>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

B 94

bart7890

Użytkownik
Przeczytałem sobie parę stron tego tematu i dorzucę jakieś tam moje słowo.
Na temat raportowania postów nie będę się wypowiadał, ponieważ nie jest to moja robota, a ja sam taki postów nie raportuje, więc moje zdanie raczej jest tu zbędne.
Ranga typer za Typy Dnia faktycznie bardzo słabo wygląda i nie powinna być przyznawana, pieniążki w zupełności wystarczają. Tutaj władze forum mogą się poważniej zastanowić, ale powyższy post Marcina wskazuje, że tak też się dzieje.
Na koniec uwaga z mojej strony, że dział VIP powinien być jednak układany według tego co pokazują liczby, a nie według tego co wybiorą władze. Utrzymywanie yieldu powyżej 5% to dobre rozwiązanie, wiadomo, że można przystać na to, że co jakiś czas będzie słabszy miesiąc, ale po takich 2-3 miesiącach z rzędu temat powinien zostać przeniesiony niżej. Chodzi mi głównie o to, że ta cała jakże pięknie brzmiąca nazwa VIP traci w ogóle znaczenie i wartość, trzeba poważnie się nad tym zastanowić. Ja sam pewnie nie łapię się do tego działu, ale wypowiadam się w pełni obiektywnie, bo również nie lubię mieć czegoś na co nie zasługuje.
Pozdrawiam.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
@fabik zmian jeśli chodzi o powiadomienia nie będzie.
A mógłbym wiedzieć chociaż dlaczego tego nie bierzecie pod uwagę ?
Często na forum &quot;wiszą&quot; od kilku godzin raportowane posty, pomimo, ze moderator (choćby z MT) jest na forum, to chyba oznacza, ze to nie jest doskonała forma raportowania.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ponieważ wygodniej dla modów jest otrzymanie raportu na e-mail. Inną kwestią jest, iż w ustawieniach forum domyślna i jedyną opcją jest raportowanie na e-mail.
Proszę o nie kontynuację tej kwestii, bo wystarczająco zostało napisane i zmian w obecnej sytuacji nie będzie.

V 115

vindom

Forum VIP
Prośba niezwiązana stricte z tematem, ale nie chcę zakładać osobnego tematu na tak błahe kwesire. Czy jakaś odpowiedzialna/kompetentna osoba może mi ściągnąć ikonkę/funkcję &quot;Forum VIP&quot;. W żadnym razie nie czuję abym na nią zasługiwał, a z pewnością znajdą się użytkownicy bardziej zasłużeni na fb, którzy na takową zasługują.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
vindom rangę VIP Forum otrzymują wyłącznie zasłużeni byli moderatorzy, można powiedzieć z urzędu. Byłeś modem i dlatego masz obecnie rangę Forum Vip. Jeśli mimo wszystko nie chcesz jej to napisz na PW.

panas89 95

panas89

Użytkownik
Pytanie do administartorów zajmujących się konkursami. Było coś wspominane że konkurs tenisowy odbędzie się w najbliższym czasie. Jeśli tak to mniej więcej kiedy rozpoczęcie? Dzieki za odpowiedz

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Prośba niezwiązana stricte z tematem, ale nie chcę zakładać osobnego tematu na tak błahe kwesire. Czy jakaś odpowiedzialna/kompetentna osoba może mi ściągnąć ikonkę/funkcję &quot;Forum VIP&quot;. W żadnym razie nie czuję abym na nią zasługiwał, a z pewnością znajdą się użytkownicy bardziej zasłużeni na fb, którzy na takową zasługują.
vindom rangę VIP Forum otrzymują wyłącznie zasłużeni byli moderatorzy można powiedzieć z urzędu. Byłeś modem i dlatego masz obecnie rangę Forum Vip. Jeśli mimo wszystko nie chcesz jej to napisz na PW.
z początku jak tu byłem myślałem , że Forum VIP to jakaś specjalna czy wybrana grupa typerów. Dla nowych może to być mylące czy coś przez co taki Forum VIP może dostawać ciągle jakieś PW o typy. Ja bym proponował zmienić tą nazwę na jakąś inną

