A mnie zmiany się bardzo podobają ! Jedynie można żałować, że za późno i część dobrych typerów odeszła... Głównie wymóg podawania buka i spowoduje, że fantaści, marzyciele, frustraci i dzieci odejdą bo teraz można sobie pisać buka z Azji, stawkę 1mln rubli i tego nawet nikt nie sprawdza czy typ w ogóle taki typ istnieje, a jak będzie wymóg polskich buków to będzie można szybciej i łatwiej sprawdzić. Wymóg podawania polskich buków jest też bardzo dobry bo forum jest prowadzone na terenie RP i dla Polaków więc tolerowanie naginania lub wręcz łamania prawa był niebezpieczny zarówno dla typerów jak i samego forum... Ja uważam zupełnie inaczej niż kolega wyżej, że właśnie wartościowe osoby wrócą lub przyjdą bo zobaczą, że to jest na serio, a nie dla zabawy, a dotąd były cuda na kiju... Wszyscy znamy dziadka zza grobu, wakacje na Hawajach itd ???? Ja bym jednak tak zupełnie tych tematów nie chciał skreślać bo to był fajny koloryt na forum i może admini niech rozważą stworzenie na samym dole w hyde parku jakiegoś tematu np. bukmacherka na wesoło albo coś w tym stylu i tam przenosić to... Wiadomo, że jak będzie na dole w hyde parku i dodatkowo w innym dziale to nie będą takie tematy wizytówką forum.. Tam można by np. podawać kosmiczne stawki, albo grę na próbę ale np byłby zakaz podawania jakiegokolwiek buka... To tylko taka moja sugestia bo generalnie te zmiany bardzo mnie cieszą... Naprawdę się ucieszyłem jak to przeczytałem bo teraz ciężko wyłowić dobrych typerów lub nawet średnich w zalewie tych wszystkich tematów... Dobry też jest zakaz dotyczący prowadzenia więcej niż 1 aktywnego tematu... Dotąd było tak, że komuś nie wyszło w dziale kupony to szedł do działu ze statystykami albo na odwrót, albo zamykał temat i tworzył nowy i tak ciągle... Naprawdę super zmiany ! Gratulacje !
A jak można to ja bym jeszcze dodał do całego regulaminu forum zapis, że nie będą na całym forum (łącznie z działem
hyde park) tolerowane żadne zachowania: rasistowskie, ksenofobiczne, homofobiczne, antysemickie, obrażanie osób publicznych itd i każda taka wypowiedź lub nosząca takie znamiona będzie skutkowała natychmiastowym ostrzeżeniem. Wtedy bym już naprawdę był zachwycony...