>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

odi 2,3K

odi

Forum VIP
cygeiro -&gt; najpierw odpowiem Tobie na Twoje konkretne pytanie. Tematy o które pytasz zostały tam przeniesione podczas ostatniej reformy działu VIP (gdy nastapila rezygnacja z yieldowej &quot;ścieżki&quot;). Wtedy zbieraliśmy w moderatorskim gronie i proponowaliśmy najciekawsze topicki do przyszłego działu VIP, oczywiście z możliwością późniejszego ich usnięcia w razie nie spełnienia oczekiwań. Sam z tego co pamiętam zaproponowałem temat ajaxa bo był wtedy na dosyć dobrym plusie i zbierał pozytywne recenzje ... Poczekaj do początku przyszłego miesiąca, znów z działu wylecą dwa-trzy najsłabsze tematy - bez sentymentów, tak to teraz działa.
A teraz list otwarty :
Panowie od FB BANDA &#39;11. (potraktuje was grupowo)
Ten temat nie służy do rozmówek i wyrażania własnych opinii oraz zadawania co chwilę pytań odnoszących się do zagadnień, na które uzyskaliście odpowiedzi.
Polityka forum wobec działu VIP została już wielokrotnie przedstawiona, jeśli komuś nie odpowiada w żaden sposób nie ma obowiązku zaglądać do tego działu. Ze statystyk wynika, że reforma tam przeprowadzona na nowo dział ożywiła i sporo się tam dzieje. W waszej ocenie, dział jest &quot;fikcją&quot;,&quot;dnem&quot; itd. ale w skali wszystkich użytkowników forum (np. w chwili pisania tego posta jest ich na forum 612) te kilka głosów to kropla w rzece. Zawsze można przyczepić się do jednego dwóch tematów, ale sprawa rotacji tam (głosowanie modów w pierwszym tygodniu nowego miesiąca) załatwi sprawę najsłabszych topick&#39;ów.
Proszę o nie poruszanie po raz n-ty tego tematu, uzyskaliście odpowiedź admina, nikogo wyżej na forum nie ma więc przyjmijcie do wiadomości stanowisko forum i komentujcie sobie sprawę na komunikatorach lub kanale IRC - nie wiem gdzie gromadzi się &quot;kilku sprawiedliwych&quot; z FB Banda ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
To i ja mam jeszcze inną propozycję ;) Proponuję wyłączyć w działach z typami kolory. Tzn nie wszystkie bo czerwony , zielony i powiedzmy niebieski zostawić. Przeglądając niektóre tematy to się zastanawiam kto prowadzi dany temat. Cała paleta kolorów wykorzystana , aż oczy bolą. Czerwony i zielony do rozliczania , niebieski na zwroty , czarny pogrubiony jak chcemy jakąś ważną sprawę podkreślić w analizie i spokojnie wystarczy.
edit // jeszcze jedno. W działach z kuponami proponowałbym zabrać opcję &quot;cytuj&quot; znaczy dostępna by byłą powiedzmy po tygodniu od napisania posta w celu przytoczenia &quot;czegoś ważnego&quot; przeglądając tematy użytkowników gdzie o 12 godzinie podane są typy o 13 już cytowanie z rozliczeniem a o 13.05 nowe typy to raz , że burdel totalny a dwa , że fajne nabijanie postów.
Wiem , że nie muszę zaglądać do tych działów ale czasem lubie popatrzeć co inni typują.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ten temat nie służy do rozmówek i wyrażania własnych opinii oraz zadawania co chwilę pytań odnoszących się do zagadnień, na które uzyskaliście odpowiedzi.
Sorry, to moze bede wyrażał opinie mojego sąsiada, damn.
Jakbym uzyskał odpowiedź to bym nie pytał, proste, c&#39;nie.
Ze statystyk wynika, że reforma tam przeprowadzona na nowo dział ożywiła i sporo się tam dzieje. W waszej ocenie, dział jest &quot;fikcją&quot;,&quot;dnem&quot; itd. ale w skali wszystkich użytkowników forum (np. w chwili pisania tego posta jest ich na forum 612) te kilka głosów to kropla w rzece.
