>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Konfederacji

Status
Zamknięty.
C 0

cinkowskii

Użytkownik
&quot;Brazylia - Egipt
Typ : handicap na Brazylie (-1)
kurs 1.8
Buk Milenium
Spotkanie to jest raczej meczem &quot;Goliata z Davidem&quot; lecz prawdopodobnie bez tak dobrego zakonczenia jak w powiesci o Davidzie i Goliacie Brazylia to klasa sama w sobie druzyna ktora ma co najmniej 25 pilkarzy klasy swiatowej co prawda poczatki w eleminacjach do MŚ nie byly najlepsze ale ta &quot;maszynka&quot; weszla na wysokie obroty wygrywajac 3:0 z przecietnym Peru ale przedewszystkim 0:4 na wyjezdzie z Urugwajem oraz u siebie z 2:1 z Paragwajem takze jest to duzy wyczyn W odroznienu od Brazyli zespolowi z Egiptu idzie mocno przecietnie przegrana z Algerią 1:3 i to w kwalifikacjach do MŚ w RPA Skromna wygrana z Omanem 0:1 i Remis z Zambia takze w eleminacjach
Mysle ze Brazylia powinna wygrac co najmniej roznica 2 bramek tym bardziej ze atak egiptu wydaje sie byc lekko &quot;uposledzony&quot; prawdopodobnie nie zagra Amkr Zaki (czy jakos tak sie to pisze) zawodnik Londynskiego Fullham a jak bedzie to sie w krotce przekonamy&quot;
Tutaj slow kilka sie nalezy gdyz faktycznie Egipt ewoluowal i to znacznie Brazylia wykonczyla elegancko 2 ladne akcje (chociaz mieli wiecej) natomiast reszta goli padla ze stalych fragmentow gry co nie zmienia faktu ze strata 3 goli byla poprzedzona poprostu dziecinnymi bledami gdyz no niestety braklo jednego gola dla Brazylii

artur202 4

artur202

Użytkownik
Brazylia zagrała dobre pierwsze 45 minut, natomiast po przerwie kompletnie pokpili sprawę, szcsególnie Robinho,który tylko biegał po boisku bo w żadnej akcji ofensywnej go nie widziałem, chyba nie chciał się za bardzo przemęczać bo po co... Obrona Brazylii nie spisała się dzisiaj najlepiej każdy z 4 obrońców robił błędy,które w rezultacie dały 3 bramki Egipcjanom, jedyny piłkarz,któremu zależało na grze to był Kaka on jako jedyny cały czas był ruchliwy szukał gry, co do reszty zawodników to żaden nie zasługuje na pochwałę,w drugiej połowie Brazylia grała przeciwieństwo tego co prezentowali przed przerwą, nie potrafili podejść pod bramkę rywali, nie potrafili celnie uderzyć w światło bramki a najgrosze jest to,że co chwile gubili piłkę co jest do nich nie podobne,Kaka zagrał na swoim poziomie z powodu transferu do Realu chciał się pokazać z jak najlepszej strony nowemu pracodawcy, Luis fabiano naobiecywał przed turniejem,że chce zostać królem strzelców ale oprócz jednego gola nie zagrał na swoim poziomie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Małe podsumowanie wczorajszych 2 spotkań....
Brazylia zagrała otwarty futbol jednak szybko przekonała się że nawet prowadząc 3:1 Egipt może doprowadzić do 3:3 a później do sytuacji w których mógł wygrać , moim zdaniem Brazylia bardzo szczęśliwie wygrała co prawda ręka była na końcu jednak wiadomo kontrowersyjny Webb to sędziował jednak wszystko dla Brazylii skończyło się dobrze....
Włochy , w pierwszej połowie nie błyszczeli grali po prostu antyfutbol gdy USA za sprawą Clarka dostało czerwień i strzelili gola z karnego dopiero w 2 połowie się obudzili jednak moim zdaniem dopiero po wejściu Rossiego który zagrał kapitalne zawody 2 bramki i kilka niesamowitych rajd uważam że to wielki talent i jeżeli go w Villareal nie zmarnują mogę mieć z niego duży pożytek. Włosi wygrali w pełni zasłużenie patrząc na 2 połowę w której wręcz &#39;&#39;miażdżyli&#39;&#39; rywala , jednak widać że obrona wymaga przebudowy bo Chiellini nie czuje się w jej środku najlepiej....

maciekdmd 6

maciekdmd

Użytkownik
Co do meczu Brazylii to trzeba pochwalić świetną grę Egiptu. Brazylia nie odpuszczała tego meczu poprostu Egipt grał dobrze.

