witam,niewiem czy juz znalazles czy nie ale ten mecz jest dzis o 14 planowany22
Neftchi Baku v FK Karabakh
typ X2 ?
kurs@1,90
stawka 5j
Nie wiem co się stało ale mecz zniknął i chyba się nie odbył ,na razie go zostawiam najwyzej rozliczymy jako nie trafione
Dzięki za czujność bo mnie umkneło:spokodfhgfh:,zwłaszcza że typ trafionywitam,niewiem czy juz znalazles czy nie ale ten mecz jest dzis o 14 planowany
http://www.livesports.pl/pilka-nozna/azerbejdzan/premier-league/
pozdrawiam
Jasne że możesz pytać,Witam, czy mogę tutaj na chwilę się zatrzymać :grin:? Miałbym parę pytań.
Otóż, czy mógłbyś mi powiedzieć, na co patrzysz wybierając dany mecz? Bo jak rozumiem, Twoja strategia polega na tym, że stawiasz na to, że faworyt przegra bądź zremisuje, tak? Jeśli tak, to na czym polega Twój dobór takich meczy? Patrzysz na jakieś wnikliwe statystyki, kontuzje, czy może na same kursy? Jeśli by Ci to nie sprawiało problemu to właśnie bym prosił o wytłumaczenie ???? .
Druga sprawa dotyczy "11 progów". W pierwszym poście napisałeś, że masz bank 9,7k i przeznaczasz go na 11 progów. Co to oznacza?
A i jeszcze jedno. Co robisz w przypadku następnego zakładu, po tym gdy przegrasz poprzedni? Podwajasz stawkę, czy coś podobnego? Bo jakoś nie mogę znaleźć trafnej odpowiedzi patrząc na te archiwum.
po pierwsze nigdzie nie piszę że to złCos Ty sobie za progresje wymysliles.... Majac kapital 10 000 zl zaczynasz stawiajac od 5 zl to jakas porazka :x 0.05% kapitalu na 1 poziom ;/
Hmn, to można powiedzieć, że czasem grasz na przypał ???? ?Jasne że możesz pytać,
na co patrzę wybierając mecz?są dwa czynniki
1.kurs między 1,70~`2,00
2.mój nos
żadne statystyki,kontuzje,kartki czy inne analizy -szkoda na to czasu
Co do drugiego twojego pytania to proszę wpisz w google Stawkowanie FK i otwórz pierwsze co ci się pojawi-konkurencyjne forum na którym znajdziesz odpowiednie informacje i kalkulator stawkowania fk , ja gram dla kursu @1,80
A dlaczego taki bank? a no dlatego że to że teraz mam 65% skuteczność to nie oznacza że zawsze taka będzie i jakaś dłuższa seria może się przytrafić
Jak będzie 50~`55% procent to będzie super