Brazylia (-1) - Meksyk 1 @2.00
Czy Hulk strzeli bramke ? Tak @2.50
Pilki to ja duzo nie typuje, ale obejrzalem ten pierwszy mecz Meksyku z Wlochami i gra byla Meksykanow byla zenujaca. Ta porazka 1-2 w ogole nie oddaje roznicy na boisku, a to ze
Meksyk zdobyl bramke to zawdziecza tylko glupocie wloskiego obroncy. Dlugo udawalo sie wiesc remis, ale w koncu padla kolejna bramka dla Wlochow. Organizacja gry pomiedzy Meksykeim a Wlochami w tym meczu to prawie, ze przepasc i to zaskoczylo mnie najbardziej. Nie wiem co sie stalo z Meksykiem, ale wiadomo raczej nikt nie sledzi meczow w strefie CONCACAF przed
tv. Mi zawsze ten zespol kojarzyl sie z fajna pilka jeszcze od czasow takich pilkarzy jak Blanco, a wiec mozliwosci sa dwie jak dla mnie: albo
Meksyk stal sie taki slaby (i prosze nie pisac mi o pilkarzach typu Javier Hernandez) albo
Meksyk zagral najslabszy mecz od dlugich czasow. Wiem tylko jedno, ze z
Brazylia bedzie jeszcze trudniej niz z Wlochami i oczywista oczywistoscia jest kto zdominuje ten mecz, a
Brazylia smial ododa jeszcz motywacje. Druga wygran Brazylijczykow w grupie da juz duzy komfort gospodarzom imprezy. Uwazam, ze Canarinhos moga wygrac wiecej niz jedna bramka, a w posiadaniu pilki bedzie spora roznica, wiec moze u jakiegos buka takiego typu rowniez poszukac. Nawet jakias
Czy Hulk strzeli bramke ? Tak @2.50
Pilki to ja duzo nie typuje, ale obejrzalem ten pierwszy mecz Meksyku z Wlochami i gra byla Meksykanow byla zenujaca. Ta porazka 1-2 w ogole nie oddaje roznicy na boisku, a to ze
Meksyk zdobyl bramke to zawdziecza tylko glupocie wloskiego obroncy. Dlugo udawalo sie wiesc remis, ale w koncu padla kolejna bramka dla Wlochow. Organizacja gry pomiedzy Meksykeim a Wlochami w tym meczu to prawie, ze przepasc i to zaskoczylo mnie najbardziej. Nie wiem co sie stalo z Meksykiem, ale wiadomo raczej nikt nie sledzi meczow w strefie CONCACAF przed
tv. Mi zawsze ten zespol kojarzyl sie z fajna pilka jeszcze od czasow takich pilkarzy jak Blanco, a wiec mozliwosci sa dwie jak dla mnie: albo
Meksyk stal sie taki slaby (i prosze nie pisac mi o pilkarzach typu Javier Hernandez) albo
Meksyk zagral najslabszy mecz od dlugich czasow. Wiem tylko jedno, ze z
Brazylia bedzie jeszcze trudniej niz z Wlochami i oczywista oczywistoscia jest kto zdominuje ten mecz, a
Brazylia smial ododa jeszcz motywacje. Druga wygran Brazylijczykow w grupie da juz duzy komfort gospodarzom imprezy. Uwazam, ze Canarinhos moga wygrac wiecej niz jedna bramka, a w posiadaniu pilki bedzie spora roznica, wiec moze u jakiegos buka takiego typu rowniez poszukac. Nawet jakias [przewaga rzutow roznych w strone Canarinhos tez bylaby chyba dobrym typem. Dla funu to dzis typuje, ze Hulk strzeli bramke. Ostatnio byl Neymar, wiec moze tym razem wlasnie Hulk wpisze sie na liste strzelcow.