Co do jutrzejszych meczów
Hiszpania v Irak 1.06 10.00 21.00
Republika Południowej Afryki v Nowa Zelandia 1.30 4.50 10.00

Ostatnie dwa mecze Hiszpani
New Zealand vs. Spain W - 0:5
Azerbaijan vs. Spain W - 0:6

Jedyne co opłaca się grać w meczu Hiszpani to AH 0:3 na Hiszpanie...
Po kursie 2,1 albo jakiś over 2/3,5

M 0

mesjasz

Użytkownik
Doberman90 możesz wyjaśnić dlaczego kontrowersyjny? Czy jeden poważny błąd daje taką opinię na resztę kariery? Widziałem wiele spotkań sędziowanych przez niego i były bardzo wysoko oceniane. W końcu stąd jest jednym z najlepszych arbitrów na świecie

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Doberman90 możesz wyjaśnić dlaczego kontrowersyjny? Czy jeden poważny błąd daje taką opinię na resztę kariery? Widziałem wiele spotkań sędziowanych przez niego i były bardzo wysoko oceniane. W końcu stąd jest jednym z najlepszych arbitrów na świecie
Jeden moze nie bo wiecej takich sie zdarzalo, zreszta on lubi dyktowac karne pamietam ze w jakims meczu na szczycie PL odgwizdal karnego a pozniej przyznal sie do bledu. To jest sedzia, moze sie pomylic niestety a ze w tym pamietnym meczu dla nas odgwizdal karnego to teraz kazdy na kazdym kroku jak tylko moze wytyka go od najgorszych pokazujac kazdy blad. Prawda jest taka ze jest to jeden z najlepszych arbitrow. Gdyby to byl jakis Niemiec czy Hiszpan to by sie wytykalo innego. Tyle w tym temacie. Bardziej w tym turnieju czepialbym sie czarnoskorych liniowych, bo oni sa beznadziejni.

K 0

kinimod1987

Użytkownik
Co do meczu Brazylii to trzeba pochwalić świetną grę Egiptu. Brazylia nie odpuszczała tego meczu poprostu Egipt grał dobrze.
Owszem Brazylia nie odpuściła tego meczu ale na II połowę wyszła nie skoncentrowana, bez woli walki. Po utracie dwóch bramek podnieśli się ale jeśli drużyna nie skoncentruje się przed meczem to już w trakcie jest o wiele ciężej . Egipt zagrał dobre spotkanie. Widać że im zależało na grze. Walczyli o piłkę, tworzyli akcje ofensywne. Najlepszy zawodnik Brazylii to zdecydowanie Kaka. Jako jedyny grał na swoim wysokim poziomie.
pozdrawiam

C 0

cinkowskii

Użytkownik
Co myslicie o typie w meczu USA - Brazylia typ Brazylia wygra obie polowy ?
Brazylia napewno wezmie lekcje z meczu z Egiptem i beda sie starali do konca Kaka w formie wiec mnostwo znakow na niebie i ziemi wskazuje ze Brazylia wygra . USA malo tworzy dobrych akcji jak to widac bylo w meczu z Wlochami 3-4 dobre akcje podczas gdy Wlosi mieli 7-9 znakomitych okazji z czego 3 zamienili na bramki

simons 646

simons

Forum VIP
Hiszpania - Irak 1 [handi] , over 2.5
Na samym wstepnie warto skomentowac ten typ. Wiadomo jedynka za 1.05 kto by to stawial ???? ale mysle ze do tych -2 handi mozna dac spokojnie, wiecej bez uznania.
Co tu duzo psiac - Hiszpania wygrywaja od 13 meczy, a rekord jest ustalony na 14 zwyciestw, wiec mysle beda chcieli pobic, a przeciwnik neizbyt wymagaacy jak na nich. Mawystapic podstawowy skad takze bym sie nie martwil.
Z kole Iraq nie rpzegral jeszcze od czasow nowego trenera - dwa remisy 1-1 z Polska i RPA. Graja mocna defensywa i szukaja bramek z kontry ... czy to wystarczy na Hiszpanie - watpie
na koniec sklady, ktore sa kwintesencja , mysle, tego spotkania:
Hiszpania: 1 Iker Casillas (cap.) - 15 Sergio Ramos, 2 Raúl Albiol, 5 Carles Puyol, 11 Joan Capdevila - 10 Cesc Fàbregas, 8 Xavi Hernández, 14 Xabi Alonso, 18 Albert Riera - 7 David Villa, 9 Fernando Torres

