al_capone
Gangster
macio106 jest ukrytym moderatorem w dziale sporty walki, a jak już napisano w tym temacie, osób z uprawnieniami moda nie można dodać do ignorowanych.
to chyba sie nazywa ban heheA ja z takim zapytaniem. Skoro istnieje na forum coś takiego jak reputacja(dla najlepszych typerów) to wnioskowałbym o coś dla wiecznych malkontentów i płaczek których coraz więcej na forum się pojawia. Zachowanie niektórych nie przystoi nawet w piaskownicy
3/4 DNTB????a mi się tam podoba propozycja kolegi wyżej, ranga "Płaczek" wyglądałaby całkiem nieźle ???? dodatkowo niosłaby ze sobą wiele korzyści, wiadomo by było od razu na które posty patrzeć z przymrużeniem oka
a mi się tam podoba propozycja kolegi wyżej, ranga "Płaczek" wyglądałaby całkiem nieźle ???? dodatkowo niosłaby ze sobą wiele korzyści, wiadomo by było od razu na czyje posty patrzeć z przymrużeniem okato chyba sie nazywa ban hehe
Ciężko żebyśmy weryfikowali każdy temat ????http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-dabol1-47164-21.html#post5925226
Ciekawe czy to też jest poważne, hehe, no jaja się tu ostatnio dzieją. Weryfikujcie te tematy jakoś, bo to jest żenada.
Myślę, że wiele osób uzależniło się faktycznie od DNTB, i to niestety w jak najbardziej negatywnym sensie. Prosty mechanizm, jak się topi w bukmacherce, zwłaszcza pechowo, to aż się chcę tu wbić i popłakać (wiem po sobie, aczkolwiek chyba wyrosłem już z tego ;-) ) Myślę, że dłuższa przerwa zrobiłaby dobrze wielu osobom. Dział raczej powinien wrócić (sam nie raz wyławiałem tu perły), ale niektórym kubeł zimnej wody się przyda jak najbardziej.Niektórzy faktycznie potrzebowali, by ochłonąć, ale szkoda, że odbija się to na pozostałych (=niewinnych) użytkownikach forum. Dojdźcie do porozumienia, konsensusu, znajdźcie solucję, bo się od DnTB uzależniłem chyba. W pozytywnym sensie. Nie było tak, że byłem w tym temacie tylko, gdy coś grałem. Czasem w wolnym czasie, nie robiąc zupełnie nic wpadałem powymieniać się opiniami z ludźmi.