dawid.400
Forum VIP
Nie chcesz o tym głośno mówić to po co w ogóle ten post.Myślę parę tematów z KZS nadaję się do vip (jedna nie będę mówił głośno o kim mowa) można przejrzeć nie wiem skąd te stwierdzenia nie mam w czym wybierać. Druga sprawa że mnóstwo tematów w ogóle nie jest tam ruszanych stoją od roku czy paru miesięcy i po co?A może wróci. Nie gra w ogóle to powinna być wysiadka. To co jeszcze zauważyłem że więcej osób przegląda KZS niż VIP (od jakiegoś czasu) a zawsze było zdaję się odwrotnie.
Masz na oku temat który jest dobry wysyłasz pod koniec miesiąca obojętnie któremu moderatorowi link do tematu i wtedy dany temat jest brany pod uwagę jako kandydat do działu VIP.
Druga sprawa zamknięte tematy tworzą archiwum najlepszych typerów forum także pewnie pozostaną w dziale. Inna kwestia jeśli temat jest otwarty a user raz podaje typy a raz nie - też mnie to nurtuje także Ci nie odpowiem.
To że więcej osób odwiedza KzS niż VIP-ów, wystarczy spojrzeć ile tematów jest w jednym i drugim dziale. W KzS jest 6 tyś tematów w VIP 34. Patrząc na statystyki to najchętniej przeglądanym działem są Typy Dnia. To tylko statystyki, jednak po napisanym poście w dziale VIP liczba odwiedzin wzrasta, ale dokładne statystyki mają chyba Admini. Także jeśli Cię to ciekawi to kieruj do nich PW.
Na drugą część posta odpowiedział Ci Dingsaller.