Irak: 12 Mohammed Gassid - 2 Mohammed Ali Karim, 14 Salam Shakir, 4 Fareed Majeed, 15 Ali Rehema, 3 Bassim Abbas - 18 Mahdi Karim, 5 Nashat Akram, 13 Karrar Jassim - 7 Emad Mohammed, 10 Younis Mahmoud (cap.)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
USA - Brazylia
Kolejne spotkanie grupy B , Brazylia w pierwszym spotkaniu zagrała bardzo dobrze w ataku jedna słabiutko w obronie i szczęśliwie wygrała z Egiptem po karnym w końcówce spotkania , USA przegrała 1:3 z Włochami jednak to była kwestia czerwonej kartki oraz słabszej gry w 2 połowie USA. Dziś Brazylia może powoli zapewnić sobie awans do półfinału albowiem jeżeli wygra z USA będzie miała komplet zwycięstw i ostatnie spotkanie będą mogli grać na małym rozluźnieniu na przysłowiowy &#39;&#39;remis&#39;&#39; jednak do tego długa droga najpierw trzeba pokonać walecznych amerykanów uważam że trener Dunga powinien dokonać roszad w obronie bo środek zdecydowanie szwankował uważam że Brazylia pokażę jaką radość czerpie z gry w piłkę i wygra dzisiaj.
Propozycje :
Over 2,5 @@ 1,60 ✅
Powyżej 1,5 gola 1 połowie @@ 2,05 ✅
Egipt - Włochy
Włosi którzy pokazali w pierwszym meczu 2 odsłony swojej gry , bezbarwną i zaciętą. Dziś pewnie od 1 minutach wybiegnie Giueseppe Rossi który ostatnio zagrał znakomicie. Egipt pokazał &#39;&#39;ząb&#39;&#39; z Brazylią strzelić 3 gole ekipie &#39;&#39;Canarinhos&#39;&#39; to duża sztuka i zasługa Zidana który znakomicie się odnalazł w sytuacjach. Dziś uważam że Włosi zagrają bardziej uważnie od pierwszych minut i niestety ich obrona powinna także mieć mała roszadę bo para stoperów z Juventusu zdecydowanie sobie nie radziła. Uważam że w tym spotkaniu będzie minimalne zwycięstwo Włoch.
Propozycje :
Egipt - Włochy - 2 @@ 1,70
Strzelec : Mohamed Zidan @@ 4,00
Vincenzo Iaquinta @@ 2,75

