Pokazywanie gdzie? Wszędzie? Czy w konkretnyc miejscach np. na liście tematów?Pytanie z innej beczki. Jak wyłączyć w ustawieniach pokazywanie się awatarów innych użytkowników ?
Pokazywanie gdzie? Wszędzie? Czy w konkretnyc miejscach np. na liście tematów?Pytanie z innej beczki. Jak wyłączyć w ustawieniach pokazywanie się awatarów innych użytkowników ?
Na innych forach można w ustawieniach osobistych wybrać opcję "nie pokazuj awatarów innych użytkowników" i zawsze z tego korzystam. Czy na tym forum nie ma takiej opcji ?Pokazywanie gdzie? Wszędzie? Czy w konkretnyc miejscach np. na liście tematów?
Właśnie wdrożyliśmy taką opcję: Zmieniamy się! Ostatnio wprowadzone zmiany na forumNa innych forach można w ustawieniach osobistych wybrać opcję "nie pokazuj awatarów innych użytkowników" i zawsze z tego korzystam. Czy na tym forum nie ma takiej opcji ?
Zapraszamy do działów tematycznych. Tam można znaleźć bardzo ciekawe typy poparte analizami, samemu wybrać kilka propozycji i złożyć z tego ako.Siema pany. Mam pomysła na nowy dział, nazwalbym go "cotygodniowy ako-morderca" hahahaha ???? Nie wiem czy mozna tak ustawic, ale udzielac sie w tym dziale mialyby osoby, ktore posiadaja jakis próg reputacji, np. 200+, aby dzial nie stal sie smietnikiem. Dział mialby dzielic sie na poszczegolne tygodnie/miesiace. Celem byloby dzielenie sie "perełkami". Czasami zdarza sie, że mamy przygotowany super bet kilka dni przed rozpoczeciem meczu. Gdyby najlepsi typerzy wrzucali tam takie wlasnie perełki - możnaby sobie stworzyc co tydzien ako-morderce z roznych dyscyplin
Chociaz to przemyslcie.Zapraszamy do działów tematycznych. Tam można znaleźć bardzo ciekawe typy poparte analizami, samemu wybrać kilka propozycji i złożyć z tego ako.
Takiej wtyczki nie ma, ale mogę poszukać.[TheNormalOne napisał:, post: 6581315, member: 144206]Siemka ma pytanie czy wyswietlana jest gdzies liczba odwiedzic danego tematu ? Kiedys bylo to widoczne na stronie tematow zaraz przy jego nazwie ?
Kozystam z komorki
Mysleliscie nad aplikacja na telefon ?
Przy następnej okazji, gdzie turnieje będą łączone, będę zakładał tematy, tak, aby można było to rozróżnić.Jak są szlemy w działach tenisowych to dawajcie na początku tematu literkę K lub M (Kobiety, Mężczyźni). Już kiedyś o tym pisałem. Czasami jak wchodzę na główną, to z lenistwa te 2-3 kliknięcia można by sobie darować. Tak od razu wiem czy wchodzę w np. AO K, czy AO M.