odnoszę wrażenie że w moim temacie znalazłeś się zupełnie przypadkowo i nie chcę Ci się czytać 32 stron moich wypocin bo w nich masz odpowiedzi na wszystkie zadane przez ciebie pytania a mnie się też nie chce po raz setny odpowiadać na te same pytania.2-3 ???? Nie przejrzales do konca statystyk.. Pozycja w tabeli, to nie wszystko...Znacznie zanizyles kurs, lamiac obrane zalozenia. Swoja droga, nachodzi mnie pytanie: czy tak samo chetnie zamieszczalbys swoje typy, gbybys gral to co tu publikujesz w swiecie realnym i przegrywal tak jak ludzie, ktorzy korzystaja z Twoich typow. Granie na "sucho" jest bezpieczne, pozbawione tego, co kazdy grajacy zna.. czynnika emocjonalnego. A teraz juz z innej beczki: na ile stopni przewidziana jest ta progresja?
Dobrze że Ty kolego przejrzałeś a zauważyłeś może że Lokomotiv grał w 10 i do tego potrafił doprowadzić do wyrównania?2-3 ???? Nie przejrzales do konca statystyk.. Pozycja w tabeli, to nie wszystko...Znacznie zanizyles kurs, lamiac obrane zalozenia. Swoja droga, nachodzi mnie pytanie: czy tak samo chetnie zamieszczalbys swoje typy, gbybys gral to co tu publikujesz w swiecie realnym i przegrywal tak jak ludzie, ktorzy korzystaja z Twoich typow. Granie na "sucho" jest bezpieczne, pozbawione tego, co kazdy grajacy zna.. czynnika emocjonalnego. A teraz juz z innej beczki: na ile stopni przewidziana jest ta progresja?
Niech ci sciska arogancie. Wlasciciel sam przyznaje, ze tego nie robi, przynajmniej nie zawsze. Sam zacznij czytac dzieciaku.Dobrze że Ty kolego przejrzałeś a zauważyłeś może że Lokomotiv grał w 10 i do tego potrafił doprowadzić do wyrównania?
Śmieszne wypociny tu wstawiasz ja też przegrałem na tym meczu bo zaufałem koledze który to rzucił ale takie teksty jak pozycja w tabeli to nie wszystko i nie przejrzałeś statystyk jak widzę to po prostu żal dupę ściska.
Aha czyli teraz zaczynasz na mnie wjeżdzać i walisz do mnie arogancie :grin: Leć do mamy się jeszcze popłakać.Niech ci sciska arogancie. Wlasciciel sam przyznaje, ze tego nie robi, przynajmniej nie zawsze. Sam zacznij czytac dzieciaku.
Do wlsciciela tematu: Jaki to na dzis bukmacher?
Sam wyjezdzasz ze slowami typu "dupa" wiec jestes arogantem i to di potegi n-tej. Troche kultury. Poza tym, mam pelne prawo di watpliwosci i krytyki i NIC ci do tego.Aha czyli teraz zaczynasz na mnie wjeżdzać i walisz do mnie arogancie :grin: Leć do mamy się jeszcze popłakać.
A co Cię to obchodzi czy on to gra czy nie skuteczność się liczy!
Kończę rozmowę z takim rozwydrzonym bachorem jak Ty dobranoc.
Do skasowania oba posty.
gdybyś zadał sobie choć trochę trudu to wiedział byś że typy podaję głównie z bet365 gdy jest inaczej to zawsze o tym piszęDo wlsciciela tematu: Jaki to na dzis bukmacher?
masz rację alergicznie reaguje na krytykę bo prowadzę ten temat już ponad pół roku i bywało bardzo różnie no ale ty tego nie możesz wiedzieć bo wertowanie wszystkiego jest czasochłonne, swój osąd opierasz wyłącznie na podstawie ostatnich meczy lub stron a to wydaje mi się trochę nie sprawiedliwe.....stąd moja alergiaFakt... Wertowanie i to dokladne 32 str jest czasochlonne. Nikt tu nie wylewa swoich zali, jak to nazwales, za to masz problem z przyjeciem krytyki, alergicznie na nia reagujesz.