Ze statystyk to wynika, ze większość tego działu nie umie typować, a na największym forum w kraju mają rangi typerów i podaja typy w dziale VIP. Ten dział nie jest fikcja i dnem w naszej ocenie, to jest po prostu FAKT, który wynika ze statystyk.
Te kilka głosów to tylko osoby którym chce się coś pisać i próbowac zmienić na forum DLA JEGO DOBRA, zrozum, powinniscie się bardziej martwic gdyby użytkownikom nie przeszkadzało takie COŚ na forum.
Zawsze można przyczepić się do jednego dwóch tematów, ale sprawa rotacji tam (głosowanie modów w pierwszym tygodniu nowego miesiąca) załatwi sprawę najsłabszych topick&#39;ów.
To trochę mało, bo większosc jest tam na minusie.
A FB Bande zostaw w spokoju typje.
Proszę o nieusuwanie tego posta gdyż jest to ostatni mój post, dopóki nie zapanuje jakas normalnosc na forumku, i nie mówię tylko o dziale VIP, ale równiez o cenzurze (kilku modów offtopujących w HP i usuwających posty innych userów piszących o ich niekompetentności).
Pozdrawiam normalnych, wśród których są również admini oraz moderatorzy.
Apeluję o zdrowy rozsądek.
Peace.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
I ja wtrącę swoje 3 grosze do dyskusji jako, że temat dotyka tego w czym się obracam. Ja chciałbym się dowiedzieć ale tak dokładnie za co się wchodzi obecnie do działu VIP? No bo jeśli yield to w poprzednim roku pewnie mogłoby mnie tam nie być. Jeśli wiedza to trochę dziwnie, bo wiele osób posiada fantastyczną wiedzę o sportach, którymi się zajmują, a po mimo tego nie ma ich w tym dziale.
Z kilkoma użytkownikami chciałbym się też nie zgodzić, bo tak narzekają na dział VIP ale sami też nie są jakimiś wielkimi typerami by oczerniać cały czas innych. Cygeiro, bam14 swoich tematów nie prowadzą od jakiegoś czasu jak dobrze widzę, BRUTUS też po mimo prowadzenia tematu nie ma jakiejś super skuteczności. O Fabiku nawet nie ma co pisać, bo on zawsze wychodzi z założenia, że ma rację więc z nim w dyskusje nawet nie ma co wchodzić. Tak więc najpierw zobaczcie sami na swój temat, a potem innych oceniajcie.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
kapszti -&gt; odpowiedź na Twoje pytanie znajdziesz tutaj :
http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-55.html#post1956033
i tutaj :
http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-56.html#post1956118
Moderatorzy obserwują wszystkie aktywne tematy na forum. Z nich wybieramy najciekawsze, które mogą pochwalić się niezłą skutecznością i są prowadzone w sposób atrakcyjny (zawierają ciekawe typy, przemyślenia).
Ogólnie każdemu kto zechce poruszyć ten temat radzę przeglądnąć podstrony tego tematu (tak mniej więcej od podstrony nr 55). Tam zawiera się stanowisko administracji, która ma prawdo decydować o ścieżce jaką poprowadzi forum.
http://forum.bukmacherskie.com/members/kapszti-u43388.htmlCo do wypowiedzi Fabik10, &quot;Koń jaki jest, każdy widzi&quot;. Piszesz, że wasze działania mają na celu dobro forum. Bzdura, nie słyszałem jeszcze żeby bezustanne atakowanie filarów jakiejś instytucji, organizacji miało na celu przyniesienie jego dobra. Chodzi wam chyba tylko o to żeby być &quot;widocznymi&quot;.
O dobro forum dba na przykład użytkownik B_R_U_T_U_S - który w pewnych aspektach nie zgadza się z polityką forum, ale bardzo często pomaga mi w pracy moderatorskiej raportując posty lub pisząc PW odnośnie nadmiernej liczby tematów etc. (????). To jest działanie na korzyść forum, czepianie się każdej decyzji i powtarzanie w kółko jednego i tego samego nikomu korzyści nie przynosi.