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Brazylia - USA
Typ: Over 3
Kurs: 2.09
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Drugi mecz na turnieju pucharu konfederacji obu ekip, pierwsze mecze były chyba po myśli wszystkich, czyli wygrana Brazylii nad Egiptem oraz porażka USA z Włochami, oba spotkania kończyły się wynikiem overowym, a żeby było jeszcze śmieszniej w obu spotkaniach padły przynajmniej 4 bramki, Brazylia po ciężkiej przeprawie pokonała Egipt 4:3 a bramkę na wagę zwycięstwa strzelił w 90 min. z karnego nowy zawodnik Realu - Kaka, USA niestety poległo Włochom 3:1 choć po pierwszej połowie to Oni wygrywali 1:0 i szykowała się mała niespodzianka. Jak widzimy USA potrafi strzelić bramkę dużo wyżej notowanemu rywalowi, a jak wiemy Włosi słyną ze znakomitej gry w defensywie to dlaczego mieli by nie strzelić gola Brazylii która ma bardzo słabą defensywę ? Zresztą o tym pisałem już w ostatniej analizie
Dzisiaj drugi mecz eliminacyjny Mistrzów Świata z roku 2002 a zarazem ostatni sprawdzian przed pucharem konfederacji, zmierzą się Oni z Paragwajem dotychczasowym liderem grupy Ameryki Płd. Paragwaj ostatnio niespodziewanie przegrał z Peru 0:2 i przyjadą do Brazylii w niezbyt dobrych humorach, odwrotnie gospodarze, wygrali w sobotę swój mecz z Urugwajem aż 4:0 i ich samopoczucie jest pewnie bardzo dobre. Jednak czy gra wyglądała aż tak dobrze jak wskazuje na to wynik ? Oglądając ich ostatni mecz z Urugwajem doszedłem do wniosku że Canarinhos ma bardzo słabą obronę ... I nawet nie chodzi tutaj o samych obrońców ale ich gra obronna całego zespołu jest bardzo słaba, chociaż wiadomo to nie od dziś. Czy dzisiaj Paragwaj jest w stanie strzelić chociaż jedną bramkę ? Wg. mnie tak, przecież strzelili oni już w tych eliminacjach 19 bramek to dlaczego mieli by dzisiaj nie podwyższyć swojego dorobku ? Skoro Urugwaj który jest kilka pozycji niżej potrafił stworzyć kilka klarownych sytuacji to dlaczego mają ich nie stworzyć i wykorzystać Paragwajczycy którzy są lepszym zespołem od ostatniego rywala Brazylii. Jednak Brazylia nawet ze słabą obroną mecze wygrywa a to za sprawą swojej siły ofensywnej, wg. mnie są w stanie strzelić 3 bramki i spokojnie wygrać swój mecz, grają z w najmocniejszym składzie, zresztą o tym pisałem już ostatnio, dawałem wtedy X do przerwy jednak pokazali że są strasznie mocni, dzisiaj stawiam na zdecydowane zwycięstwo Brazylii i wynik overowy jednak podnoszę linię do 3.5 i nie przeraża mnie nawet to że w tych eliminacjach na własnym boisku zanotowali aż trzy wyniki bezbramkowe, to wg. mnie ich jeszcze bardziej zmobilizuje do tego aby zdecydowanie wygrać przed własną publicznością, bo oni przychodząc na stadion kiedy gra Brazylia chcą widzieć piękny football a do tego mnóstwo bramek i mam nadzieję że dzisiaj brazylia im to właśnie zafunduje :spokodfhgfh:
Jeżeli Urugwaj stwarza sobie kilka klarownych sytuacji strzeleckich, Paragwaj strzela im gola to dlaczego USA miało by tego nie zrobić? Przecież Oni są jeszcze lepszym zespołem od tych dwóch wymienionych powyżej. Czyli Dlacego USA miałoby strzelić bramkę już wiemy, o Brazylii chyba nie muszę pisać, grają jak w ostatnich spotkaniach w najmocniejszym składzie więc problemów aby zwyciężyć nie powinni mieć chociaż nie wiadomo bo w piłce wszystko może się zdarzyć. Jeszcze jednym argumentem za wynikiem overowym jest konforntacja między tymi zespołami, spotkali się Oni w 2007 roku w meczu towarzyskim padł wtedy wynik 4:2 dla Brazylii, więc jak widzimy wszystko przemawia dzisiaj za wynikiem overowym, ja jednak ubezpieczam się tutaj do typu over 3 i przy ewentualnym wyniku gdy padną tylko 3 bramki będę miał zwrot ! Także bardzo polecam ten typ !! :spokodfhgfh:
pozdROWienia ????
3:0 ZWROT

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: USA - Brazylia (Uda się obydwu drużynom strzelić gola?) ⛔
Typ: Tak
Kurs: 1.80
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 16.00 polskiego czasu Szwajcar Massimo Busacca rozpocznie spotkanie Grupy B Pucharu Konfederacji, w którym naprzeciw siebie staną reprezentacje USA i Brazylii.
Ewentualne zwycięstwo piłkarzy z Kraju Kawy dałoby im awans już przed ostatnim grupowym pojedynkiem z reprezentacją Włoch. Z kolei Amerykanie po porażce ze Squadra Azzura, chcąc myśleć o wyjściu z grupy (w co, tak naprawdę, chyba mało kto wierzy), nie mają innego wyjścia, jak powalczyć z Canarinhos o zwycięstwo. Ale by to osiągnąć, muszą zaprezentować się zdecydowanie lepiej niż w pierwszym meczu, gdzie skuteczny opór Włochom udało się postawić tylko w pierwszych 3 kwadransach.
Po nie najlepszym pierwszym meczu z Egiptem szkoleniowiec Canarinhos Carlos Dunga przy zestawianiu wyjściowej jedenastki prawdopodobnie większą wagę przywiąże do defensywy. Natomiast Bob Bradley musi postawić wszystko na jedną kartę i ustawić drużynę na tyle ofensywnie, by stworzyć przynajmniej kilka dobrych sytuacji pod bramką Julio Cesara. Jaki przyniesie to skutek? Trudno przewidzieć. Na pewno będzie ciekawie i bramek - moim zdaniem - z obu stron nie powinno zabraknąć.
Mój typ: 2:1 dla Brazylijczyków.

