>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
1. Pomysł założenia konta na naszej klasie jest rozważany. Myślę, że w niedalekiej przyszłości oprócz facebooka będzie konto także na NK
2. Z własnego doświadczenia wiem, że przymusowa rejestracja na forum zniechęca do założenia konta, działa na zasadzie straszaka. Mamy dobrą liczbę rejestracji nowych kont. Niech gość najpierw poszpera po forum, zapozna się z zasadami, informacjami. Jeśli mu się ono spodoba, wyrazi chęć dołączenia do dyskusji to na pewno założy konto. Nic na silę ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nie prawda :razz: sprawdzałem dopiero i aby Vip Typy wymagają rejestracji. Inne dzialy w pełni są dostępne ;)
O tym mowa;) Właśnie ... że trzeba wszystkie działy dać dopiero po rejestracji... bo tak ludzie wchodzą czytają i znikają.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Z własnego doświadczenia wiem, że przymusowa rejestracja na forum zniechęca do założenia konta, działa na zasadzie straszaka. Mamy dobrą liczbę rejestracji nowych kont. Niech gość najpierw poszpera po forum, zapozna się z zasadami, informacjami. Jeśli mu się ono spodoba, wyrazi chęć dołączenia do dyskusji to na pewno założy konto. Nic na silę
nikt mu nie broni czytać forum , ani się z nim zapoznawać ;) niech sobie czyta i zapoznaje ale te ciekawsze działy można przyblokować , znaczy nie całe tylko tak jak mówiłem najnowsze kolejki w ligach , starsze niech sobie czytają żeby zobaczyć , że warto to konto założyć ???? no ale jak wszystko w porząsiu jest no to spoko ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie ma takiej opcji, by częściowo zablokować określony dział. Blokujemy cały, albo w cale. Puki widzimy, że w działach sportowych udzielają się nowe osoby, które co dopiero założył konta to raczej zmian nie będzie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
niech sobie czyta i zapoznaje ale te ciekawsze działy można przyblokować , znaczy nie całe tylko tak jak mówiłem najnowsze kolejki w ligach , starsze niech sobie czytają żeby zobaczyć , że warto to konto założyć
Trzeba rozróżnić co to jest dział i temat.
Dział to np. Premiership. Temat to ten wątek co jest zakładany na każdą kolejkę.
Nie można blokować dostępu tylko do jednego tematu. Można blokować dostęp dla całego działu.
Poza tym blokowanie dostępu do działów powoduje także inne problemy, o których już nie będę pisał.
Obecna sytuacja wydaje się być optymalna.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dobrze by było jakbym wiedział o jakiś zmianach w regulaminie forum ???? .
A tak na serio to jakieś 2-3 miesiące temu normalnie wklejałem posty tak jak dziś u Ciebie w dziale Primera Division i jakoś nie było problemów. Nawet Vadera pytałem czy mogę tak robić i powiedział mi, żeby tylko na blogu/stronie był link do FB i wszystko powinno być w porządku. A tu jednak dzisiaj widzę, że coś się zmieniło, albo powstało jakieś nieporozumienie/niedoinformowanie kogoś ???? .

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nawet Vadera pytałem czy mogę tak robić i powiedział mi, żeby tylko na blogu/stronie był link do FB i wszystko powinno być w porządku. A tu jednak dzisiaj widzę, że coś się zmieniło, albo powstało jakieś nieporozumienie/niedoinformowanie kogoś .
Czasami nie przeinaczasz faktów? Skoro nie było problemu to dlaczego otrzymałeś ode mnie ostrzeżenie?
Pisałem Ci, że promocja blogów jest dozwolona w tym dziale - http://forum.bukmacherskie.com/f286/
Pod warunkiem posiadania banera do FB. Poza tym napisałem Ci, że tutaj na forum piszemy treść z bloga a nie wklejamy link do niego.
Reasumując nie przeinaczaj faktów i promuj bloga zgodnie z zasadami!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Skoro nie było problemu to dlaczego otrzymałeś ode mnie ostrzeżenie?
No tak, ale jak już dałem link to było tak:

I tym się sugerowałem.
tutaj na forum piszemy treść z bloga a nie wklejamy link do niego.
Przecież nie wkleiłem suchego linku dziś tylko wkleiłem treść i pod spodem napisałem tylko źródło i link. :)
Zresztą nie wiem jak to ma się do poszczególnych działów.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dział tematyczny/sportowy to co innego niż Twój własny temat. Kartkę dostałeś za podawanie linka w Typach Dnia. To co robisz można podpiąć pod spam.
Niedługo niektórzy będą chcieli wklejać do każdego napisanego posta linki...

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Z mojej strony dwie propozycje :]
1. Przede wszystkim temat w którym można by podawać ciekawe typy live. BET365 czy BWIN często dają transmisję z dość egzotycznych spotkań i można wyłapać niezłe kursy. Temat na pewno cieszyłby się powodzeniem. Nie piszcie tylko proszę, że Hyde Park spełnia taką rolę.
2. Osobny dział w z informacjami o kontuzjach. W sportach zespołowych dobre info o kontuzjach to często 50% sukcesu i taki dział już dawno powinien znaleźć się na forum.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ad. 1 Wysłałeś off topa, czyli dyskusje na tematy bukmacherskie gdzie jak dobrze wiemy 99 % postów polega na wprowadzeniu na klawiaturę tego, co wszyscy jednocześnie oglądają na livescore. Mówię o temacie gdzie serio pojawiłyby się uzasadnione typy live, wraz z ich rozliczeniami po zakończonym spotkaniu.
ad. 2 Kontuzje w takich sportach jak hokej, basket i nożna to kwestia zasługująca na osobny temat. Przecież ludzie tworzą całe portale w tym zakresie, lecz oczywiście może to być jedynie mój punkt widzenia.

Do góry Bottom