Otrzymane punkty reputacji: +3
fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Z kilkoma użytkownikami chciałbym się też nie zgodzić, bo tak narzekają na dział VIP ale sami też nie są jakimiś wielkimi typerami by oczerniać cały czas innych. Cygeiro, bam14 swoich tematów nie prowadzą od jakiegoś czasu jak dobrze widzę, BRUTUS też po mimo prowadzenia tematu nie ma jakiejś super skuteczności. O Fabiku nawet nie ma co pisać, bo on zawsze wychodzi z założenia, że ma rację więc z nim w dyskusje nawet nie ma co wchodzić. Tak więc najpierw zobaczcie sami na swój temat, a potem innych oceniajcie.
Kurczę miałem nie odpisywać, ale z głupota trzeba walczyć.
Z której choinki Ty żeś się urwał, ze uważasz, ze aby oceniać kogoś to trzeba być lepszym od niego, co ? Czy nie mam prawa mówić o jakimś piłkarzu, ze jest słaby jeśli sam nie gram w lepszym klubie od niego ? I jakim prawem dziennikarze oceniają piłkarzy i drużyny skoro sami nie umieją grać w piłkę ?
O Fabiku nawet nie ma co pisać
He he, argumentów brakło, bo yieldu jaki miał ten słaby Fabik nigdy mieć nie będziesz miał, co ?
Piszesz, że wasze działania mają na celu dobro forum. Bzdura, nie słyszałem jeszcze żeby bezustanne atakowanie filarów jakiejś instytucji, organizacji miało na celu przyniesienie jego dobra. Chodzi wam chyba tylko o to żeby być &quot;widocznymi&quot;.
Oczywiscie, ze nasze działania mają na celu dobro forum. Droga którą idzie obecnie forum jest ZŁA dla jego rozwoju. Zamiast coraz to lepszych typerów na forum będą coraz słabsi, bo obecna formula głównego i potencjalnie najważniejszego działu na forum takich promuje. Powtarzanie w kółko tego samego jest potrzebne, bo może w końcu ktoś pójdzie po rozum do głowy i się opamięta, na razie to wyglada mi na to, ze administracja i moderatorzy po prostu nie mają pomysłu na prowadzenie działu VIP, opcja z 5% yieldem nie przeszła, bo dobrych typerów na forum jest za mało, ok, to niech będą w tym dziale tylko osoby które są na PLUSIE, nieważne ile, ważne by był plus, zebrałoby się pewnie około 20 osób i tyle, wtedy MY nie mamy argumentów by negatywnie ich oceniać, w końcu są na plusie, a o to tu chodzi, c&#39;nie ?
Brakuje osób którym chciałoby sie to ogarniać, ale to już wasza broszka.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Kurczę miałem nie odpisywać, ale z głupota trzeba walczyć.
Z której choinki Ty żeś się urwał, ze uważasz, ze aby oceniać kogoś to trzeba być lepszym od niego, co ? Czy nie mam prawa mówić o jakimś piłkarzu, ze jest słaby jeśli sam nie gram w lepszym klubie od niego ? I jakim prawem dziennikarze oceniają piłkarzy i drużyny skoro sami nie umieją grać w piłkę ?

