>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

weed233 854

weed233

Użytkownik
Przeciez to boska lilly juz lepiej by moderowala od niego
Mysle ze dla niego mozna zrobic wyjatek, bo naprawde meczace jest ogladanie jego smiesznych obrazow z kwejka w DNTB / kobietek z kategorii &quot;gdzie nie klikac z przyrodzeniem na wierzchu&quot; w temacie slicznotki
Pozdrawiam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Zamierzacie wprowadzić jeszcze inne elementy na forum grywalizacji oprócz punktów reputacji i rang? Na innych forach są jeszcze przykładowo jakieś odznaczenia itd.
Podobno macie zmienić silnik całego forum, kiedy to nastąpi?

Otrzymane punkty reputacji: +26
egreg 942

egreg

Użytkownik
Ej panowie admini ogarnijcie wreszcie te sprawy z DNS-ami bo zakrawa na kpiny co teraz się dzieje , raz jest widoczny serwer img.fbstat.com raz nie , innym razem to samo z samym bukmacherskie.com, macie chyba kiepskiego dostawcę hostingu.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
edi8 - Ten człowiek powinien mieć jakiś specjalny status na forum, ewentualnie VIP lub moderację. Wiem, że wiele razy wdawał się w jałowe dyskusje lub kłótnie (za co został ukarany), ale to niezwykle pomocna osoba na forum działając już od 2006 roku... czyli dobre 10 lat! Do tego ma zablokowane PW, a jest to żyjące kompendium wiedzy i linków. Ograł przecież swego czasu z tego co wiadomo bodajże Polską firmę bukmacherską Totolotek, a to jest przecież bez wątpienia olbrzymi sukces który został potwierdzony.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Edi8 nie ma blokady PW nadanej przez Administrację forum, tylko sam sobie wyłączył możliwość otrzymywania prywatnych wiadomości. Jego wola, każdy user ma do tego prawo i może sobie opcję PW wyłączyć.
A kwestię ewentualnej rangi, tudzież wyróżnika, przedyskutujemy w gronie moderatorów.
Pozdrawiam serdecznie.

jozzy22 721,1K

jozzy22

Użytkownik
A ja z takim zapytaniem. Skoro istnieje na forum coś takiego jak reputacja(dla najlepszych typerów) to wnioskowałbym o coś dla wiecznych malkontentów i płaczek których coraz więcej na forum się pojawia. Zachowanie niektórych nie przystoi nawet w piaskownicy

L 516

lipny

Użytkownik
A ja z takim zapytaniem. Skoro istnieje na forum coś takiego jak reputacja(dla najlepszych typerów) to wnioskowałbym o coś dla wiecznych malkontentów i płaczek których coraz więcej na forum się pojawia. Zachowanie niektórych nie przystoi nawet w piaskownicy
to chyba sie nazywa ban hehe;)
a mi się tam podoba propozycja kolegi wyżej, ranga &quot;Płaczek&quot; wyglądałaby całkiem nieźle ???? dodatkowo niosłaby ze sobą wiele korzyści, wiadomo by było od razu na które posty patrzeć z przymrużeniem oka
3/4 DNTB????

magician 2,9K

magician

Użytkownik
to chyba sie nazywa ban hehe;)
a mi się tam podoba propozycja kolegi wyżej, ranga &quot;Płaczek&quot; wyglądałaby całkiem nieźle ???? dodatkowo niosłaby ze sobą wiele korzyści, wiadomo by było od razu na czyje posty patrzeć z przymrużeniem oka

homel 918

homel

Użytkownik
Taka propozycja
Stworzyć na samym dole forum shoutbox dla marginesu tego forumka 100-150 osób
zrobić jakieś tam warty , żeby banować ludzi którzy reklamy wysyłają [ jakis moderatorow do obserwacji]
a reszta wolna amerykanka
treść was nie interesuje [tj wulgaryzmy itd]
albo SB z blokadą linków http;
jeszcze prościej[o ile takowe istnieją ]
i wszyscy będą szczęsliwi

LIVE BETTING to duży biznes, i ludzie chca sie dzielić [rzadko dobrymi] emocjami na bieżąco , taka możliwośc uwolnienia emocji to istotna sprawa
brak DNTB nie wplynie pozytywnie na działalnośc forum, wcale nie zaczą się ludzie idzielać nagle w innych działach
a taki czat na samymy dole forumka, albo jakis link do czata zewnętrznego byłby idealnym rozwiązaniem dla marginesu forumkowego do którego przynależe
Z wyrazami szacunku
Homel

Otrzymane punkty reputacji: +22
k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
ShoutBox był przed DnTB i generował jeszcze większą ilość negatywnej energii.
Wiązało się to z brakiem możliwości moderowania bardzo dużej ilości zamieszczanych wrzutek słownych.
Na chwilę obecną userzy muszą trochę ochłonąć. W tym czasie na spokojnie postaramy się znaleźć alternatywę dla DnTB, służącą szybkiej wymianie informacji na forum.

Otrzymane punkty reputacji: +9
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Niektórzy faktycznie potrzebowali, by ochłonąć, ale szkoda, że odbija się to na pozostałych (=niewinnych) użytkownikach forum. Dojdźcie do porozumienia, konsensusu, znajdźcie solucję, bo się od DnTB uzależniłem chyba. W pozytywnym sensie. Nie było tak, że byłem w tym temacie tylko, gdy coś grałem. Czasem w wolnym czasie, nie robiąc zupełnie nic wpadałem powymieniać się opiniami z ludźmi.

Otrzymane punkty reputacji: +4
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Niektórzy faktycznie potrzebowali, by ochłonąć, ale szkoda, że odbija się to na pozostałych (=niewinnych) użytkownikach forum. Dojdźcie do porozumienia, konsensusu, znajdźcie solucję, bo się od DnTB uzależniłem chyba. W pozytywnym sensie. Nie było tak, że byłem w tym temacie tylko, gdy coś grałem. Czasem w wolnym czasie, nie robiąc zupełnie nic wpadałem powymieniać się opiniami z ludźmi.
Myślę, że wiele osób uzależniło się faktycznie od DNTB, i to niestety w jak najbardziej negatywnym sensie. Prosty mechanizm, jak się topi w bukmacherce, zwłaszcza pechowo, to aż się chcę tu wbić i popłakać (wiem po sobie, aczkolwiek chyba wyrosłem już z tego ;-) ) Myślę, że dłuższa przerwa zrobiłaby dobrze wielu osobom. Dział raczej powinien wrócić (sam nie raz wyławiałem tu perły), ale niektórym kubeł zimnej wody się przyda jak najbardziej.

Otrzymane punkty reputacji: +2
szoky 104

szoky

Użytkownik
Moim zdaniem czat to nie byłoby dobre wyjście. Nieraz w szczytowych momentach na forum ciężko jest nadążyć z czytaniem DnTB (np. podczas meczów reprezentacji) a co dopiero działoby się na czacie gdy kilkadziesiąt osób pisało by w tym samym momencie? Temat to była dobra opcja, w każdej chwili mogłem sobie wejść, przejrzeć kilka stron wstecz, zobaczyć co się działo, albo np zapisać sobie post z jakimś typem, a na czacie? Byłby za duży syf i spam.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Moim zdaniem również usunięcie DNTB to słaba opcja. Jedyne miejsce na forum,gdzie można było na luzie pogadac o typach/meczach i po wymieniać się poglądami. Jakieś spory są zawsze i wszędzie i nie da się tego całkowicie uniknąć. Karac wszystkich na podstawie jednostek to smieszne postepowanie rodem ze szkoły podstawowej. Kompletna cenzura ma być wyjściem z sytuacji? W działach panuje jeszcze większy śmietnik i brak merytorycznych analiz dlatego ludzie wolą wejść do DNTB i wymienić się opiniami,niż czytać bzdury nie mające nic wspólnego z prawda w działach (polecam dział tenis szczególnie terazmjak trwa szlem ???? ) ,no ale rozumiem,że dla szanowanej administracji to w sumie obojętny jest poziom merytoryczny. Ważne,żeby coś było i kliknięcia się zgadzały.

K 29

kiczny

Użytkownik
Też tego nie rozumiem.
Nie czytam innych for,bo właśnie owe dyskusje mnie przyciągneły tutaj, i po działach człowiek przechodzi w międzyczasie i czasem coś skubnie.
Parę osób się&quot; pobiło&quot; o coś ,o co większość z nas nie ma pojęcia... i cierpcie wszyscy, nie fair. Bez tego tematu forum straci popularność,i odwiedziny zaczną spadać..a w dzisiejszym świecie powinno się robić wszystko by przyciągać ludzi,a nie odtrącać bo chyba temu służy idea forum-rozmowa..
Kłótnie są i będą czy to na fejsbookach czy innych forach,ale to nie powód do tak radykalnego kroku jakim jest zamknięcie tematu,np w dziale piłka ręczna- zrobili sobie Dyskusje,a analizy są niewidoczne,bo brakuje tych dyskusji właśnie.
Przykład: jemy śniadanie w kuchnii, nagle dochodzi z rana do coraz większych sprzeczek między dziećmi bo każdy chce kanapke z czyms innymi...i nagle co? mam zamknąć kuchnie i powiedziec od dzis nie jemy wszyscy? bo Bartuś i Ola się pokłocili o kanapke z keczupem i nutellą? albo o kopanie się pod stołem? no żal.
Po to są bany by dać owemu delikwentowi odpocząć,a nie wszystkim.
Mówicie nie da się skontrolować wszystkiego, nie trzeba każdego posta przecież przeglądać...jest wojna między danymi osobami to dać im bana i reszta się zastanowi zanim zacznie się sprzeczać. Wolnosc slowa jest,a takie cyrki...
Granie live i pisanie ze sobą na żywo też tutaj jest potrzebne,bo nowe (stare) horyzonty to zawsze in plus jest. Pozdrawiam i życzę pomyślnych decyzji.

Do góry Bottom