Nie no Panowie nie możecie tak tego zostawić, ja akurat tym razem nie zagrałem ako ale specjalnie przed meczem dowiadywałem się czy może być zakład z kilkoma zdarzeniami. Ten Mateusz jest jakiś nieogarnięty żeby nie powiedzieć gorzej. Nie mogą zmieniać zasad ot tak sobie. Dla mnie logiczne jest, że zwrot ma być za przegrany kupon. Tutaj mam jeszcze zapis czat-u z tym całym Mateuszem:
info: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora.
info: Czat rozpoczęty 'Mateusz'
Mateusz: Witam
Dawid: witam
Mateusz: W czym mogę pomóc?
Mateusz: O jakiej ofercie mówimy?
Dawid: Czy do zakładu bez ryzyka na carlingcup (20zł bez ryzyka), będę mógł dodać inne spotkania nie na żywo?
Mateusz: Na naszej stronie jest dokładny regulamin oferty, zachęcam do przeczytania, znajdzie Pan w nim wszystkie odpowiedzi
Mateusz:
https://www.tobet.com/pol/docs?content=curling_cup_feb&content_only=false&ads=false
Dawid: Tak ale regulaminy są nie do końca jasne. A pan tego nie wie, żeby mi powiedzieć?
Dawid: Czy będzie można do
live na carlingcup dodać inne spotkania?
Mateusz: Skoro można stawiać zakłady systemowe i kombinowane, oznacza to, że może Pan umieścić na kuponie więcej niż jeden zakład. Oferta „Zakład bez ryzyka” dotyczy pierwszego zakładu na żywo (LiveBet) postawionego w dniu 26 lutego 2012 r. na finał Carling Cup.
Mateusz: czy coś jeszcze?
Dawid: Czyli warunkiem jest tylko koniecznie zagrany zakład
live curlingcup, i można dodać dowolną liczbę innych zakładów?
Dawid: Na tym samym kuponie...
Dawid: upewniam się tylko, żeby później nie było niespodzianki
Dawid: zdarzało się że różni konsultanci rożnie mówią
Dawid: A po fakcie to się już nic nie zrobi
Mateusz: Może Pam umieścić więcej niż jeden zakład na koponie.
Mateusz: Proszę jednak pamiętać o regulainie zakłądów sportowych, w którym określono naksymalną liczbę zakładów na kuponie.
Mateusz: Czy coś jeszcze?
Dawid: To wszystko, chciałem się upewnić. Dowidzenia.