Przypuszczalne składy obu drużyn:
USA: Howard - Spector, Onyewu, Demerit, Bornstein - Torres, Feilhaber, Bradley, Dempsey - Altidore, Donovan
Brazylia: Julio Cesar - Alves, Lucio, Luisao, Kleber - Gilberto Silva, Felipe Melo, Elano, Kaka - Robinho, Luis Fabiano

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
EGIPT - WŁOCHY X 3,35​

Wlosi z ekipa USA meczyli sie nie milosiernie, dopiero wejscie Rossiego ozywilo gre, kto wie jak przebiegalby dalej ten mecz gdyby nie 3 minuta od wejscia tego zawodnika na murawe. Duzy wplyw rowniez na postawe amerykanow miala czerwona kartka Clarka z 33 minuty, w mojej ocenie nie zasluzona. Owszem, faul byl, chamski ale nie na tyle brutalny by pokazac czerwona kartke. Co ciekawe dzis Kljestan dostal czerowna kartke... Zgola odmienne nastroje po swoim pierwszym meczu mieli zawodnicy Kraju Faraonow, ktorzy stoczyli szalenie ambitna walke z Brazylijczykami, wyszli z stanu 1:3 na 3:3 dzieki kapitalnej grze przede wszystkim Zidana a pozniej zostali okradzeni z 1 pkt przez sedziego spotkania Howarda Webba. Jesli Egipt chce sie jescze liczyc w walce o awans nie moze tego spotkania przegrac bowiem ostatni mecz zagraja z ekipa USA, ktora juz pozegnala sie z marzeniami o kolejnej rundzie. Po ostatnim meczu Rossi znajdzie sie pod czula opieka obroncow, dzis ma rowniez juz wystapic kapitan Cannavaro. W mojej opinii po ostatnim spotkaniu w zespole Faraonow drzemie sportowa zlosc i na pewno beda ja chcieli wyladowac na najblizszym rywalu, Wlosi jednak sa zespolem bardzo trudnym do pokonania ale z tym zespolem mozna nawiazac rownorzedna walke, co pokazal sparing z Nowa Zelandia grany chwile przed startem PK, gdzie Wlosi 3 razy musieli odrabiac starty by ostattecznie wygrac 4:3.

Przypuszczalne sklady:
Egipt: El Hadari - H. Said, Gomaa, I. Said, Moawad, Shawky, Hassan, Fathi, Rabou, Treika, Zidan

Włochy: Buffon - Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Gattuso, Pirlo, De Rossi, Rossi, Gilardino, Iaquinta
Czy zawodnicy z kraju faraonow beda mieli dzis powody do radosci?​

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Egipt - Włochy

Dzisiaj druga kolejka spotkań w grupie B Pucharu Konfederacji. Na obecną chwile sytuacja jest klarowna. Egipt w pierwszym meczu zaprezentował sie bardzo przyzwoicie grając bez kompleksów z Brazylią. Gdyby nie kontrowersyjny rzut karny w końcówce spokojnie dowieźliby remis i sprawili sporą niespodziankę. Włosi natomiast w pierwszym spotkaniu pewnie pokonali USA. Od początku było widać kto będzie dyktował warunki, USA ograniczało sie jedynie do szybkich kontr. Właśnie jednak z takich kontr i rozkojarzenie Włochów po czerwonej kartce Clarka udało wyjść im sie na prowadzenie, jednak w drugie połowie Lippi potwierdził że &quot;czuje&quot; drużynę świetne zmiany, wspaniałe trafienia Rossiego i niespodzianki nie było. W porównaniu z pierwszym meczem powinien zagrać Canavaro w miejscu Legro. Myślę ze poziom podobny, Fabio na pewno bardziej doświadczony razem z Chiellinim nie powinni mieć większych problemów szczególnie jeżeli chodzi o górne piłki. Poza tym ustawienie podobne jak w pierwszym spotkaniu. W drużynie Egiptu zabraknie pauzującego za czerwoną kartkę Ahmeda El Mohamadiego. Teoretycznie zespół dopiero na 40 miejscu w rankingu FIFA więc nie powinno być problemów ze wskazaniem zwycięzcy, ale w pierwszym meczu drużyna z Afryki pokazała charakter.. Dzisiaj nie ma co ukrywać grają o wszystko, bo ewentualna przegrana powoduje koniec marzeń o awansie do półfinałów. Włosi dobrze weszli w turniej, pokazali że zależy im na sukcesie i udowodnieniu że nie ma u nich żadnego kryzysu tak że myślę że nie pozostawią dziś złudzeń kto jest lepszy ;]

Moje typy:
Egipt - Włochy 2 @1,70 ⛔
over2,5 @1,85 ⛔ xd
/Jak to sie stało że Iaquinta nic nie strzelił tego nie wie nikt ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jutro i pojutrze odbędą się ostatnie spotkania grupowe Pucharu Konfederacji.
Poniżej przedstawiam aktualne tabele i zestaw par wraz z kursami z Bet-at-Home.

