>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Jareks ???? ja wiem że jak wpiszę Unibet czy Betgun to się link sam zrobi. Tylko chodzi mi o to czy jak wpiszę tak :unibet: to czy nie wyskoczył by taki gif i jak kliknać na niego to by się przechodziło na stronę główną bukmachera

wiem ze to w zaden sposob nie sprawni forum ale ladniej by to wszystko wygladalo ????
Hehe ;) nie ma opcji. Poza tym niektóre posty przerodziły by się w &quot;komiks&quot; od wszelkiego rodzaju obrazków buków. Pozdrawiam.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a szkoda ???? fajnie by to wyglądało :p eeeetam przesadzasz z tym komiksem :] jedynie moze troche by sie bardziej kolorowo zrobilo :p

szary 0

szary

Użytkownik
Ja bym proponował dorzucić kilka skórek do wyboru dla forum. Obecna jest już chyba od lat i zawsze wydawała mi się bardzo surowa.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
szary ???? skorka jest bardzo fajna i kazdy pewnie sie do niej przyzwyczail :] to jest forum bukmacherskie a nie jak to pisal Jareks ze moze sie zrobic z tego komiks ???? ???? ???? no chyba ze kazdy mogl by sobie indywidualnie zmienc kolor forum to by bylo fajnie :]

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Hehe ;) nie ma opcji. Poza tym niektóre posty przerodziły by się w &quot;komiks&quot; od wszelkiego rodzaju obrazków buków. Pozdrawiam.
I powiedział admin forum Jarek, który zna możliwości techniczne forum że nie można tego zrobić. Poza tym w tej kwestii to na pewno moderator by decydował...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
aaaa i jeszcze ???? ostatnio na forum znowu dochodzi do przekrętów i oszustw. wiem ze forum nie ponosi odpowiedzialności za oszustwa i nie rozdaje banów bo jest zapis taki w regulaminie aleee mozna by zrobic temat taki aby mozna bylo w nim umieszczać z kim nie robić &#39;&#39;interesów&#39;&#39; na tym forum i musiał by przedstawić jakiś dowód. przydalo by sie to bo jak ktos oszukuje i nie ponosi konsekwencji to przynajmniej inni niech będą przestrzeżeni przed takim oszustem

al_capone 29K

al_capone

Gangster
aaaa i jeszcze ???? ostatnio na forum znowu dochodzi do przekrętów i oszustw. wiem ze forum nie ponosi odpowiedzialności za oszustwa i nie rozdaje banów bo jest zapis taki w regulaminie aleee mozna by zrobic temat taki aby mozna bylo w nim umieszczać z kim nie robić &#39;&#39;interesów&#39;&#39; na tym forum i musiał by przedstawić jakiś dowód. przydalo by sie to bo jak ktos oszukuje i nie ponosi konsekwencji to przynajmniej inni niech będą przestrzeżeni przed takim oszustem
Wniosek: z nikim interesów nie robić ;)
Ja bym proponował dorzucić kilka skórek do wyboru dla forum. Obecna jest już chyba od lat i zawsze wydawała mi się bardzo surowa.
Skórka jest jedna i jedna pozostanie.
dalo by rade zrobic tak ze jak spisuje np :unibet: w ty kropeczkach to sie zrobi z tego logo z odnosnikiem do bukmachera czy nie bardzo ?? fajnie by to wygladalo :p
Zgodzę się z modem jareksem, iż takie obrazki obniżą tylko czytelność tematów. Już i tak niektórzy przesadzają z tymi czcionkami, kolorami i innymi niepotrzebnymi formatami, które tylko obniżają jakość czytania i przeglądania tematów. Lepiej wyglądać będzie tekst niż obrazek.
Nie wiedziałem gdzie to napisać ,a nie chciałem otwierać nowego tematu , czy to tylko mój problem że strona działa 1/16 czasu co powinna . Jeżeli inni użytkownicy nie mają takiego problemu , to jak go rozwiązać , bardzo mi na tym zależy bo chciałbym móc w każdej chwili pisać posty .
Problem jest związany z dostawcą internetu, a nie z serwerem forum. Dwa dni temu robiliśmy dodatkowe update softu na naszym serwerze i jeżeli nie ma zmian to na pewno nie jest to nasza wina.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wniosek: z nikim interesów nie robić ;)
Marcin oki zgodzę się ???? ale myśle że temat nikomu by nie wadził a tylko by pomógł. bo bez takiego działu to forum będzie tylko znakomitym miejscem do oszustw bo jak bedzie taki oszust bezkarnie oszukiwal to nic dobrego. bo juz jest klotnia w jednym dziale, a tak to oki nie dajcie mu bana tylko zamiescic go na tzw czarnej liście userów i git :p warto to moim zdaniem przemyslec

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Będzie taki temat to będzie znaczyć, że można interesy robić...
Nie można robić interesów więc tematu nie ma.
Umieszczenie na czarnej liście i tak nie pomoże, gdyż koleś założy kolejne konto.
Nie ma co kombinować tylko jasno powiedzieć, zakaz handlu/wymian itp na forum i poprzez forum. Musicie to wbić sobie do głowy.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
no to: jak nie mozna robic interesów to czemu zakladaja nie ktorzy konta ze sprzedam np vouchery itp ?? załozy temat za chwile z edytuje wpisze cos tam i co ?? no nic znajdą sie jelenie co kupia a pozniej pretensje ze bana dac. w tym momenci chodzi mi o usera grzesiex ( nie pamietam niku dokladnie) co zlaozyl temat , zaraz zedytowal znalazl kilku co zrobil w konia i nic ! bez zadnego bana a przeciez pisze ze zakaz handlu bo jest to karane ! wiec ?? gdzie ta kara ?? ;) pozdro

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
siemka ;) dam se reke uciac ze user demon ciemnosci to nasz dawny kolega TOMCIOMEN ktory juz byk banowany , nie wiem moze dostal pozwolenie na zalozenie nowego konta ale jak byk widac ze to te same osoby ktore napierdzielają pół oferty z dnia. tomciomen tez gral w expie podobnie jak i demon. nie wiem mi sie wydaje ze jak multikonto to mu bana no chyba ze dostal pozwolenie do administtracji na dwa konta

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kto inny mógłby w 3 tygodnie na forum napisać 241 postów... i chyba wszystkie w jednym temacie :-?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
heheh ???? ale to jest człeń z niego ???? a to on ma zmienne IP ?? ze nikt sie nei zczail ?? :d
Najwidoczniej jeżeli nikt się nie zorientował ale spokojnie damy radę..
No właśnie... ciągle nie będziemy śledzić czy ktoś zakłada multi czy nie. Ale daliśmy radę.
Następnym razem można takie rzeczy dyskretnie zgłosić na PW ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Vader :] zgłaszałem i n PW :p
ja znowu w innej sprawie ???? dało by rade rozbudować skrzynke PW ?? do 150 wiadomości albo 200 ?? bo jak by nie bylo 100 to to sie szybko zapełnia ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
nie chce się ???? tym bardziej jak mi muli net to minute wchodzi mi na sama skrzynke :/ a co mowa poxniej usunąć

G 46

ghs

Użytkownik
Po pierwsze to nie ma gdzie zgłaszać drobnych błędów z forum, chyba żeby tworzyć nowy wątek tutaj dla każdej pierdółki.
Po drugie wpisuje w Google &quot;Pinnacle Sports&quot; i w wynikach widzę byka ortograficznego:
PinnacleSports
Dział poświęcony informacją na temat amerykańskiego bukmachera Pinnacle
Patrzę kto tak się popisał, a to nasze forum właśnie.

Do góry Bottom