Heh ???? Dyskusja wre pełną parą,powiem tak.....Patrząc z perspektywy faceta,który ma konto tylko na jednym Forum Bukmacherskim(Tak,to nie żart)Jestem troszkę zawiedziony,nie będę ukrywał,że lubiłem czasem wejść i powymieniać się uwagami,czy spostrzeżeniami z kilkoma osobami,które mają to samo Hobby co ja,jest tu mnóstwo inteligentnych Facetów z pasją,nie ważne czy to Legionista,kibic Lecha,Arki.....potrafiliśmy podywagować na poziomie,pożartować,umówić się na piwko,pokazać sobie Faka z sektora gości na sektor gospodarzy,taka swego rodzaju "HP rodzinka"
Sport to nasza pasja,jest to jedyne miejsce w sieci o tej tematyce,w którym się udzielam(polubiłem to Forum,więc nie zakładałem konta gdzie indziej)nie znam nawet nazw innych For,co może Was dziwić,bo niektórzy mają pewnie konta na kilku lub kilkunastu,polubiłem osoby udzielające się w tym miejscu,nie bądźmy sztywniakami Panowie.....ja jak i wielu nie jestem tylko chłopcem z HP,staram się też pisać analizy,pomagać innym,ogólnie udzielać się na Forum,osób typowo "Hajdparkowych" jest tak naprawdę garstka,a czytając posty nade mną,wydaje mi się,że macie nas wszystkich za intruzów,nie bądźmy typowymi polskimi Hipokrytami.....nagle nikt nie chce Luźnego czata co? a może nie chcecie podpaść Administracji,Moderatorom,czy koledze wyżej,który poparł ideę zamknięcia rozmów? ???? Bo krzywo na Was popatrzy na zlocie? ???? Ja tam z FB korzystał będę,będę dawał też coś z siebie i ze swojej wiedzy,lecz jeśli Administracja nie przywróci owego działu,będe zawiedziony
Peace!