>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Marcin, wrzesień to już nie wakacje, no chyba, że myślimy po studencku :p
także weź napisz mi najlepiej na PW jak będziesz, bo z tym Eurobasketem to możnaby coś ogarnąć, mogę spróbować, nagród wielkich nie musi być, jakieś symboliczne wystarczą.
A jak wypali, to kto wie, może jakiś konkurs z NBA...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To się we czwartek odezwę, bo w środę na trening więc czasu nie ma, no chyba że tak ok 22:30 Ci pasuje

shen 408

shen

Użytkownik
Można by wymienić Iversona i Ronaldinho z bannera na np Lebrona i Ronaldo lub kogoś innego np Bolt itp.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Byłoooo już wałkowane miliard razy :|

Właśnie też myślałem nad takim pomysłem.

Wybacz, ale owego &#39;&#39;wałkowania&#39;&#39; nigdzie nie zauważyłem.Czy możesz napisać co wniknęło z tej dyskusji ?

michau 84

michau

Forum VIP
Właśnie też myślałem nad takim pomysłem.

Wybacz, ale owego &#39;&#39;wałkowania&#39;&#39; nigdzie nie zauważyłem.Czy możesz napisać co wniknęło z tej dyskusji ?
Administracja nie ma w planach takich zmian.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wszystkie strony internetowe czy fora zmieniają co kilka lat interfejs, i wam by się to przydało :spokodfhgfh:
Nie wiem co masz na myślisz pisząc &quot;interfejs&quot;.
Ale soft (oprogramowanie) forum zostało całkowicie zmienione mniej więcej 2 lata temu.
Można zauważyć tutaj taki temat:
Nowy wygląd forum ???? wróćmy do phpbb
Wcześniej był inny soft.
Patrząc na to jak długo jesteś na forum (Dołączył: 12.01.2008) nie pamiętasz tego ;)
Ponadto kilka miesięcy temu był upgrade tego softu na vBulletin® Version 3.8.2.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Chodziło mi o grafikę ;)
FB już ma w internecie wyrobioną markę, jako jedno z największych (jeśli nie najwieksze) i najlepszych for bukmacherkisch w sieci, jedną z cech charakterystycznych jest właśnie główny baner. Z marketingowego punktu widzenia zmiana grafiki byłaby głupotą.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Widzę że nie mamy o czym dyskutować.
Jak za 10 lat Ronaldinho będzie na emeryturze to też będzie jako główny motyw tego banera ? Według mnie to dopiero będzie samobójstwo.
Jak dawaliście go na baner to był u szczytu swojej kariery i wtedy to była idealna osoba na główna stronę forum, ale teraz czas go zmienić na Ronaldo czy inną tego typu gwiazdkę, bo jak ktoś kto nie zna tego forum zobaczy ten baner to pomyśli że forum jest przestarzałe.
Pozdrawiam, &quot;róbta co chceta &quot; ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Jak za 10 lat Ronaldinho będzie na emeryturze to też będzie jako główny motyw tego banera ? Według mnie to dopiero będzie samobójstwo.
Jak dawaliście go na baner to był u szczytu swojej kariery i wtedy to była idealna osoba na główna stronę forum, ale teraz czas go zmienić na Ronaldo czy inną tego typu gwiazdkę, bo jak ktoś kto nie zna tego forum zobaczy ten baner to pomyśli że forum jest przestarzałe.
Jak coś może być przestarzałe, kiedy jest wypozycjonowane na 1. miejscu w google pod frazą &#39;forum bukmacherskie&#39; ? ????
Jeżeli coś się będzie zmieniać to na pewno to zauważycie, albo znajdziecie odpowiednie tematy do sugerowania propozycji :spokodfhgfh:
Tymczasem spokojna Twoja, forum da se rade z dziadkiem Ronim.

pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeszcze ja coś napiszę...
Za 10 lat na bannerze będą postacie z Gwiezdnych Wojen ;)
Inne fora są tak są skomercjalizowane, że kosztem własnego loga mają reklamę buka. W tematach do drugi post to reklama. Totalne bagno.
Tutaj komercji nie ma ani na banerze ani po całym forum.
Ponadto jeszcze od siebie coś dodam. Mam konta (chociaż nic tam nie piszę) na innych forach. I właściwie admini tych for non stop zawalają mi skrzynkę spamem. Objaw komercji. Kiedy dostaliście jakiś mail od forum z reklama buka?
Czy forum jest &quot;przestarzałe&quot; ludzie nie będą patrzeć na banner. Soft forum jest nowoczesny. Forum prężnie działa, wystarczy rozejrzeć się po działach. Są tylko wyjątki gdzie &quot;życie&quot; jest małe. Liczy się treść tego co jest na forum. A nie to czy na fotce jest Ronaldinho, Ronaldo czy Obraniak...

Do góry Bottom