Przy doborze spotkan proponuje w pierwszej kolejnosci patrzec na obecna forme, pozniej mecze bezposrednie a na koncu spojrzec na tabele
Po słaby poczatku i szukania złotego środka na szukanie dobrych spotkan wyszly mi te 3 (forma,bezposredni,tabela). Z tego co zdazylem zauwazylem statystki meczy dom/wyjazd nie za bardzo sie sprawdzaja a czesto nawet zmylaja. Wspolnymi silami mozemy stworzyc naprawde dobry ,,sposob" na gre. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow ????
wiesz co nie chcę gasić twojego entuzjazmu ale myślę że podchodzisz do sprawy zbyt na poważnie
po kilku czy kilkunastu meczach już wymyśliłeś pewien schemat którego chcesz się trzymać -nie warto
to że teraz wygrywasz dzięki temu to dobrze ,ale nie będzie tak zawsze i przyjdzie taki czas że zwątpisz jednak w swój system doboru spotkań
tu na forum mam około 100 spotkań w tym temacie a w rzeczywistości zagrałem ich ze sto razy więcej i nie zawsze było tak kolorowo ,czy przy np.siódmym progu zagrasz za powiedzmy 5000j typ według swojego schematu? raczej nie bo zwątpisz w siebie i w swój schemat ,wierz mi znam to z autopsji
to co piszesz o statystykach jest fajne i też wam pisałem że w nie zerkam ale wszystko co robię opiera się ma moim przeczuciu i doświadczeniu czyli graniu tak naprawdę na pałę,bo w tej zabawie nigdy niczego nie możesz być pewny
I tu posłużę się podpisem któregoś z szanownych kolegów z forum ....."jaka wiedza-przecież zgadujemy...."jeśli ktoś tego nie zaakceptuje to nie ma czego szukać w bukmacherce
Oczywiście nie mam na celu nikogo zniechęcać ,mówię tylko jak to wygląda z mojej strony ...
Post ku przestrodze !!!dla tych którzy myślą że istnieje złoty środek ........