wiecie co jest problemem fb? moderatorzy jak chcecie mnie za to zjechać, to dwa razy się zastanówcie...
mianowicie jest to zła
polityka forum, dzieciaków powinno się od razu banować, wiem, że trudno kontrolować wiek, ale można robić to po ocenie poziomu postów...
koleś pisze durne posty, usunąć je, sytuacja się powtarza, ostrzeżenie, nie pomaga, ban... durne pytania i durne posty... wywalić
nie radzicie sobie? zatrudnić więcej moderatorów... z fb mam miłe doświadczenia, ale zaczyna mi się kojarzyć z wieeeelką piaskownicą pełną głupich bachorów, tylko, że tutaj ciągną do łatwego pieniądza z no deposit...kłócą się o parę złotych, w działach promocji 2/3 postów to teksty typu "wygrałem 0.40 euro, jak to pomnożyć?" ban, ban, ban...
przepraszam, za niecenzuralne słowo, ale to już przepełnia miarę wkurwienia...
teksty typu "przegrałeś jeleniu", pytania o obrót pod postem z informacjami o obrocie, jakieś głupie sposoby, żeby wyłudzić kasę od
live czata, chwalenie się liczbą multikont, posty oskarżające buki o kradzież, gdy nie chcą dać no deposit...
Mam sentyment do tego forum, to tutaj zaczęła się moja przygoda z pokerem i naprawdę robi się przykro, widząc tak podupadający poziom.
Wiem, zaraz będzie tekst, że to efekt uboczny pozycjonowania. Po części tak, ale zatrudnijcie o połowę więcej modów, tematów niech nie zamykają, tylko usuwają wszystko co durnowate. Niech nie będzie nawet śladu. Tak zwanych, jak oni to mówią o innych, jeleni, banujcie.