Dziękuję, aczkolwiek nie jestem w stanie sobie uzmysłowić jakie korzyści może czerpać admin z takiego a nie innego stanu na forum..Tadzin walczysz z wiatrakami. Bedzie tak jak chce admin a Wasze zdanie nie jest brane pod uwage. Koniec kropka.
Hehe to tak jak w głosowaniach PZPN czy nawet chyba FIFA. Nie jest tajne, nie wiadomo kto na kogo głosował, ile osób głosuje, jakie tematy/użytkownicy są kandydatami tylko znane są same wyniki.Głosowanie nie jest tajne. Każdy (mod, admin) może wyrazić swoją opinię otwarcie.
No nie popadajmy w skrajności...Chyba ktoś upośledzony nie potrafiłby odróżnić opcji moderator od opcji typer czy znawca...Tak więc porównanie rangi typera do rangi moderatora nie ma zbytnio sensu...Moderator jakiegoś działu wypowiada się w różnych działach i to jak ktoś "śmiertelnie poważnie" potraktuje jego wypowiedź zależy od tego użytkownika.
Nie znam osoby na forum, która mogłaby byc znawcą 4ech dyscyplin. Znawcą na poziomie przykładowego forumowego Lutka. 2 dyscypliny to jest chyba max. Podasz mi usera z którym były taki problem, że jest znawcą 4 czy więcej dyscyplin ?? Nie sądzę.
Jestem pod wrażeniem, że grałeś w którąkolwiek z tych gier, że potrafisz odróżnić ????bierek podwodnych (bierki wodne to zbyt prosta gra )
Jeśliby takowy user się znalazł myślę, że jakimś wielkim problemem by to nie było. Dla mnie dziś ranga znawca jest nieczytelna. Ostatnio gdzieś na forum zauważyłem mało znaczący wpis o jakimś sporcie Sołtysiao czy jakoś tak. Zauważyłem rangę znawca. Musiałem się sporo naszukać, żeby dowiedzieć się czego jest znawcą. Ale no ok jeśli uważacie, że to nie wprowadza w błąd i wszystko jest czytelnie - niechaj tak będzieWtedy trzeba byłoby mu dać Znawca tenisa, NHL, krykieta, badmintona i bierek podwodnych? Nie widzę sensu "zawężać" pojęcia Znawcy.
Z całym szacunkiem ale ja pisałem o randze Typer i związane z tym prowadzenie tematu w dziale VIP.Z całym szacunkiem ale to nieprawda, wtedy nie było "znawców", zaś w dziale vip byly wylacznie osoby ktore przez 3 miesiace prezentowały ponad 5% yieldu (piszę z pamieci).
Nie zaskoczyłaś mnie tą wypowiedzią. Podejrzewam, że jak modzi to czytają to także ich nie zaskoczyłaś.Tadzin walczysz z wiatrakami. Bedzie tak jak chce admin a Wasze zdanie nie jest brane pod uwage. Koniec kropka.
Może właśnie ten porządek na forum o jakim Ty piszesz - tyle, że odmiennie ja i Ty to rozumiemy.Dziękuję, aczkolwiek nie jestem w stanie sobie uzmysłowić jakie korzyści może czerpać admin z takiego a nie innego stanu na forum..
Był czas przywyknąć do czytania Twoich bzdur.Skoro stan jest oceniany jako cudowny to i admin czuje sie jak w niebie. Proste.
Albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem albo po prostu jesteś mało inteligentny, albo co prawdopodobne jedno i drugie razem wzięte. Nigdy i nigdzie nie podjąłem wątku o sobie i nigdy nie aspirowałem do żadnej rangi. Napisałem tylko i wyłącznie o tym, że rangi powinny być dokładniej opisane imbecylu.Napewno taki dawczan chciałby mieć rangę znawca od kosza,
Głupszego wpisu dawno nie widziałem.W życiu jeszcze nie raz będziecie narzekac na niesprawiedliwośc i tyranie. Jezeli zawsze bedziecie do tego podchodzić w ten sposób to własnie skonczycie gdzies na etacie i co pół roku bedziecie domagać się wyższej pensji/dłuzszego urlopu/premii/. Przyjdziecie do domu to bedziecie narzekac, a to ze psa znowu trzeba wyprowadzic, dzieci nakarmic, bla,bla,bla.
XXI-wieczna monarchia - ciekawe jak na "standardy" europejskieWyobraźmy sobie kraj, w którym rządzi król. Podejmuje On decyzję, które się jednym podobają, a innym nie. Oczywiście Ci, którym się to nie podoba będą protestować ''jak to oni by zrobili to lepiej''. Jednak zapominają mieszkańcy kraju, że mogą się wyprowadzić, wyjechać z kraju gdzieś indziej. Gdziech ich zdaniem jest lepiej.
Nikt tu nikomu nie płaci za posiwecaniu swojego czasu na pisanie typow, analiz itp.Teraz z kolei inny przykład (bo być może nie wszyscy zrozumieli pierwszy, wiem, ze to niełatwe). Wyobraźcie sobie zakład pracy. Jest szef, który ma 20 pracowników. Szef podnosi ceny swoich produktów, ale pensji pracownikom już nie. I znowu większość będzie zła, będzie protestować itd., ale chwileczkę?! Czy ktoś ich tam zmusza do pracy? Przecież mogą rzucić pracę, zmienić na lepiej płatną, ba, nawet swoją firmę mogą założyć. Nikt ich do niczego nie zmusza.
