kubuevil
Użytkownik
Dobrze kolega wyżej podsumował naszą przegraną.
Niech ktoś powie, że w siatkówce też nie ma sympatii i kalkulacji ????
Najważniejsze, że jest awans! Ale szkoda przegranej bo ta fama tego, że Brazylia jest nie do pokonania zostaje.
A mogliśmy im spokojnie pokazać kto na tym turnieju gra lepszą siatkówke.
Wielka też ich klasa ze potrafili wykorzystać podaną przez nas pomoc. ????
Szkoda, bo Zbyszek Bartman po 2 setach wyglądał mi na pewniaka do MIP.
Napewno dzisiejsza przegrana nie będzie miała wpływu na jutrzejszy mecz tak mi się wydaje. Dziś widać było po 2 secie, że nasi się cieszyli jakby to już był koniec meczu, osiągneli cel i są na IO. Awans w pewni zasłużony wygrany przez naszych siatkarzy w końcu nie oglądamy się na innych i nie musimy liczyć na niczyją pomoc.!
Jutro myślę, że będziemy się cieszyć z 9 wygranej w tym turnieju. Może nie 3:0 ale 3:2 jest w naszym zasięgu.
To jak to teraz jest ktoś może to podliczył- Włosi out?
Niech ktoś powie, że w siatkówce też nie ma sympatii i kalkulacji ????
Najważniejsze, że jest awans! Ale szkoda przegranej bo ta fama tego, że Brazylia jest nie do pokonania zostaje.
A mogliśmy im spokojnie pokazać kto na tym turnieju gra lepszą siatkówke.
Wielka też ich klasa ze potrafili wykorzystać podaną przez nas pomoc. ????
Szkoda, bo Zbyszek Bartman po 2 setach wyglądał mi na pewniaka do MIP.
Napewno dzisiejsza przegrana nie będzie miała wpływu na jutrzejszy mecz tak mi się wydaje. Dziś widać było po 2 secie, że nasi się cieszyli jakby to już był koniec meczu, osiągneli cel i są na IO. Awans w pewni zasłużony wygrany przez naszych siatkarzy w końcu nie oglądamy się na innych i nie musimy liczyć na niczyją pomoc.!
Jutro myślę, że będziemy się cieszyć z 9 wygranej w tym turnieju. Może nie 3:0 ale 3:2 jest w naszym zasięgu.
To jak to teraz jest ktoś może to podliczył- Włosi out?