czemu chcesz byc w vipach skoro sam uwazasz ze vipy to slabeusze (tych 2 userow wtedy bylo w vipach)
w sumie ciekawy jest ten motyw ze piszesz (nie teraz, tylko w tym starym temacie) ze byles na plusie 3 miesiace, a ja tak sie zastanawiam co to jest za problem byc 3 miesaice na plus gdy zmniejsza sie stawki kuponow przegranych a zwieksza stawki kuponych wygranych
wg mnie pierwszorzedna cecha vipow powinna byc wiarygodnosc i tylko i wylacznie realne typy, wszystkim wirtualnym powiedzialbym dziekuje. dlaczego ??
ano dlatego ze tak to ja sobie pare razy moglem wpisac typy z takeigo buka "BETCITY.RU" gdzie oddsmakerzy w glowie maja pustke i gdzie wyrywaja sie pierwsi z kursami proponujac takie bzdury ze mala bania (np oni daja 1.5, gdzie normalne buki daja 1.15 i piozniej to zacne betcity redukuje kurs na potege). to jest akurat taki jeden przyklad ale chodzi mi o ogolniejsze podejscie ze jest duzo bukow niewyplacalnych na ktorych strach sie bac grac (hi betsafe,bwin etc), bo cos pograsz a takie morony zrobia ci zwrot bo wystawili kurs o 0.1 wyzszy niz konkurencja ???? .
Każdy ma prawo do własnego zdania i mogę twierdzić, że ktoś to ''słabeusz'', a może chce poprawić jakość tego działu?
Po drugie stawki były zmieniane przed meczem, a więc nie widzę problemu.
@Benek antyvipowskie podejście? Nigdy. Uważam tylko, że kilka tematów się tam nie nadawało. Podam przykłady. Nie brałem typy gracza x, bo coś tam coś tam. Z obecnych vipów korzystam z typów Lutka, Maćka, adqs, Dawida, Rajdowca, Dingsallera.
Co do innych opcji. Ja nigdzie nie napisałem, że winie za to moderatorów, że mnie nie wybrali, bo mieli fajniejsze propozycje. Ja tylko odniosłem się do pewnych słów moderatora, a że spełniałem ów wymogi dlatego napisałem.
Stawki w moim temacie są od 1/5, gdzie większość to 2 i 1, a sporadycznie zdarza się większa stawka. Ani razu nie zmieniłem stawki, więc chyba nikt nie ma zastrzeżeń i zresztą z wieloma moderatorami prowadzę rozmowy na temat swoich i ich typów i o to właśnie chodzi, by ograć buka.
Kolejna sprawa dotyczy właśnie nieodwiedzanych tematów w VIPach. Nie wierzę, że każdy ma takie same zdanie i chcę takie same tematy w Vipach. Dlatego szanuje Wasze zdanie, a Wy możecie uszanować swoje.
Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzania mojego tematu