Stadium Brazylia zdominowała spotkanie i wygrała z Włochami 2:0.Włosi sa w słabiutkiej formie po wymordowanym zwyciestwie nad USA i porazce z Egiptem będzie im bardzo cieżko ugrac coś z Canarinhos.
Kłopot Italii polega na tym, że tracą bramki z przecietnymi zespołami,a to nieprzystoi Azzuri.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Poznaliśmy wczoraj pełny skład półfinalistów Pucharu Konfederacji 2009. Prócz jedynej niespodzianki jaką jest obecność w tym gronie USA wszystkich inne ekipy można było przewidzieć.

Kursy na półfinały wyglądają bardzo nieciekawie, ale trudno się dziwić. Brazylia i Hiszpania w porównaniu z USA i RPA grają futbol z innej planety i nie wyobrażam sobie innego finału niż pojedynek Espanii z Canarinhos. Zresztą Szpakowski już wczoraj podczas meczu Włochy - Brazylia zapraszał na taki właśnie finał. A jak wiemy Szpaku nigdy się nie myli ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom