>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Analize napiszcie , zdajcie relacje z meczu lub coś napiszcie mądrego
wszystko jest więc jak że zrealizowałem te 3 punkty to postanowiłem że kolejny punktem będzie &quot;pierdoła&quot;
Zauważ jaką nazwę ma ten temat , co jest w pierwszym poście i będzie git. Czy ja coś debilnego napisałem ? chyba nie. Zaproponowałem aby zmienić nazwę rangi bo to jest mylna dla nowych użytkowników. Zresztą sam kiedyś myślałem , że Typer to typer ale Forum VIP to już całkowicie elita na forum.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
To znowu ja z kolejną propozycją ;)
Otóż jest tu na forum możliwość wpisania swojego gg w profilu. Bardzo fajna spraw , dość często pisza normalni użytkownicy , można ciekawie itp pogadać o meczach etc. Ale i dość często dostaje spam o jakieś płatne typy itp. To proponował bym aby takie prywatne dane był dostępne dla bardziej wiarygodnych użytkowników. Powiedzmy jakieś 20 postów czy jakiś staż na forum

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ja mam pytanie, ale związane z propozycjami.
Jakim kluczem wybierane są tematy które zostają awansowane do działu &quot;VIP TYPY&quot; ? Z tego co kojarzę to mieli je wybierać moderatorzy i teraz pojawia sie moje pytanie, jaki cudem trafiają tam tematy Drago oraz ajax4ever ? Oczywiscie nie są to personalne zarzuty lecz temat z ostatnimi statystykami &quot;Strata: -195.43 Yield: -32.81%&quot; chyba zbytnio tam nie pasuje zwłaszcza, ze kolega zaczął typować 3 (TRZY) dni temu, więc z jakiej racji ten temat tam się znalazł ? Umiejętności typerskich &quot;ajax4ever&quot; nie oceniam gdyż nie widzę żadnych statystyk, lecz ostatnie typy (nie licząc tych z dziś) są z PAŹDZIERNIKA, wiec i tu moje pytanie na jakiej podstawie ten temat znalazł się w VIP&#39;ach ?
PS. Ciągle ponawiam moja prośbę o wyrzucenie mojego tematu z tego elitarnego działu.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
co do konkursu wracając, jeżeli ruszy od lutego to również moge pomóc w organizacji. Po sesji raczej już będe, tzn będzie trwała, ale w pierwszym tygodniu wszystko powinno być załatwione, także byłbym chętny:cool:

favago 69

favago

Użytkownik
Witam,
nie wiem, czy to dobre miejsce na tego typu pytania, w kazdym razie lepszego nie znalazlem. W razie czego, prosze o przesuniecie posta do wlasciwego dzialu.
Chcialbym zapytac, po co na dobra sprawe jest opcja dodawania kogos do listy konktakow. Czemu ma to sluzyc? Nie widze zadnych zmian po dodaniu danej osoby do listy kontaktow.
A rzecz druga: czym rozni sie &#39;kontakt&#39; od &#39;znajomego&#39;?
Pozdrawiam.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Witam,
nie wiem, czy to dobre miejsce na tego typu pytania, w kazdym razie lepszego nie znalazlem. W razie czego, prosze o przesuniecie posta do wlasciwego dzialu.
Chcialbym zapytac, po co na dobra sprawe jest opcja dodawania kogos do listy konktakow. Czemu ma to sluzyc? Nie widze zadnych zmian po dodaniu danej osoby do listy kontaktow.
A rzecz druga: czym rozni sie &#39;kontakt&#39; od &#39;znajomego&#39;?
Pozdrawiam.
A no temu, że jak masz kogoś w znajomych czy tam kontaktach to nie musisz szukać jego profilu nie wiadomo gdzie tylko wchodzisz sobie najpierw w swój profil i sobie patrzysz na tą listę i masz konkretną osobę. Ja tak robię często i korzystam z tego więc się przydaje na pewno w jakimś stopniu.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Proponuje założyć temat Najdurniejszy SYSTEM gry .
Bo to co niektórzy prezentują w dziale z systemami woła o pomstę .
Dobrze że próbują ale wystarczy pomyśleć zanim się coś napisze

B 94

bart7890

Użytkownik
Jakby co również mogę pomóc w konkursie, o którym mowa w temacie. Nie wiem na ile kompetentną osobę mnie uważacie, ale myślę, że nie byłoby ze mną problemów ;)
Wspominałem wcześniej o tym, że dział VIP lepiej działał gdy faktycznie znajdowały się tam tematy osób, które spełniały wymagania co do yieldu.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wymagania co do yieldu nie sprawdziły się - dział &#39;umarł&#39;. Ile było osób, 2,3,4,5 maksymalnie. Teraz jest lepiej dział żyje, niektóre statystyki może są troszkę przerażające, ale widać ludzie jakoś szanują danych typerów - odzwierciedla to ubiegłoroczna ankieta, reputacja, wiadomości pw oraz cholerny spam w danych tematach, który notorycznie trzeba usuwać ( ???? ). Reasumując:
http://www.youtube.com/watch?v=lFSBrcP7rg8
Aktualnie zmian nie przewidujemy.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
ale widać ludzie jakoś szanują danych typerów
oraz cholerny spam w danych tematach
Mozesz to rozwinac? Trzy razy czytalem i dalej nie mam pojecia w jaki sposob spam w tematach moze swiadczyc o szacunku do &#39;typera&#39;.
A ankieta pokazala ze jest 2, 3, 4, 5 maksymalnie dobrych typerow a reszta dostawala pojedyncze glosy za to ze ktos kogos lubi itp.
Rozumiem ze taka jest polityka forum i w najblizszym czasie nie ulegnie ona zmianie ale dorabianie do tego ideologii i to jeszcze tak idiotycznej jest zenujace.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Mozesz to rozwinac? Trzy razy czytalem i dalej nie mam pojecia w jaki sposob spam w tematach moze swiadczyc o szacunku do &#39;typera&#39;.
A ankieta pokazala ze jest 2, 3, 4, 5 maksymalnie dobrych typerow a reszta dostawala pojedyncze glosy za to ze ktos kogos lubi itp.
Rozumiem ze taka jest polityka forum i w najblizszym czasie nie ulegnie ona zmianie ale dorabianie do tego ideologii i to jeszcze tak idiotycznej jest zenujace.
Popieram całkowicie ten dział już dawno umarł..
Kiedyś i ja chciałem tam zagościć - były starania i takie tam a teraz cieszę się że jednak udało się uniknąć dostania &quot; się do elity typerów &quot; ostatnio wchodzę przeglądam kilka tematów i i nic poza czerwienią nie widać no może z małymi wyjątkami .
ja bym zrobił ograniczenie do max 7 Specjalistów a nie ludzi z losowania

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
SPAM - w sensie: &#39;dziękuję za typy&#39;, &#39;kiedy znowu coś podasz?&#39; etc.
Koniec tematu dla mnie - już otrzymaliście wystarczająco dużo odpowiedzi od innych nt VIPów.

B 94

bart7890

Użytkownik
Kiedyś i ja chciałem tam zagościć - były starania i takie tam a teraz cieszę się że jednak udało się uniknąć dostania &quot; się do elity typerów &quot;
Nie chciałbym obrażać czy tam ubliżać, ale zabrzmiało to jak gardzenie tym działem i wyśmiewanie go, a to mogłoby nastąpić chyba wtedy gdy sam byś się tam dostał i sam z niego zrezygnował oceniając, że nie podoba Ci się takie grono typerów.
Co do tego, że nie podobają wam się ludzie w dziale to wielu już samemu z siebie opuszcza ten dział. Właściwie to chyba nie powinienem się zbyt dużo wypowiadać na te tematy skoro sam tam przebywam moje wypowiedzi mogą być mało obiektywne czy coś w tym stylu.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Benek Twój post z wczoraj był takze odpowiedzią na mój post ? Jeśli tak to, ja rozumiem, ze administracja woli mieć w tym dziale wielu typerów, że tak powiem &quot;znanych na forum&quot; których tematy ludzie lubią odwiedzać i nawet z tym nie chce walczyć, bo nie chce rozbić się na wiatrakach. Moje pytanie było w jaki sposób trafili tam niejacy Drago czy ajax4ever ? Ciekawi mnie jak będąc na notorycznym plusie lub niepodawając typów od kilku miesięcy można zostać wybranym przez grupę moderatorów na jedengo z WYRÓŻNIAJĄCYCH sie TYPERÓW ?
Tylko to mnie nurtuje.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ich tematy leżały tam od jakiegoś czasu już, wtedy gdy była fala przenosin zostały tam umieszczone, a potem z woli userów na jakiś czas zamknięte. Teraz widać znów chcą typować.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Ich tematy leżały tam od jakiegoś czasu już, wtedy gdy była fala przenosin zostały tam umieszczone, a potem z woli userów na jakiś czas zamknięte. Teraz widać znów chcą typować.
Ale czemu Ich tematy lezaly wlasnie tam? W dziale z zalozenia elitarnym. Co takiego elitarnego soba prezentowaly? Jakim cudem ktos z &#39;40 wspanialych&#39; (bo to oni a nie yield sa wyznacznikiem umiejetnosci typerskich na tym forum) stwierdzil po 34 kuponach ze tak, to jest osoba z umiejetnosciami typerskimi zaslugiwujacymi na wyroznienie?
Z mojej perspektywy wyglada to na zapychanie na sile dodatkowymi tematami dzialu VIP.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
bam14 w pełni popieram twoje słowa .
Co do gardzenia i wyśmiewania . -
Czy gardzę NIE
Czy wyśmiewam NIE
Ale nowa osoba która zagląda na forum i przegląda Vip-typy poczuje delikatnie mówiąc rozczarowanie , niedosyt powinny tam być tematy które pokazywały by odpowiednie stawko wanie , dobieranie spotkań , tematy które uświadamiały by a tak mamy kolejny dział KUPONY . i po co to ..
A i by zobaczyć ten cudowny dział Każecie się logować to jest ABSURD !!
Jak widzicie wielu użytkowników ma podobne zdanie &quot;albo ja mam podobne do ich zdania &quot; Zróbcie coś z tym . Dajcie max np 7 osób ....​

Do góry Bottom