aka-shakal
Użytkownik
Ta ankieta jest tak prawdziwa jak sondaże TVNu ???? .
Swoją drogą chciałbym zapytać czy zrobiliście sobie kiedykolwiek bilans Waszej dotychczasowej gry?
Wystarczy napisać do supportu dowolnej firmy bukmacherskiej gdzie macie konto, a następnie poprosić o wykaz wpłat i wypłat od początku założenia konta.
Polecam każdemu takie coś zrobić o ile chcecie wiedzieć na czym stoicie, a dowiecie się co do złamanego grosza!
Swoją drogą chciałbym zapytać czy zrobiliście sobie kiedykolwiek bilans Waszej dotychczasowej gry?
Wystarczy napisać do supportu dowolnej firmy bukmacherskiej gdzie macie konto, a następnie poprosić o wykaz wpłat i wypłat od początku założenia konta.
Polecam każdemu takie coś zrobić o ile chcecie wiedzieć na czym stoicie, a dowiecie się co do złamanego grosza!
Chyba jako jeden z nielicznych swoje początki stawiałem w necie, a "ziemniaki" to była tylko krótka przygoda i mało tam ogólnie grałem na całe szczęście dla mnie.A co z taśmami puszczanymi za szczeniaka w stsie ? tego się sprawdzić nie da, a tam siedzą pewnie grube setki
Albert Einstein - Szaleństwem jest: "Robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów."Od mniej więcej 15 lat zastanawiam się jak ograć bukmachera i nic nie wymyśliłem.