Egipt - USA
Egipt -1
Kurs: 3.3
Bukmacher: bet365
Analiza:
Już dziś ostatnie mecze grupowe w pucharze konfederacji, jeżeli Egipt pokona
USA a
Włochom podwinie się noga w spotkaniu z Brazylią to z drugiego miejsca awansuje właśnie ekipa z kraju Faraonów, więc mają o co walczyć. Oglądałem ostatnie mecze obu drużyn i
muszę powiedzieć że to co grał Egipt bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, jednak Oni już w pierwszym meczu pokazali dobrą piłkę i w kolejnym meczu można było się tego spodziewać, j
ednak to co robiło USA w meczu z Brazylią to woła o pomstę do nieba... aż żal było na to patrzeć ! Jedynie ostatnie dwie akcje i jakoś wyszły a tak to cały mecz dno ! Ja rozumiem że grali z Brazylią ale to nie zwalnia ich od najprostszych zagrań piłkarskich !
Oni nie potrafili przyjąć piłki, dobrze podać, byli wolni jak muchy w smole to koszmar ! Egipt natomiast bardzo waleczny, dobrze grają technicznie, motorycznie także nie najgorzej nastawieni do tego turnieju. Jak skończyły się oba mecze to czekałem aż wystawią ofertę właśnie na te spotkanie i wchodzę i włąsnym oczu nie wierzę !
Kurs 3.30 biorę z pocałowaniem ręki i jak dla mnie 9/10 bo nie widzę żadnego zagrożenia ze strony Amerykanów na bramkę rywali ... Chociaż ostatnio pisałem że strzelili bramkę najlepszej defensywie świata czyli Włochom
to jednak wycofuję się z tych słów :] Egipt również strzelił bramkę Włochom i na dodatek ten mecz wygrał 1:0 co dało im realne szansę na awans bo wiadomo że
Brazylia wyjdzie raczej rezerwowym składem, jednak gdy
na ławce Canarinhos siedzą tacy gracze jak Dani Alves albo Baptista to wiadomo czym to śmierdzi :] A do tego trener Dunga z pewnością nastawi swoich graczy bardziej na defesnywę i na urwanie punktów Włochom bo jeżeli Egipt wygra mecz a Włosi stracą punkty to z gruby wychodzą Egipcjanie a wiadomo że większe szanse na wygraną całego turnieju wtedy ma
Brazylia bo nie będzie jednego z główych faworytów do wygrania ...
Czyli Brazylia ogrywając włochów eliminuje sama sobie trudnego rywala ! Uważam że Egipt z
Zidan'em na czele rozbije jutro gracze z Ameryki i to na dodatek bardzo zdecydowanie ! :spokodfhgfh:
pozd
ROWienia ????
E: Wielka niespodzianka ! Brak Zidana był chyba widoczny :]