obserwator-m
Forum VIP
W ciągu 2-3 godzin ma być info na stronie już, bo po 11.pytałem supportu...gdzieś jakieś szczegóły tej promocji obrotowej?
W ciągu 2-3 godzin ma być info na stronie już, bo po 11.pytałem supportu...gdzieś jakieś szczegóły tej promocji obrotowej?
gdzieś jakieś szczegóły tej promocji obrotowej? marzec jest, reklamę zaczeli kilka dni wcześniej, a teraz żadnych konkretów..
Nowa promocja Tobet...Strata Liverpoolu i Arsenalu do czołowych drużyn Premier League jest już zbyt duża, aby na poważnie myśleć o włączeniu się do wyścigu o tytuł mistrzowski, ale rywalizacja o miejsca premiowane udziałem w Lidze Mistrzów jest wciąż otwarta. 3 marca na Anfield zobaczymy twardą walkę o każdy metr boiska!
Emocji z pewnością nie zabraknie, jeśli jednak zabraknie bramek, mamy dla Was coś na osłodę: zakład ?Wynik do przerwy/końcowy" ze zwrotem do 200 PLN w przypadku rezultatu 0:0! Czy jest lepszy sposób na satysfakcję z bezbramkowego remisu?
Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów przedmeczowych, postawione na stronie internetowej lub za pośrednictwem naszego serwisu komórkowego Tobet Mobile!
Jak skorzystać z oferty:
1 Zaloguj się, kliknij przycisk ?Wpłata", a następnie wejdź do zakładki ?Kod promocyjny" i wpisz w pustym polu HTFT. Postaw zakład ?Wynik do przerwy/końcowy" na mecz Liverpool - Arsenal rozgrywany 3 marca. Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów przedmeczowych.
2. Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład postawiony w ramach promocji, a w meczu padnie wynik 0:0, zwrócimy Ci postawione pieniądze, do kwoty 200 PLN. Prosimy o uważne zapoznanie się z regulaminem promocji.
Garść wspaniałych ofert dla nowych użytkowników Tobet!
Zarejestruj się w Tobet! Zakładając teraz konto w naszym serwisie, nie tylko uzyskasz dostęp do wielkiego świata rozrywki, ale dostaniesz dodatkowo atrakcyjny prezent na dobry początek!
Wszyscy nowi użytkownicy Tobet mogą wybrać jedną z trzech poniższych ofert:
1. zakład bez ryzyka do 100 PLN (użyj kodu: tobetfreebet);
2. bonus powitalny 300% do 15 PLN (użyj kodu: tobetwita);
3. bonus rejestracyjny 100% do 300 PLN (użyj kodu: bonus300).
Jeśli wybierzesz pierwszą ofertę, Twój pierwszy zakład postawiony w Tobet będzie zupełnie bezpieczny: w przypadku przegranej zwrócimy Ci stawkę, do kwoty 100 PLN! Bonus powitalny i bonus rejestracyjny to premie gotówkowe w wysokości określonego procentu Twojej pierwszej wpłaty na konto zakładów sportowych. Dzięki temu będziesz na plusie, jeszcze zanim zaczniesz grę!
Nie czekaj, skorzystaj z okazji i załóż konto Tobet. To może być Twoja najlepsza decyzja w tym roku!
raczej tylko single ale spytaj na liveczacieCzyli tripla mogę pograć jak najbardziej do tej promocji powyżej?
Ja zagrałem doubla i właśnie nie wiem czy zaliczyli mi to do tej promocji, bo zakład wygrałem, ale nie mam nic napisane w zakładce dot. zablokowanych środków. Orientuję się ktoś o co chodzi ?raczej tylko single ale spytaj na liveczacie
Orientuje... Skoro promocja obejmuje "wszystkie rodzaje zakładów", to chyba oczywiste jest, że duble i więcej można grać... A że Firer pisze sobie coś, choć nie ma o tym pojęcia, to co innego. Poza tym co Ty chcesz mieć zablokowane skoro wygrałeś ? Kasa Twoja i tyle, obrót tylko gdybyś dostał zwrotOrientuję się ktoś o co chodzi ?
no wlasnie "wszechwiedzacy" Moderatorze jak nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj.Orientuje... Skoro promocja obejmuje "wszystkie rodzaje zakładów", to chyba oczywiste jest, że duble i więcej można grać... A że Firer pisze sobie coś, choć nie ma o tym pojęcia, to co innego. Poza tym co Ty chcesz mieć zablokowane skoro wygrałeś ? Kasa Twoja i tyle, obrót tylko gdybyś dostał zwrot
Zamilcz skoro nie umiesz czytać... Ale ok, zrobię to dla Ciebie i wytłumaczę.no wlasnie "wszechwiedzacy" Moderatorze jak nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj.
Twoja odpowiedź :Czyli tripla mogę pograć jak najbardziej do tej promocji powyżej?
Jest to nieprawdą, gdyż można zagrać i taśmę składającą się z 12 zdarzeń, przy czym trzeba pamiętać o pkcie 3.regulaminu " Zwrot przysługuje tylko w przypadku przegrania zakładu na wydarzenie objęte promocją. Zwrot nie przysługuje, jeśli zakład na wydarzenie objęte promocją nie zostanie przegrany, nawet jeśli przegrany zostanie cały kupon",raczej tylko single
Dobrze. Gramy za 20pln na live 1 z 7 podanych spotkań i 30.marca dostajemy ofertę 50% do 100plnDobrze to rozumiem?