>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
webb popieram...z drugiej strony mozna grać sobie za 2 zl a pisać 1000 więc to też kwestia piszących typy...

ode mnie propozycja aby troszku tych &quot;vipów&quot; oczyścić...bo to co niektórzy podają (typują) w swoim dziale to pomsta do nieba...i świadczy niestety tylko o niskim poziomie wiedzy bukmacherskiej na tym forum...troche w necie siedze i w kilku serwisach naprawdę chlopaki analizują mecze i ma to odzwierciedlenie w skuteczności...nie może być tak, że koleś szczyci się wiedzą o NHL (maritos) a podaje typy grane za 1 zł...ludzie...czy to nie jest śmieszne ? dla mnie jest...
za 1 zł takie typy może grać laik który nie wie ile trwa tercja w hokeja...a nie VIP...
mysle ze czystki i dobranie odpowiednich ludzi przyniesie wam jednak większy prestiż...bo narazie to górują w komentarzach 15latkowie dla których narazie granie za 2 zł to raj...a jak wiemy...raj już nie istnieje...
Pozdrawiam

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Popierasz wypowiedź webba, a potem piszesz, że &quot;nie może być tak, że koleś szczyci się wiedzą o NHL (maritos) a podaje typy grane za 1 zł...ludzie...czy to nie jest śmieszne ? dla mnie jest...
za 1 zł takie typy może grać laik który nie wie ile trwa tercja w hokeja...a nie VIP...&quot; ???

maritos 4

maritos

Użytkownik
KrajziCinek - osobiście mnie już denerwujesz, bo widocznie jest coś z Tobą nie tak. Jedno pytanie - skąd wniosek, że szczycę się wiedzą NHL? Tylko na to pytanie chcę poznać odpowiedź, bo dla mnie to totalna bzdura jak reszta Twoich niedorzecznych postów. Powyżej udowodniłeś, że sam nie wiesz co piszesz, bo Twoje wypowiedzi są ewidentnie sprzeczne.

Pozdrawiam Maritos

szary 0

szary

Użytkownik
Ja bym proponował, na próbę na razie tylko w Vipach, zakazać podawania kwot stawianych na kupony a jedynie procent budżetu jaki na to idzie. KrajziCinek to nie wyjątek. Chyba nawet większość forumowiczów ocenia typera po tym ile kasy wyciągnął, a nie po skuteczności i wysokości kursów. Ktoś może stawiać po 1 zł i wygrywać regularnie na kursach powyżej 2.00 a i tak będzie nikim w porównaniu do gościa który raz na tydzień postawi 2000zł po kursie 1.10. Czy to jest normalne?

B 0

boskiwojtek

Użytkownik
Ja bym proponował, na próbę na razie tylko w Vipach, zakazać podawania kwot stawianych na kupony a jedynie procent budżetu jaki na to idzie. KrajziCinek to nie wyjątek. Chyba nawet większość forumowiczów ocenia typera po tym ile kasy wyciągnął, a nie po skuteczności i wysokości kursów. Ktoś może stawiać po 1 zł i wygrywać regularnie na kursach powyżej 2.00 a i tak będzie nikim w porównaniu do gościa który raz na tydzień postawi 2000zł po kursie 1.10. Czy to jest normalne?
true✅

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Może jakiś konkurs związany z piłką nożną? Bo oprócz ligi polskiej (nie mogę z nią trafić jakoś) nie można się wykazać :jezora:. Turnieje jakieś hokejowe to są, z fajnymi nagrodami, a piłka nożna - to chyba najpopularniejszy sport i myślę, że takich konkursów powinno być najwięcej. Proszę pomyśleć.

teo1992 55

teo1992

Użytkownik
Może jakiś konkurs związany z piłką nożną? Bo oprócz ligi polskiej (nie mogę z nią trafić jakoś) nie można się wykazać :jezora:. Turnieje jakieś hokejowe to są, z fajnymi nagrodami, a piłka nożna - to chyba najpopularniejszy sport i myślę, że takich konkursów powinno być najwięcej. Proszę pomyśleć.
Popieram ???? albo zrobic konkurs jakiejs innej ligi niz Bundesliga ;P np liga Hiszpanska ;]

byq86 9

byq86

Użytkownik
ja mam pewne przemyslenia co do uzytkownika &quot;nivet&quot; i dzialu &quot;vip typy&quot;
zaznaczam ze nie mam nic do niego ani jego typow, tylko chodzi o sposob gry, gra on po prostu progresja, nie twierdze ze zla, ale czy to jest miejsce dla takich typow? pomyslalem ze mozna by oddzielic dobrych typerow od dobrych progresorow zakladajac dzial vip progresje

vader 2,8K

vader

Forum VIP
ja mam pewne przemyslenia co do uzytkownika &quot;nivet&quot; i dzialu &quot;vip typy&quot;
zaznaczam ze nie mam nic do niego ani jego typow, tylko chodzi o sposob gry, gra on po prostu progresja, nie twierdze ze zla, ale czy to jest miejsce dla takich typow? pomyslalem ze mozna by oddzielic dobrych typerow od dobrych progresorow zakladajac dzial vip progresje
Ilu Vipów gra progresją? Jeden... chyba max. dwóch? Dla dwóch VIPów robić specjalny dział?
Ja powiem tak.
Jak user pisze obszerne analizy typ: Robson, Maritos to ludziom się nie podoba bo dużo pisze ale ma według Was słaby zysk w temacie, że gra kurs @1.50 itp.
Jak Nivet pokazuje czarno na białym że ma bardzo dobry zysk to ludziom się nie podoba bo to &quot;tylko progresja&quot;. Jak to tylko progresja to fajnie jakby każdy potrafił grać tak progresją i mieć taki yield.
Złota zasada: Jeszcze taki się nie narodził co by każdemu dogodził.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Popierasz wypowiedź webba, a potem piszesz, że &quot;nie może być tak, że koleś szczyci się wiedzą o NHL (maritos) a podaje typy grane za 1 zł...ludzie...czy to nie jest śmieszne ? dla mnie jest...
za 1 zł takie typy może grać laik który nie wie ile trwa tercja w hokeja...a nie VIP...&quot; ???
czytajac takie cos rece opadaja... sam gram hokej i wiem jak nie wiele czasem trzeba by rozpracowany typ nad ktorym sie siedzi i czasem z 2-3 godziny z swietna analiza nie wszedl...

smieszny jestes (bez urazy) jesli u takiego typera przeszkadza Ci to, za jaka stawke gra swoje typy. Zrobilo by Ci rozniece gdyby napisal stawke 1,50 zł czy 150 zł ?! mi nie, bo i tak gram swoja stawka. Ciezko Cie zrozumiec. Osiagnij to co maritos, dojdz do takiej wiedzy jaka On ma a pozniej zacznij takie cos pisac.

Nastepny. Nie sztuka jest grac progresja. Sztuka jest grac madra progresja. I jak na razie to jest najlepsza progresja na tym forum jaka widzialem. A jesli ktos nie potrafi sie w niej polapac to juz jego problem.

Jak user pisze obszerne analizy typ: Robson, Maritos to ludziom się nie podoba bo dużo pisze ale ma według Was słaby zysk w temacie, że gra kurs @1.50 itp.
Nie ktorzy chyba oczekuja ze vip poda typ ktory mozna grac za caly stan konta, zastawic dom, samochod i zarobic kokosy bo to przeciez typ vipa... pisze analize zle - bo sie czytac nie chce, nie pisze - jeszcze gorzej, bo moze tylko tak sobie strzelil w typ, wejdzie kilka typow z rzedu to slowom uwielbienia nie ma konca, jak nie wejdzie to znowu by go moze na stosie by tak spalic bo sie nie nadaje do vipow niech przeprosi i blaga na kolanach o wybaczenie bo typ nie wszedl i najlepiej niech odda stawka za jaka to poslalem...

Vader masz racje: Jeszcze taki się nie narodził co by każdemu dogodził. Ale ja powiem tak. Jesli ktos ma problem o to kto podaje jaka stawke, jakim systemem gra i - najgorzej - jesli ma pretensje do typera ze zagral kilka jego typow pod rzad ktore nie weszly niech skonczy z bukmacherka bo nigdy nie bedzie samodzielny i nic nie osiagnie. Forum jest po to, by zobaczyc kto co gra, wspomoc sie najlepszymi i podzielic swoimi opiniami i informacjami na temat danego zdarzenia. A jesli ktos kopiuje cale kupony i ma pretensje ze nie siadaja, to swiadczy to tylko o tym jak jest ograniczony.

byq86 9

byq86

Użytkownik
Nastepny. Nie sztuka jest grac progresja. Sztuka jest grac madra progresja. I jak na razie to jest najlepsza progresja na tym forum jaka widzialem. A jesli ktos nie potrafi sie w niej polapac to juz jego problem.
nie mowie ze gra zla progresja, przeciez nie napsalem zeby go wywalic wogole z vip tylko zeby sklasyfikowac jako vip progresora ????
wiem ze w vipach jest garstka osob, a juz wogole wyjatki graja progresja, no ale moze czepialski jestem bo dla mnie typy z progresji nie sa dobrymi typami (dla kogos kto szuka pojedynczych typow a nie serii do progresji) gdyz zakladaja poprostu (w przypadku niveta) gre na przelamanie jakiejs serii, nawet jezeli wszystkie znaki na niebie czesto wskazuja innego zwyciezce

simons 646

simons

Forum VIP
Ilu Vipów gra progresją? Jeden... chyba max. dwóch? Dla dwóch VIPów robić specjalny dział?
Ja powiem tak.
Jak Nivet pokazuje czarno na białym że ma bardzo dobry zysk to ludziom się nie podoba bo to &quot;tylko progresja&quot;. Jak to tylko progresja to fajnie jakby każdy potrafił grać tak progresją i mieć taki yield.
Złota zasada: Jeszcze taki się nie narodził co by każdemu dogodził.
Vader mysle ze problem lezy w czym innym ... ludzie po prostu oczekuja od VIPów minimlanie 90% skuteczności zeby dzieki ICH typom byc miliarderami w 2 dni. i jak cos zaczyna nie wchodzic to szukaja byle powodow zeby &quot;nawrzucac&quot; VIPowi przez ktorego przegrali kase (oczywiscie tu VIP nie ma nic do tego) ... a skoro w progresji czesto sie zdarza ze typ na 1 poziomie nie wchodzi, to juz inni nie patzra na to ze jak za 2-3 razem wejdzie to i tak na czysto bedzie ... bo po co typ nei wszedl trzeba sie rozpisac.
Taki jest moje zdanie na ten temat.
na marginesie zaluje ze Nivet zaprzestal progresji, bo byl to dla mnie doskonaly sposob na obrocenie bonusu i jeszcze na niemaly plusik z moim stanem konta i dzieki niemu polubilem progresje i sie zaglebie w ten klimat (na pewno sporo strace, ale jakso trzeba sobie wyrobic doswiadczenia ???? )

T 0

test_man

Użytkownik
Jedyna sugestia ktora moim zdaniem bardzo by usprawnila poruszanie sie po forum :

a mianowicie, cos w rodzaju okresowej &#39;oceny&#39; tematu w dzialach z kuponami. dokonywaliby tego admini, mody i vipy.
kryteria oceniania to rzecz jasna skutecznosc z danego okresu jak rowniez szeroko pojeta &#39;fachowosc&#39;, czy to pod wzgledem rzeczowych analiz, czy &#39;orginalnoscia&#39; typow (ilosc typow zgapianych od innych oraz tzw &#39;masowek&#39; jest wg mnie OGROMNA).
w sredni weekend, na forum pojawia sie spokojnie ponad 100-200 kuponow i jest to liczba praktycznie na rzecz patrzac nie do ogarniecia.
gwiazdki od 1-5 moglyby sluzyc jako narzedzie takiej oceny wystawianej zbiorowo przez staff lub nawet przez moda/modow przez zarzad do tego wyznaczonych.....

modyfikacje tego pomysly oczywiscie mile widziane.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Proponowałbym zmianę głównej grafiki ponieważ ta jest trochę nie aktualna ... ????
Stary temat. Wałkowany wiele razy.
To, że jakiś sportowiec jest &quot;na topie&quot; to nie znaczy, że forum musi zmienić logo forum.
Znak ten jest rozpoznawalny i nie będzie zmiany.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Stary temat. Wałkowany wiele razy.
To, że jakiś sportowiec jest &quot;na topie&quot; to nie znaczy, że forum musi zmienić logo forum.
Znak ten jest rozpoznawalny i nie będzie zmiany.
Płatki śniegu doszły i czapeczka, więc jest aktualny :]

Mnie ciekawi dlaczego czasem jeśli chce wejść na forum, to strona &quot;wygasa&quot;? Czyżby serwer nawalał ?

Do góry Bottom