I żeby spamu nie było ... Typera Premiership nie będzie ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pytanie do administartorów zajmujących się konkursami. Było coś wspominane że konkurs tenisowy odbędzie się w najbliższym czasie. Jeśli tak to mniej więcej kiedy rozpoczęcie? Dzieki za odpowiedz
Jak zgłosi się około 3-4 (kompetentnych) userów do podliczania konkursu to możemy nawet jutro z nim ruszyć.
z początku jak tu byłem myślałem , że Forum VIP to jakaś specjalna czy wybrana grupa typerów. Dla nowych może to być mylące czy coś przez co taki Forum VIP może dostawać ciągle jakieś PW o typy. Ja bym proponował zmienić tą nazwę na jakąś inną
I żeby spamu nie było ... Typera Premiership nie będzie ?
Zmianę nazwy tej rangi być może rozważymy.
Jeśli chodzi o konkurs to najwcześniej na początku/w połowie lutego możemy zorganizować. Nie preferujemy długich konkursów, max 3 miesiące.

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Zgłaszam się na ochotnika (wszak jestem kompetentny!) a w zamian oczekuję odblokowania dostępu do działu Snooker. :]
jeżeli czegoś oczekujesz w zamian... to nie jesteś kompetentny...

robisz to tylko dlatego, żeby coś osiągnąć... zresztą zwykli userzy już pokazali,
że ciężko na nich liczyć i ja bym uważał z dawaniem im pod opiekę konkursu,
ale to tylko moje osobiste zdanie, decyzja jak zawsze należy do administracji :)

pozdr,
Baqu

G 35

gesio

Użytkownik

robisz to tylko dlatego, żeby coś osiągnąć... zresztą zwykli userzy już pokazali,
ale to tylko moje osobiste zdanie, decyzja jak zawsze należy do administracji :)

pozdr,
Baqu
widocznie miałeś do czynienia z nieodppowiednimi userami
proponuje też w ciemno nie wsadzać wszystkich do jednego worka :razz:

porky 104

porky

Użytkownik

pozdr,
Baqu
Swego czasu zajmowałem się konkursem snookerowym i nikt nie narzekał. A to że oczekuję czegoś nie świadczy o braku kompetencji, z resztą nie żądam nie wiadomo czego..

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
@gesio - nie mówię oczywiście, że ty jesteś nieodpowiedzialny, po prostu
sam będąc na miejscu admina delikatnie bałbym się ofiarować konkurs do rozliczeń
zwykłym userom forum, gdyż w każdym stadzie znajdzie się czarna owca...

@porky - ja nigdzie nie napisałem przecież, że kiedy byłeś organizatorem czy
osobą odpowiedzialną za konkurs źle to robiłeś albo były problemy z Twoim
podliczaniem etc... chodziło mi o Twoje podejście - &quot;zrobię coś, ale musicie mi
dać później lizaka&quot; - nie na tym rzecz polega. Za pomoc w konkursie
zapewne admin by popatrzył na Ciebie bardziej życzliwym okiem, aczkolwiek
stawianie warunków już przy zgłoszeniu nie stawia Cie w najlepszym &quot;świetle&quot;.

p.s.
ja tu wypowiadam tylko swoje zdanie, także pamiętajcie, że i tak wszystko zależy od adminów...

pozdr,
Baqu

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja proponuje Forumowy Nigga :cool: albo Czarnuch forum :cool:
Przykładacie do takich byle jakich spraw ogromną wartośc , jakby nie wiem co to było.
Analize napiszcie , zdajcie relacje z meczu lub coś napiszcie mądrego , a nie pierdołami.
Będziesz modem , to będzie i VIP
MLB rusza z poczatkiem Kwietnia , może sa jakieś plany na konkurs ?? Można by ewentualnie konkurs połączyć z NCAAF/NFL , tak aby był jakiś US Sports konkurs
P.S. Dziwnie wygląda coś ten tenisista w tym logo , może ja mam takie wrażenie , ale to bardziej typa grającego w Badmintona przypomina

Do góry Bottom