W takim przypakdu tojwe forum cieszyłoby sie duża ilsocia uzytkownikow wynoszącą 1 osobe czyli Ciebie.Zarówno jakbym był królem, szefem lub nawet adminem tego forum powiedziałbym tak samo: ''Nie podoba się? To wyp.ierdalać''.Piszę to nie dlatego, żeby przypodobać się adminom i modom, ale dlatego, że to nie jest pierwszy przypadek kiedy spotykam się z tego typu sytuacjami. W naszym kraju jest strasznie dużo ludzi, którzy strajkują, protestują i hooy wie co jeszcze. Najlepiej to chcieliby mieć jak najwięcej, ale zeby za duzo nie robić.
pisze ktos kto nie potrafi zrozumiec:czytanie ze zrozumieniem się kłania, a matura juz za 7 lat (tej obelgi też pewnie nie zrozumiesz)
dzięki takim jak ty wiem czeka mnie jeszcze wieele radosci i zabawy. lubie hipokrytow na dodatek "mało inteligentnych"To nie jest temat do dyskusji czy wymiany uwag pomiędzy użytkownikami. Zadano odpowiednie pytania, zasugerowano pewne pomysły. Administracja odniosła się do tych propozycji, nic nie zostało chyba bez odpowiedzi.
Proszę o nie kontynuowanie wzajemnych przepychanek słownych, chyba że macie ochotę to robić to wtedy polecam PW.
Wystarczy podział na tenis i resztę ;-)Ja w innej wierze, więc raczej nie podlega usunięciu.
Był kilka razy pomysł podzielenia DNTB na kilka kategorii. Kosz, noga, tenis i tak dalej. Dotychczas to tylko kilkukrotne zachcianki użytkowników, lecz kilka dni temu chyba pod wpływem lekkiej irytacji ten pomysł wziął na poważnie adqs.
Wiadomo, że to więcej pracy, ale i mniejszy burdel. Wejdzie się w obecne Dyskusje to w 20 postach można znaleźć wszystkie trwające dyscypliny sportowe... A tak byłby raczej większy spokój i każdy siedziałby tam, gdzie chce / musi.
Gdy by wszyscy tak myśleli jak Ty czy słuchali Twoich super rad to na tym forum dalej szaleli by 16letni Moderatorzy dający kartki za byle ***** a w Vipach siedział by Gusto bo parę lat temu trafił taśmę z tenisa.ostatni raz piszę: nie podoba się - WON.
Staramy się współpracować z zaufanymi firmami do których mamy pewność, że użytkowników nie oszuka, a zarazem nas. Taki przypadek był w 2008 roku, gdyż administracja musiała wypłacić nagrody za konkurs, gdyż firma nie chciała tego uczynić.W promocjach bukmacherskich brakuje co najmniej kilku ofert dostępnych na polskim rynku. To świadome działanie, bo owi bukmacherzy są mniej popularni lub jakieś inne powody znane administracji szeroko rozumianej, czy może po prostu nikt nie zamieścił informacji nt. tych bonusów..?
Pomysł był już rozważany przy okazji "reformacji" tematu DNTM.Ja w innej wierze, więc raczej nie podlega usunięciu.
Był kilka razy pomysł podzielenia DNTB na kilka kategorii. Kosz, noga, tenis i tak dalej. Dotychczas to tylko kilkukrotne zachcianki użytkowników, lecz kilka dni temu chyba pod wpływem lekkiej irytacji ten pomysł wziął na poważnie adqs.
Wiadomo, że to więcej pracy, ale i mniejszy burdel. Wejdzie się w obecne Dyskusje to w 20 postach można znaleźć wszystkie trwające dyscypliny sportowe... A tak byłby raczej większy spokój i każdy siedziałby tam, gdzie chce / musi.
I tak kto ma siedzieć, ten siedzi w HP...Zamiast aktywnie dyskutować w działach ludzie będą przesiadywać w Hyde parku.
Dyskusje dyskusjami, a teraz czym są?/ w HP tenisowym byłoby to samo co jest w dzisiejszym tylko same: Nadal łam; Troicki kończ, Radwańska znowu się sprzedała itd. Jest dział Tenis jeden z większych na forum, możecie swobodnie dyskutować na tematy różnych spotkań, gwarantuje wam że żaden mod się nie przyczepi jak będziecie trzymać poziom. Wiec nie dyskutujcie w HP tylko w tematycznych i wszytko będzie ładnie, pięknie, merytorycznie...Wystarczyłoby wprowadzić DNT Tenisowe - wpadałby tam Mod raz dziennie, sypał 30 banów na HP i wreszcie dyskusje stałyby się dyskusjami, a nie miejscem obrażania tenisistów i tenisistek, bo jakiś imbecyl nie ma pojęcia o tenisie, zagrał, bo ktoś gdzieś coś napisał, nie weszło mu za 20 zł i teraz wpadnie się wyżalić, bo starszy brat udostępnił mu właśnie komputer...
To nie znaczy, że trzeba na tym poprzestać i ma tak być. Staramy się robić wszytko by tematyczne w przyszłości stały się mocną alternatywą dla Dyskusji... Jeśli mamy wybrać kierunek Dyskusje nt to można inne działy już pozamykać bo są Dyskusje.I tak kto ma siedzieć, ten siedzi w HP...