al_capone
Gangster
Przez okres wakacyjny nie będzie "dużych konkursów", ale jakieś mini konkursy (w tym z Polskiej Ekstraklasy) przeprowadzimy.
Działy z kuponami są otwarte, a Ty nie założyłeś jeszcze żadnego swojego tematu w tych działach więc nie mógł zostać zamknięty. I tutaj moje pytanie, o co Ci chodzi?Ja żałuję, że temat z kuponami został zamknięty...
Niestety, temat został zamknięty i to nieodwołalnie gdyż coraz częściej pojawiały się dzieła mistrzów Photoshopa. Pozdrawiam.Źle się wyraziłem :-D
Chodziło mi o temat ze skanami kuponów ????
Byłoooo już wałkowane miliard razy :|Można by wymienić Iversona i Ronaldinho z bannera na np Lebrona i Ronaldo lub kogoś innego np Bolt itp.
Byłoooo już wałkowane miliard razy :|
Administracja nie ma w planach takich zmian.Właśnie też myślałem nad takim pomysłem.
Wybacz, ale owego ''wałkowania'' nigdzie nie zauważyłem.Czy możesz napisać co wniknęło z tej dyskusji ?
Wszystkie strony internetowe czy fora zmieniają co kilka lat interfejs, i wam by się to przydało :spokodfhgfh:Administracja nie ma w planach takich zmian.
Nie wiem co masz na myślisz pisząc "interfejs".Wszystkie strony internetowe czy fora zmieniają co kilka lat interfejs, i wam by się to przydało :spokodfhgfh:
FB już ma w internecie wyrobioną markę, jako jedno z największych (jeśli nie najwieksze) i najlepszych for bukmacherkisch w sieci, jedną z cech charakterystycznych jest właśnie główny baner. Z marketingowego punktu widzenia zmiana grafiki byłaby głupotą.Chodziło mi o grafikę
Jak coś może być przestarzałe, kiedy jest wypozycjonowane na 1. miejscu w google pod frazą 'forum bukmacherskie' ? ????Widzę że nie mamy o czym dyskutować.
Jak za 10 lat Ronaldinho będzie na emeryturze to też będzie jako główny motyw tego banera ? Według mnie to dopiero będzie samobójstwo.
Jak dawaliście go na baner to był u szczytu swojej kariery i wtedy to była idealna osoba na główna stronę forum, ale teraz czas go zmienić na Ronaldo czy inną tego typu gwiazdkę, bo jak ktoś kto nie zna tego forum zobaczy ten baner to pomyśli że forum jest przestarzałe.
Pozdrawiam, "róbta co chceta "
Za 10 lat na bannerze będą postacie z Gwiezdnych WojenWidzę że nie mamy o czym dyskutować.
Jak za 10 lat Ronaldinho będzie na emeryturze to też będzie jako główny motyw tego banera ? Według mnie to dopiero będzie samobójstwo.
Jak dawaliście go na baner to był u szczytu swojej kariery i wtedy to była idealna osoba na główna stronę forum, ale teraz czas go zmienić na Ronaldo czy inną tego typu gwiazdkę, bo jak ktoś kto nie zna tego forum zobaczy ten baner to pomyśli że forum jest przestarzałe.
Pozdrawiam, "róbta co chceta "