>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje w Tobet

K 10

kgmarcin

Użytkownik
jak jest z tym bonusem z P.Davisa, pienaidze moge puscic przez kompa a zakalad przez komórke ? moge rowniez na kuponie postawic inne zaklady np. 4 z jednym mecze z PD ?
Kasę możesz przez kompa wpłacić, ważne żeby zakład był przez telefon. Część osób pisało, że puszczali zakład przez kompa z platformy MOBILE i dostali zwrot, ale to już jak chcesz.. Wystarczy, że na kuponie będzie conajmniej 1 zdarzenie związane z Pucharu Davisa. Możesz dołożyć inne dyscypliny na kuponie lub inne zdarzenia z Pucharu Davisa.

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Ktoś obstawił już przez telefon tego freebeta 100zł na tenis?
U mnie coś nie może pójść wyskakuje:
&quot;Wynik zablokowany [50012842631].&quot;
albo brak połączenia internetowego.
Nie wiem co zrobić będę próbować.

P 16

potter3

Użytkownik
Zapomniałem całkowicie o tym żeby puścić ten zakład na puchar davisa przez komórke i puściłem go normalnie na komputerze. Czy jest szansa że dostane zwrot?

A 861

amigo007

Użytkownik
Sphinx wiele osób już obstawiło. Niektórzy nawet już podostawali zwroty. Potter3 jeśli obstawiłeś zakład z komputera wchodząc na http://www.mobile.tobet.com to szansa jest. Jeśli obstawiłeś normalnie poprzez stronę http://www.tobet.pl, to niestety ale marne szanse na zwrot. Życzę ci powodzenia bo jak wtopisz to lipa.

Ps. ja dopiero będę grał. Jak wpisywaliście kod promocyjny, w telefonie w aplikacji tobet mobile? Zapytałem o to support gdzie trzeba wpisać DAVISCUP, ale wtrącił mi się angielski support i mnie nie zrozumieli. Bo kasę to zapewne mogę wpłacić tak jak zawsze przez kompa i P24. Nie chciałbym zrobić czegoś nie tak, bo 100zł to nie tak mało.

P 0

p3droso

Użytkownik
Amigo, myślę, że przez telefon trzeba tylko postawić zakład, kod można podać na stronce, tak przynajmniej wynika z regulaminu ;) A co do promocji na biatlon, faktycznie zwrot się trochę spóźnia. Wcześniej zawsze zwracali kaskę od razu.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wczoraj mi nie siadł ten zakład z DAVISCUP o 15:30, czekałem, czekałem, chciałem sobie coś zagrać, napisałem później nawet do nich czy jest możliwe oddanie wcześniej itp.
Odpisali w 4 minuty (!) ale, że mam czekać.
Kupon by wszedł - trudno.
Loguje się pół godziny temu i dalej nie ma więc napisałem, ale do angielskiego supportu.
Odpowiedź w 15 minut, ale kasa dodana.

Widać różnicę, a robi ją jakaś Martyna, która nigdy nie przychyli się do prośby użytkownika, a miałem z nią już ze 3 razy do czynienia i zawsze źle na tym wyszedłem.
Najpierw jej 2 razy nie pasowały dokumenty do weryfikacji( w sumie kolega, który zaczynał bo go wciągnąłem mówiąc, że mu dadzą zwroty itp. też miał problemy, nie pasowało 3 razy to podziękował - a wysłał skany od razu po rejestacji i się meczył tydzień). Potem mi napisała, że mi przysługuje jakiś bonus. Wpłaciłem, a kasy nie było i jak się okazało to był błąd. No i wczorajsza akcja.
Piszcie od razu na angielski support do nich.

B 12

bookman

Użytkownik
Jezeli obstawie 2 zdarzenia: puchar davisa i jakiś mecz piłkarski to jeżeli obydwa mi nie wejdą to dostane zwrot ?
kolego otrzymasz zwrot, ale zacznij obstawianie od przeczytania regulaminu bo tam jest napisane wszystko, my tych informacji z kosmosu nie bierzemy, pozdro

B 12

bookman

Użytkownik
Darmowy zakład na zawody w Ostersund jest ważny jeszcze dziś ? Można stawiać bez problemów ?
Uwzględniane są wszystkie rodzaje zakładów (pewniaki, akumulatory, systemowe i pojedyncze), postawione przed zawodami i na żywo (LiveBet), pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jedno zdarzenie dotyczące zawodów pucharu świata w biathlonie odbywających się w szwedzkim Östersund w dniach 30 listopada – 4 grudnia.
więc tak !

lubo1916 272

lubo1916

Użytkownik
Czemu Tobet ostatnio z tymi zwrotami tak zwleka? Kiedyś od razu dawali zwrot teraz trzeba czekać 24h i po tym trzeba się jeszcze upominać.

A 861

amigo007

Użytkownik
Niekoniecznie ja dostałem zwrot w ciągu pięciu minut od przegrania zakładu. Ale korzystałem też z wcześniejszych promocji tego typu i kilka razy nie dostałem zwrotu z automatu. Wtedy właśnie trzeba było odczekać regulaminowy czas i dopiero wtedy ręcznie przyznawali zwrot. Najważniejsze jest jednak, że o ile wszystko zrobiłeś dobrze to zwrot na pewno będzie. A gdzie wpisałeś kod DAVISCUP? Ja wpisałem w telefonie.

lubo1916 272

lubo1916

Użytkownik
Niekoniecznie ja dostałem zwrot w ciągu pięciu minut od przegrania zakładu. Ale korzystałem też z wcześniejszych promocji tego typu i kilka razy nie dostałem zwrotu z automatu. Wtedy właśnie trzeba było odczekać regulaminowy czas i dopiero wtedy ręcznie przyznawali zwrot. Najważniejsze jest jednak, że o ile wszystko zrobiłeś dobrze to zwrot na pewno będzie. A gdzie wpisałeś kod DAVISCUP? Ja wpisałem w telefonie.
Kod wpisywałem na kompie, ale ten zwrot mi już przyznali po ponad 24h tym razem mi chodzi o Biathlon kupon rozliczony, ale zwrotu nie mam nadal.

A 861

amigo007

Użytkownik
Jak minęły 24h od rozstrzygnięcia kuponu, to zgłaszaj to do tobet. Zwrot dopiszą ręcznie. A czasem przypadkowo w biathlonie, nie postawiłeś na zwycięzce całego sezonu overall? