popieram rookiego... jest to kwestia tylko irytujaca czlowieka, poza informacja nic wiecej nie wnosiale masz problem ... co z tego jak dam ze przeczytane jak wchodze na nastepny dzien i jest to samo :>
Do tego służy czat, czyli Shout Box na głównej stronie forumPowinien powstac jakis dział lub temat w którym można by komentować wyniki na gorąco. Tzn. live. Mysle, ze jesli do przerwy w meczu Barcelona - Atletico wynik byłby 0:3 to mogłaby się wywiązać bardzo ciekawa i wiele wnosząca dyskusja ????
Wywalic badz zwiekszyc licznik, wczoraj popoludniu, dalem odznacz jako rpzczytane teraz wchodze nabite 1550postow.A ja bym chciał zebyscie wywalili ta wiadomosc ze mam 1000 postów nie przeczytanych :!: ... co wejde to mnie wkurza to rzeklina:
Popieram ???? Trochę za mało te 1000 postów na tak wielkie forum :]Wywalic badz zwiekszyc licznik, wczoraj popoludniu, dalem odznacz jako rpzczytane teraz wchodze nabite 1550postow.
Używam firefoxa - wyskakuje ???? :jezora:Mi takie cos nigdy nie wyskakuje.Używajcie firefoxa-blokuje wyskakujące okienka.
To oczywiste, ale musze robic to codzienie.
To m.in. służy moderatorom, które posty należy jeszcze przejrzeć, skontrolować itp.Jeden argument, dlaczego warto to zostawic?