>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocje w Tobet

U 0

uniwersalny

Użytkownik
ktoś skorzystał z tobetowej promocji ?
Dla mnie ten buk stracił bardzo dużo, nakłada śmieszne limity, niby mialem zwrot do 100 zł a na over 2.5 moglem zagrać za max ~20 zł. Piękna taktyka tobetu, niech ludzie wpłaca pieniadze a potem staraja się obrócić 100 zł 10 razy z limitem 20 zł ???? ???? Brawo TOBET !! Właśnie straciliście jednego klienta !!

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
ktoś skorzystał z tobetowej promocji ?
Dla mnie ten buk stracił bardzo dużo, nakłada śmieszne limity, niby mialem zwrot do 100 zł a na over 2.5 moglem zagrać za max ~20 zł. Piękna taktyka tobetu, niech ludzie wpłaca pieniadze a potem staraja się obrócić 100 zł 10 razy z limitem 20 zł ???? ???? Brawo TOBET !! Właśnie straciliście jednego klienta !!
Limity nakładane są automatycznie bonushunterom, czyli graczom zakładającym konta tylko po to żeby wyciągnąć bonus...

U 0

uniwersalny

Użytkownik
slukasz ja rowniez mialem limit 20 zł. Chcialem skorzystac z ich promocji a tutaj prosze. Ja jestem bobusohunterem ? Proszę da spokój, obstawiłem u was jeden zakład i juztak szybko przydzielacie limity ??
Na samym początku problemy z weryfikacją, bo skoro nie oplacamy rachunkow i nie mozemy potwierdzic adresu zameldowania to zaczyna sie ...
Ogólnie buk na jeden wielki minus !! Radze UWAŻAĆ grajacym tam zeby nie zamrozili kapitału !!

O 0

ojciec23

Użytkownik
TOBET
Witam wszystkich użytkowników forum.
Od kiedy założyłem konto na Tobet (jakieś 3lata temu) wydawało mi się, że to solidny bukmacher, który oferuję fajne promo i niezłe kursy. Faktycznie tak było. Nietety nic nie trwa wiecznie. Ostatnio zaczęły się pojawiać problemy. Nie chcę mi się pisać wszystkiego. Więc opiszę sytuację z ostatnim FREE BETem za 100. Mimo, że przegrałem poprawnie postawiony zakład nie otrzymałem zwrotu. Bukmacher zobowiązał się w regulaminie do wypłaty w przeciągu 24h a minęło już ponad 40. Kontakt z supportem jest praktycznie niemożliwy. Mimo, że w dziale pomocy wyraźnie jest bardzo ładnie napisane cytuje &quot;Zapewniamy obsługę Klienta najwyższej klasy i w godzinach pracy naszego centrum obsługi staramy się odpowiadać na Państwa maile w ciągu 15 minut od ich otrzymania.&quot; Jest to ściema bo nie odpowiadają na maile. Ich livechat to kupa działa bardzo rzadko.
Więc pierwsza :zoltakartka: Oby ostatnia.
Pozdrawiam

O 0

ojciec23

Użytkownik
Witam wszystkich użytkowników forum.
Od kiedy założyłem konto na Tobet (jakieś 3lata temu) wydawało mi się, że to solidny bukmacher, który oferuję fajne promo i niezłe kursy. Faktycznie tak było. Nietety nic nie trwa wiecznie. Ostatnio zaczęły się pojawiać problemy. Nie chcę mi się pisać wszystkiego. Więc opiszę sytuację z ostatnim FREE BETem za 100. Mimo, że przegrałem poprawnie postawiony zakład nie otrzymałem zwrotu. Bukmacher zobowiązał się w regulaminie do wypłaty w przeciągu 24h a minęło już ponad 40. Kontakt z supportem jest praktycznie niemożliwy. Mimo, że w dziale pomocy wyraźnie jest bardzo ładnie napisane cytuje &quot;Zapewniamy obsługę Klienta najwyższej klasy i w godzinach pracy naszego centrum obsługi staramy się odpowiadać na Państwa maile w ciągu 15 minut od ich otrzymania.&quot; Jest to ściema bo nie odpowiadają na maile. Ich livechat to kupa działa bardzo rzadko.
Więc pierwsza :zoltakartka: Oby ostatnia.
Pozdrawiam

U 0

uniwersalny

Użytkownik
oj Tobet faktycznie się sypie nam. Dawniej z relacji znajomych było tam o niebo lepiej i dla tego postanowiłem założyć tam konto (jakieś dwa tygodnie temu). Obstawiłem jeden zakład wtopiłem, wpłaciłem znów pieniądze bo zauważyłem że faktycznie dają fajne promocje na LM z FREE BETEM, więc Ojciec23 Ty nie możesz narzekać o ile można tak napisać, bo dałeś radę obstawić zakład za 100 ... Ja mogłem maksymalnie za 26 zł ???? Gdzie u innych bukmacherów były limity po 50 000 zł ???? No ale faktycznie po dwutygodniowym posiadaniu konta zostałem nazwany:
Limity nakładane są automatycznie bonushunterom, czyli graczom zakładającym konta tylko po to żeby wyciągnąć bonus...
Nie ma to jak dobre podejście do gracza ???? Całe szczęście może przynajmniej kilka osób przejrzy na oczy i przestanie tam grać, a z czasem albo buk upadnie albo wróci wszystko do normy ????
O live chacie normalnym można tam zapomnieć, ogólnie teraz założyłem konto u innego bukmachera i tam wszystko jest o niebo lepiej. Weryfikacja 100% przyjemniejsza, bonus na start jeszcze lepszy niż w tobecie + do tego jeszcze nie dostałem żadnego limitu !! Więc nie ma co tracić nerwów na tego buka tylko dokładniej przejrzeć tematy i założyć konto u innego bukmachera ????
Pozdrawiam !

