W działach kupony i kupony ze statystykami możesz założyć temat z typami. Komentowanie typów przez użytkowników jest niewskazane, acz komentarze merytoryczne są dozwolone.Jestem tu nowy i szukam takiego tematu gdzie mógłbym napisać moje propozycje i typy na mecz oraz ewentualnie jakim systemem zagrać i co sądzą o tych typach inni użytkownicy .Jeśli jest taki temat to prosze o link.
kiepskie analizy są na ogół usuwane więc jak ktoś się zorientuje , że nie ma jego analizy to powinien sam wywnioskować , że analiza była słaba.Proponuję aby dać moderatom działów tematycznych możliwość wystawienia "kiepskiej analizy". W takim przypadku istniałaby możliwość że takowy user zaczął bardziej się przykładać do pisania i nie pisał nieścisłości bądź głupot..
Typer ma rangę za bycie w dziale VIP i za "teoretycznie" dobre, skuteczne typy (w sumei to tak było kiedyś a teraz to jest khem nie mam pojęcia kto i za co jest w dziale VIP, w kazdym badz razie kiedys to byl po prostu dodatni yield).A skąd wiesz "czego dany user" jest Moderatorem czy Typerem?
Błędne założenie. Popatrz na listę Typerów i zobaczysz, że nie każdy Typer ma temat w dziale VIP.Typer ma rangę za bycie w dziale VIP
Jeśli dobrze policzyłem przed chwilą to jest 22 Znawców."Znawców" na forum jest dobre parędziesiąt
Gdybyś odwiedzał inne działy to byś nie miał problemów z określeniem "czego" ktoś jest Znawcą.tak naprawde ja nie znam osiagniec zadnego z nich bo nie odwiedzam takowych dzialow tematycznych, wiec to w jakiej dyscyplinie taki "Znawca" jest obyty byloby rzecza bardzo istotna przy pobieraniu typow jesli ktos mialby takowa ochote.
Kiedys po prostu na forum panowal porządek i bylo wiadomo co do czego jest po i na co, a teraz typerzy sa w kzs, kuponach i vipach, znawcy sa tez wszedzie, a co to oznacza ja nie mam zielonego pojecia..Błędne założenie. Popatrz na listę Typerów i zobaczysz, że nie każdy Typer ma temat w dziale VIP.
Np. jelszan81
Nie potrafię sie domyslec czemu ktos jest typerem a ktos nie jest, nie zauważyłem jakiejs głębokiej logiki, wręcz przeciwnie to jest kompletny chaos.Nie trzeba być jakoś wybitnie spostrzegawczym żeby domyśleć się czemu jest Typerem i co typuje.
Za plecami forum zieloni i czerwoni w tajnym głosowaniu decydują o tym.Nie potrafię sie domyslec czemu ktos jest typerem a ktos nie jest, nie zauważyłem jakiejs głębokiej logiki, wręcz przeciwnie to jest kompletny chaos.
Dołączył: 17.01.2010Kiedys po prostu na forum panowal porządek i bylo wiadomo co do czego jest po i na co, a teraz typerzy sa w kzs, kuponach i vipach, znawcy sa tez wszedzie, a co to oznacza ja nie mam zielonego pojecia..
Nie wiem czy trzeba szukać jakiejś "głębokiej logiki".Nie potrafię sie domyslec czemu ktos jest typerem a ktos nie jest, nie zauważyłem jakiejs głębokiej logiki, wręcz przeciwnie to jest kompletny chaos.
Mam nadzieję, że przynajmniej teraz już wiesz jaka jest różnica między Typerem a Znawcą.Widzę że i tak nic nie wskoram i niczego sie nie dowiem, wiec w sumie daje sobie spokoj.
Głosowanie nie jest tajne. Każdy (mod, admin) może wyrazić swoją opinię otwarcie. Często bywają ciekawe dyskusje. Wybór jest demokratyczny - tyle, że ograniczony cenzusem w postaci bycia co najmniej moderatorem.Za plecami forum zieloni i czerwoni w tajnym głosowaniu decydują o tym.
Poziom tematu był coraz niższy. Przykład - http://forum.bukmacherskie.com/f98/niespodzianki-nieobliczalne-mecze-czarne-weekendy-itp-68572-2.html#post2631122Cieszył się dużym zainteresowaniem, ale widocznie komuś przeszkadzał.
Typer to w większości przypadków ten kto prowadzi swój temat i ma dobre wyniki. Więc skoro ma rangę typer to wiadomo, że to co podaje może przynieść sukces niezależnie od tego czy są to wodne bierki czy skoki z trampoliny czy może ping pong. Więc tu mi nie jest potrzebne rozróżnienie czy typer tenis czy typer bierki wodne. Bo z góry możemy założyć, że jego temat daje zarobić.
Z całym szacunkiem ale to nieprawda, wtedy nie było "znawców", zaś w dziale vip byly wylacznie osoby ktore przez 3 miesiace prezentowały ponad 5% yieldu (piszę z pamieci).Dołączył: 17.01.2010
Niedługo będziesz miał drugą rocznicę. Taki stan rzeczy jaki jest obecnie trwa zdecydowanie dłużej od Twojego pobytu na forum. Zatem nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc, że "kiedyś panował porządek". Cały czas jest ten porządek.