Pewne awansu do półfinałów są już reprezentacje Brazylii i Hiszpanii, które mają na swoim koncie po sześć punktów.
Przeciwnie Nowa Zelandia i USA, które z turniejem pożegnają się po fazie grupowej.
W tej sytuacji ciekawy wydaje sie typ na zwycięstwa Egiptu, który ma ogromną szanse wyprzedzić Włochów o ile Brazylijczycy mecz z Mistrzami Świata potraktują w 100% poważnie. O tym może zadecydować mecz Hiszpanii z RPA, który odbędzie się dzień wcześniej. Jeżeli Hiszpania nie przegra to zajmie pierwsze miejsce w grupie i wtedy Brazylia na pewno będzie w meczu z Włochami grać na poważnie aby zając pierwsze miejsce w swojej grupie i w półfinale nie zagrać z Mistrzami Europy.

Tak typuje ostatnie mecze fazy grupowej PK:

Egipt - USA - 1 @ 1.70
RPA - Hiszpania - X @ 3.10
Włochy - Brazylia - X2 @ @ 1.30
Irak - Nowa Zelandia - 1 @ 1.40

sandomingo 58

sandomingo

Użytkownik
Pewne awansu do półfinałów są już reprezentacje Brazylii i Hiszpanii, które maja na swoim koncie komplet punktów.
Przeciwnie Nowa Zelandia i USA, które z turniejem pożegnają się po fazie grupowej.
Chyba jednak Brazylia nie jest jeszcze pewna awansu. Wystarczy ze przegra 0:2 z Wlochami, a Egipt wygra 3:0 z USA i moga jechac do domu ???? No ale to raczej wybitnie malo prawdopodobny scenariusz.

aguero 0

aguero

Użytkownik
O ile mnie wzrok nie myli, to RPA także jest juz pewne awansu...nawet w przypadku zwycistwa Iraku i swojej porażki z hiszpanią...no bo jeśli licza się najpierw bezpośrednie mecze, to obie ekipy maja wówczas po 4 pkt, ale to RPA pokonało Irak 2:0 więc jest w półfinale..;) także nie wiem czy Irak - Nowa Zelandia to jakiś pewniak, bo obie drużyny będą chciały godnie pożegnać sie z turniejem ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Chyba jednak Brazylia nie jest jeszcze pewna awansu. Wystarczy ze przegra 0:2 z Wlochami, a Egipt wygra 3:0 z USA i moga jechac do domu ???? No ale to raczej wybitnie malo prawdopodobny scenariusz.
Rzeczywiście jest to możliwe, ale tak jak powiedziałeś. Mało prawdopodobne. Nie mniej jednak, masz rację ;)

O ile mnie wzrok nie myli, to RPA także jest juz pewne awansu...nawet w przypadku zwycistwa Iraku i swojej porażki z hiszpanią...no bo jeśli licza się najpierw bezpośrednie mecze, to obie ekipy maja wówczas po 4 pkt, ale to RPA pokonało Irak 2:0 więc jest w półfinale..;) także nie wiem czy Irak - Nowa Zelandia to jakiś pewniak, bo obie drużyny będą chciały godnie pożegnać sie z turniejem ;)
Sprawdziłem teraz wszystkie wyniki i RPA pokonało 2-0 nie Irak tylko Nową Zelandię więc tak jak piszę kolega poniżej wszystko w tej grupie jest nadal możliwe.

hertinho 3

hertinho

Użytkownik
Coś Ci się pomyliło, gdyż RPA zremisowała z Irakiem 0-0, natomiast RPA pokonało 2-0, ale Nową Zelandię, więc wszystko w tej grupie jest jeszcze otwarte.

aguero 0

aguero

Użytkownik
Przepraszam za błąd, czyli Irak jutro gra o życie, podobnież jak RPA ????
Irak musi wysoko wygrać, bardzo możliwe że bramki nie straci. To chyba jeden z pewniejszych typów. Chociaż 1 jeszcze bardziej możliwe ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom