wudar72
Użytkownik
bywa i tak....:-(no niestety siena easy w tym meczu.
bywa i tak....:-(no niestety siena easy w tym meczu.
To niestety nie mój konik. Ja obstawiam ligę włoską i niech tak już zostanie. Co do Sieny to żaden faworyt, ot zwykły spadkowicz z serieA. To nie jest taki sam przypadek jak z Juve co po aferze Calciopoli rozszarpywali wszystkich co mecz. Wczoraj również ładny typ był przeciwko Empoli ???? Bardziej w tym typie chodziło o remis patrząc na remisogenność Sienny. Ale taki też cel tego systemu.Typ specjalnie dla kolegi @Muntar
501
Blooming-Nacional Potosí
typ X2
@2,00
stawka ?
P@1,90
stawka ?
chodzi mi oto że według twojego toku myślenia- Nacional Potosí jest wyżej w tabeli a wcale nie jest faworytem tego meczuTo niestety nie mój konik. Ja obstawiam ligę włoską i niech tak już zostanie. Co do Sieny to żaden faworyt, ot zwykły spadkowicz z serieA. To nie jest taki sam przypadek jak z Juve co po aferze Calciopoli rozszarpywali wszystkich co mecz. Wczoraj również ładny typ był przeciwko Empoli ???? Bardziej w tym typie chodziło o remis patrząc na remisogenność Sienny. Ale taki też cel tego systemu.
widzę że nie czytasz tematu bo niedawno po wznowieniu tematu o tym pisałem że gram na sucho ponieważ nie posiadam odpowiedniego kapitału na razie,a siedzę nocami bo tylko wtedy mam trochę czasu ????A Ty nie zarabiasz? Byłem pewien, że grasz te typy - bo po co byś siedział nocami i szukał...