He he, argumentów brakło, bo yieldu jaki miał ten słaby Fabik nigdy mieć nie będziesz miał, co ?
Oczywiscie, ze nasze działania mają na celu dobro forum. Droga którą idzie obecnie forum jest ZŁA dla jego rozwoju. Zamiast coraz to lepszych typerów na forum będą coraz słabsi, bo obecna formula głównego i potencjalnie najważniejszego działu na forum takich promuje. Powtarzanie w kółko tego samego jest potrzebne, bo może w końcu ktoś pójdzie po rozum do głowy i się opamięta, na razie to wyglada mi na to, ze administracja i moderatorzy po prostu nie mają pomysłu na prowadzenie działu VIP, opcja z 5% yieldem nie przeszła, bo dobrych typerów na forum jest za mało, ok, to niech będą w tym dziale tylko osoby które są na PLUSIE, nieważne ile, ważne by był plus, zebrałoby się pewnie około 20 osób i tyle, wtedy MY nie mamy argumentów by negatywnie ich oceniać, w końcu są na plusie, a o to tu chodzi, c&#39;nie ?
Brakuje osób którym chciałoby sie to ogarniać, ale to już wasza broszka.
No i właśnie tak jak pisałem Ty wychodzisz z założenia, że masz rację. Może i nie osiągam yieldu jak &quot;Wielki Fabik&quot; ale też nie narzekam bo i tak się poprawiła moja gra od połowy poprzedniego roku.
Skoro Ci tak forum to przeszkadza to nie wchodź na nie. Nie bój się nikt nie będzie za Tobą płakał i tyle w temacie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Yield yieldem...Opinie opiniami...Ale wydaje mi się, że są też użytkownicy, którzy mimo słabego yieldu podają dużo dobrych typów...A że kupony nie siadają...Przecież nikt nam nie karze grać identycznych kuponów jak osoby z działu VIP...Ja np jak tam wchodzę to nigdy nie gram identycznych kuponów jak &quot;vipy&quot;, a po prostu korzystam z niektórych spotkań dobrze przeanalizowanych i generalnie da się wyciągnąc z tamtego działu dobre typy - spotkania. Kupony już niekoniecznie, ale grać takie same kupony jak ktoś gra no to tak trochę chyba dziwnie. Więc moim skromnym zdaniem tak to wygląda.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Z kilkoma użytkownikami chciałbym się też nie zgodzić, bo tak narzekają na dział VIP ale sami też nie są jakimiś wielkimi typerami by oczerniać cały czas innych. Cygeiro
Uwazasz ze jako obserwtor nie mam prawa do wlasnego zdania? Owszem nie jestem wielkim typerem ale przeciez za takiego sie nie uwazam. Miedzy innymi dlatego nigdy w VIPach nie bylem a moglem juz dwukrotnie (raz propozycja Modow a a za drugim razem spelnilem warunki dostania sie do tego dzialu gdy jeszcze mialy one jakis sens (dwa miesiace z rzedu z yieldem min5%)). Nie chcialem tam byc bo nie uwazam sie za jednego z najlepszych na forum typerow a wlasnie tacy tam powinni byc moim zdaniem. Tylko ze problem jest taki ze wiekszosc tam obecnych nie jest lepsza ode mnie ani w moim odczuciu jak i rowniez ich tematy takiej wyzszosci nie pokazuja. Moim zdaniem to powinien byc dzial gdzie tacy sredni typerzy jak ja czy Ty (jak i rowniez ogromna wiekszosc forum) mogli by zobaczyc/podgladnac jak graja lepsi zeby poprawic wlasna gre.
p. s.
Jakich &#39;Innych&quot; oczerniam?
Co do wypowiedzi Fabik10, &quot;Koń jaki jest, każdy widzi&quot;. Piszesz, że wasze działania mają na celu dobro forum. Bzdura, nie słyszałem jeszcze żeby bezustanne atakowanie filarów jakiejś instytucji, organizacji miało na celu przyniesienie jego dobra. Chodzi wam chyba tylko o to żeby być &quot;widocznymi&quot;. O dobro forum dba na przykład użytkownik B_R_U_T_U_S - który w pewnych aspektach nie zgadza się z polityką forum, ale bardzo często pomaga mi w pracy moderatorskiej raportując posty lub pisząc PW odnośnie nadmiernej liczby tematów etc. (). To jest działanie na korzyść forum, czepianie się każdej decyzji i powtarzanie w kółko jednego i tego samego nikomu korzyści nie przynosi.