O 0

ojciec23

Użytkownik
oj Tobet faktycznie się sypie nam. Dawniej z relacji znajomych było tam o niebo lepiej i dla tego postanowiłem założyć tam konto (jakieś dwa tygodnie temu). Obstawiłem jeden zakład wtopiłem, wpłaciłem znów pieniądze bo zauważyłem że faktycznie dają fajne promocje na LM z FREE BETEM, więc Ojciec23 Ty nie możesz narzekać o ile można tak napisać, bo dałeś radę obstawić zakład za 100 ... Ja mogłem maksymalnie za 26 zł ???? Gdzie u innych bukmacherów były limity po 50 000 zł ???? No ale faktycznie po dwutygodniowym posiadaniu konta zostałem nazwany:

Nie ma to jak dobre podejście do gracza ???? Całe szczęście może przynajmniej kilka osób przejrzy na oczy i przestanie tam grać, a z czasem albo buk upadnie albo wróci wszystko do normy ????

O live chacie normalnym można tam zapomnieć, ogólnie teraz założyłem konto u innego bukmachera i tam wszystko jest o niebo lepiej. Weryfikacja 100% przyjemniejsza, bonus na start jeszcze lepszy niż w tobecie + do tego jeszcze nie dostałem żadnego limitu !! Więc nie ma co tracić nerwów na tego buka tylko dokładniej przejrzeć tematy i założyć konto u innego bukmachera ????
Pozdrawiam !
Szkoda tylko, że do teraz nie dostałem zwrotu. Jutro będzie 2:zoltakartka: i usuwam konto. Podobno Betsson teraz dobry.
Pozdrawiam

O 0

ojciec23

Użytkownik
Oferta na ekstraklasę:

Ekstrakasa za piątaka! Wytypuj poprawnie, na jednym kuponie, wyniki 24. kolejki Ekstraklasy, za min. 5 PLN. Jeśli trafisz otrzymasz dodatkowo 1000 PLN, w przypadku 1 błędu 100 PLN!

Uwaga na punkt 11 Regulaminu. Tobet.com zastrzega sobie prawo do anulowania lub zmiany niniejszej promocji albo do zmiany jej warunków bez uprzedniego powiadomienia.

somsiaq 44

somsiaq

Użytkownik
Odnośnie zwrotu, sam po przegranym pierwszym zakładzie nie miałem środków od razu na koncie. Napisałem do załogi Tobet z zapytaniem czy i kiedy będą mi zwrócone pieniążki. Dostałem w ciągu godziny odpowiedź na maila, że zwrot jest już u mnie na koncie i przepraszają za zaistniałą sytuację.
Buk dla mnie pechowy :p bo przegrałem pierwszy swój zakład ale zwrot na koncie jest więc nie ma problemu.

akselek 552

akselek

Użytkownik
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;1&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;right&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;right&quot;&gt; »
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;1&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td bgcolor=&quot;#ffffff&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;1&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td bgcolor=&quot;#ffffff&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td bgcolor=&quot;#ffffff&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt; Doładuj swoje konto bonusem 30% do 100PLN! &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt; Hi
Przed nami kolejny wieczór z Ligą Mistrzów, tym razem na początek w akcji zobaczymy FC Barcelonę, która będzie próbowała rozbić betonową obronę Milanu! W drugim meczu 1/4 Finału pewny swego Bayern podejmie Olympique Marysylia.
Niezależnie jak postawisz dzisiejszego wieczoru Twoje szanse są większe z bonusem reload 30% aż do 100PLN!
Jak skorzystać z oferty?
1. Zaloguj się w Tobet, klikając przycisk &quot;Wpłata&quot;, wejdź do zakładki &quot;Kod promocyjny&quot; i wpisz w pustym polu APRIL30BONUS
2. Bonus sportowy 30% zostanie przekazany na konto w ciągu 5 minut od dokonania wpłaty. Maksymalna kwota bonusu to 100 PLN!
&gt;&gt; Otwórz konto &lt;&lt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

unicaja 17,2K

unicaja

Użytkownik
Też dostałem takiego mejla, w związku z czym moje pytanie jest następujące. Orientujecie się czy te 2 promocje (licząc z tą piątkową 50% do max 100 zł) można łączyć ? Oczywiście powinienem nt temat uzyskać informacje od supportu ale to akurat w tobet graniczy z cudem więc może ktoś już się dowiadywał ew. sprawdzał na własnej skórze jak to jest z obiema promocjami. Z góry dzięki za zainteresowanie.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Oczywiscie, ze mozesz jesli przyslali ci info z promocja 30%. Nie wiem tylko, czy mozna jednorazowa dwie promocje miec aktywne. Lepiej skoncz obrot 50% za livebeta i dopiero potem skorzystaj z 30%. Ja skoczylem ten obrot 50% i jutro wplacam kaske na 30%.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom