Nie ma problemu.To super, tylko że te sygnatury modów razem zajmują więcej niż sygnatury zwykłych userów.
Można wyłączyć sobie podpisy jak Tobie przeszkadzają.Co do avatarów, podpisów a także nawet do załączonych zdjęć/screenów itd. Można to samemu sobie wyłączyć.
Ja jak korzystam z mobilnego internetu aby mi szybciej forum działało wyłączam sobie wszystkie dodatkowe rzeczy. Każdy może sobie to wyłączyć.
Panel Kontrolny ---> Edycja Opcji ---> Opcje wyświetlania wątków
>>> INSTRUKCJA <<<
dokładnie...Skoro Marcin Odra napisal, ze sa wylaczone, gdyz nie sa potrzebne to niech to sie tyczy wszystkich bez wyjatkow
Ty nie zauważyłeś ale Ci co mają wolniejszego neta zauważyli. Nie muli tak jak kiedyś muliło forum, przynajmniej u mnie.przecież można mieć podpisy
chodzi o dodatkowe opcje do sygnatur, ja nie zauważyłem zmiany szybkości w działaniu forum po zablokowaniu opcji sygnatur.
Tak jak TED. Modzi czymś jednak sobie zapracowali aby być na forum kimś więcej niż zwykłym szarym userem więc jakieś przywileje mogą a nawet muszą mieć a wypominanie im takich głupot jak sygnaturki to juz przesada.Sygnatury są jednym z przywilejów moderatorów jakbyś nie wiedział.