Sam piszesz bzdury. Jakie atakowanie instytucji? Krytykowany jest konkretny problem (uwazam ze jest to problem bo widac po czestych zmianach ze Admini nie maja sprawdzonego i skutecznego pomyslu na ten dzial). Przed poprzednia rewolucja tez bardzo czesto krytykowalem dzial ale gdy weszly zasady z yieldem 5% to zawsze w dyskusjach na ten temat bronilem tego pomyslu bo uwazalem to za dzialanie w dobrym kierunku. Dzial byl oparty na jasnych zasadach i promowal naprawde najlepszych typerow. Pojawil sie problem z tym ze niewiele osob podolalo temu regulaminowi i od razu kolejna rewolucja. To byl moim zdaniem blad, powinno sie isc droga ewolucji i odrobine zmniejszyc wymagania (tak jak chocby pomysl Fabika by po prostu byc na plus). Wylano dziecko z kapiela. To jest moja opinia i mam prawo ja wyrazac nawet jesli jeden z &#39;40 wspanialych&#39; nieomylnie stwierdzi ze to krytkanctwo a nie krytyka (bo de facto wlasnie to mi i osobom o podobnym do mnie zdaniu zarzucasz).
p. s.
Ja tez raportuje wiele nieprawidlowych postow ale przeciez wiadomo ze ja to robi po to by uprzykrzyc zycie moderatorom a nie dbac o dobro forum :spokodfhgfh:
Yield yieldem...Opinie opiniami...Ale wydaje mi się, że są też użytkownicy, którzy mimo słabego yieldu podają dużo dobrych typów...A że kupony nie siadają...Przecież nikt nam nie karze grać identycznych kuponów jak osoby z działu VIP
Jesli komus kupony nie siadaja a w konsekwencji nie jest w stanie swoja gra byc na plusie to nie jest dobrym typerem. Jesli zdarza sie taka sytuacja jak piszesz ze ktos ma dobre pojedyncze typy ale jest na minusie to tez dobrym typerem nie jest. Nie bedzie dopoki nie dostosuje stylu gry do wlasnych umiejetnosci (czyli w takim wypadku np. granie singli z tymi swietnymi typami (i jesli faktycznie sa one tak dobre to wyjdzie na plus)). Pojedyncze dobre typy to maja i tragiczni typerzy. Od podawania pojedynczych typow sa odpowiednie dzialy na forum.
Jesli ktos faktycznie podaje duzo dobrych typow i jest na minusie to jest osoba przynajmniej malo inteligentna.
Dobry yield czyli popularne bycie na plusie to najlepszy weryfikator umiejetnosci typerskich i Wasze zaklinanie rzyczywistosci nic tu nie da. To jest fakt i ja w przeciwienstwie do pewnego Moda nie mam problemow ze zrozumieniem tego slowa.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Uwazasz ze jako obserwtor nie mam prawa do wlasnego zdania
Jak najbardziej masz prawo mieć własne zdanie na każdy jeden temat. Problem w tym, że ten temat nie nazywa się : &quot;wasze opinie, skargi i zażalenia&quot;. Tutaj podajemy propozycje i pomysły, podaliście propozycje odstąpienia od obecnego kształtu formy działu VIP, została odrzucona. Koniec tematu, przynajmniej w tym miejscu bo to jak wy sobie komentujecie tą sprawę w prywatnych rozmowach to nie nasza sprawa. Ty i parę innych osób używacie jednak tego miejsca do &quot;bywania&quot; i widocznego wyrażania sprzeciwu poprzez krytykę, tupanie nóżką i dziecinadę w stylu &quot;to mój ostatni post na forum&quot;.
Jakie atakowanie instytucji? Krytykowany jest konkretny problem
Konkretne pytania były, konkretne odpowiedzi padły. &quot;Konkretnie&quot; nadal w wyrażaniu po raz n-ty w tym miejscu tych samych opinii wplatacie w swoje wypowiedzi słowa atakujące kompetencje/pracę moderatorów i administratorów.
Popatrz na swoją wypowiedz, ile w nim jest zwrotów : &quot;Moim zdaniem to powinien byc&quot; , &quot;uwazam ze jest to&quot; , &quot;To byl moim zdaniem blad&quot;, &quot;To jest moja opinia&quot; ... Twoja opinia nie decyduje. Daj spokój, ile razy można Tobie i Tobie podobnym powtarzać, że decydujące zdanie na temat rozwoju forum ma ADMINISTRACJA a nie FB Banda. Powtórzę się, decyzje administracji już znasz ... i powiem Ci, że jest bardzo duże grono ludzi którym się obecny dział VIP podoba - ale Ty nie bierzesz innego zdania pod uwagę &quot;bo Twoja jest tylko racja&quot;.
Jako jeden z &quot;40 wspaniałych&quot; jak to ujmujesz, doskonale wiem jak bardzo boli Ciebie i Twoich kolegów brak dostępu do HP. Wykorzystujecie więc inne widoczne miejsce na forum do propagowania negatywnych recenzji i przepychania swoich teorii - i też mogę sobie napisać że TO JEST FAKT (nawet pogrubię tak jak Ty).

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
To ja jeszcze mam jedną sprawę co do działu VIP ale już odchodzę od tej dyskusji, która tutaj tak rozgorzała. Otóż moim zdaniem powinniście zabronić podawania typów live tak jak to zrobił chociażby Orngcrash dwukrotnie. Może i weszły czego nie pamiętam ale jak ktoś ma skorzystać z typu live skoro raz podał go o 3 w nocy? I w ogóle takie podawanie typów w nocy na spotkania, które się zaczną za kilkanaście minut moim zdaniem mija się z celem. Wiadomo ktoś nie może wcześniej to trudno. Ale naprawdę ciężko wtedy skorzystać z takowego typu czy nawet wziąć go pod rozwagę. I wprowadźcie obowiązkowe statystyki, bo to naprawdę dużo liczenia nie jest, a jak fajnie można zobaczyć jak kto gra. Tylko na koniec miecha niech będą obowiązkowe, a tak to można sobie robić wedle uznania. I z tego można zrobić tabele kto ma najwyższe, a kto najniższe staty i zrobić jak w lidze czyli ktoś spada, a ktoś awansuje.

Otrzymane punkty reputacji: +4
cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
doskonale wiem jak bardzo boli Ciebie i Twoich kolegów brak dostępu do HP. Wykorzystujecie więc inne widoczne miejsce na forum do propagowania negatywnych recenzji i przepychania swoich teorii - i też mogę sobie napisać że TO JEST FAKT (nawet pogrubię tak jak Ty).
Tak, bo jak mialem dostep do hp to w tym temacie sie nie udzielalem :spokodfhgfh:
Ach te Wasze Moderatorskie fakty :razz:
zabronić podawania typów live
W tamtym dziale nie obowiazuja zadne zasady co widac po regulaminie no ale mysle ze przynajmniej takie cos Admini beda sklonni wprowadzic. Na pewno dobra i sensowna propozycja.
I wprowadźcie obowiązkowe statystyki, bo to naprawdę dużo liczenia nie jest, a jak fajnie można zobaczyć jak kto gra. Tylko na koniec miecha niech będą obowiązkowe, a tak to można sobie robić wedle uznania. I z tego można zrobić tabele kto ma najwyższe, a kto najniższe staty i zrobić jak w lidze czyli ktoś spada, a ktoś awansuje.
Zapomnij. Statystyk nie bedzie. Administracja juz sie wypowiedziala na ten temat. Nie bedzie takiego obowiazku poniewaz boja sie ze wtedy czarno na bialym bedzie widac kto jakim jest typerem i kto na VIPy zasluguje.
Odpowiedz masz w dyskusji zaczynajacej sie tu
http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-55.html#post1956033
p. s.
Zeby nie bylo ze tylko krytykuje to chce pogratulowac Administracji swietnego ruchu kadrowego. Milo ze Moderator ktory nie potrafil pisac po polsku juz nie jest Moderatorem :spokodfhgfh:

Otrzymane punkty reputacji: +6
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A co z liczeniem postów w swoim temacie ?? Ktoś wcześniej o tym napisał. Takie coś jest do zrobienia, żeby w swoim nie liczyło ?? Bo szczerze mówiąc tak ja jak i wiele innych osób nabija tam wiele postów...Tak jakby w HD liczyć posty.

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
A co z liczeniem postów w swoim temacie ?? Ktoś wcześniej o tym napisał. Takie coś jest do zrobienia, żeby w swoim nie liczyło ?? Bo szczerze mówiąc tak ja jak i wiele innych osób nabija tam wiele postów...Tak jakby w HD liczyć posty.
bardzo ciężko to ustalić w sofcie, admini się tym zajmowali już, a sprawa była omawiana,
wiele rzeczy to nie jest jedno magiczne kliknięcie i &quot;już&quot; :).

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
bardzo ciężko to ustalić w sofcie, admini się tym zajmowali już, a sprawa była omawiana, wiele rzeczy to nie jest jedno magiczne kliknięcie i &quot;już&quot; .
No ja absolutnie nie twierdzę, że to łatwe ???? Tylko no widzę, choćny po sobie w swoim temacie jak można powiedzieć &quot;spamuje&quot;, choć i tak staram się edytować, ale zdecydowanie lepiej by było gdyby w dziale kuponowym nie było to liczone jak w HD ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jeszcze nie którym motywacja do podawania typów spadnie i typy będą podawać nieliczni ;) ????

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł , i tak jak pisał AKA jak dało się HP zablokować to i kupony powinny mieć takie coś ;) No ale jakby nie było Baqu wie lepiej więc pewnie coś w tym musi być ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Z drugiej strony nie jest to dobry pomysł bo ktoś może podawać dobre typy w swoim temacie z dobrym opisem i nie będą mu zaliczone wartościowe posty, bo jakiś kamilo1234 w swoim temacie co godzinę dodaje posta z typem.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Skoro w Hydepark dało się zrobić, to również pewnie się da w dziale KzS, Vip, czy Kupony.
No ja absolutnie nie twierdzę, że to łatwe ???? Tylko no widzę, choćny po sobie w swoim temacie jak można powiedzieć &quot;spamuje&quot;, choć i tak staram się edytować, ale zdecydowanie lepiej by było gdyby w dziale kuponowym nie było to liczone jak w HD ????
Jeszcze nie którym motywacja do podawania typów spadnie i typy będą podawać nieliczni ;) ????

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł , i tak jak pisał AKA jak dało się HP zablokować to i kupony powinny mieć takie coś ;) No ale jakby nie było Baqu wie lepiej więc pewnie coś w tym musi być ????

Da się zablokować na dział, nie ma opcji zablokowania na temat, zwłaszcza każdemu indywidualnie na inny temat.

Więc pomysł ani dobry nie jest, ani możliwy do zrealizowania.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Da się zablokować na dział, nie ma opcji zablokowania na temat, zwłaszcza każdemu indywidualnie na inny temat. Więc pomysł ani dobry nie jest, ani możliwy do zrealizowania.
Jeśli nie da się na dany temat to szkoda...Ale szczerze i tak przemyslalbym blokade na cały dział, ale to tylko moje skromne zdanie ????

Do góry Bottom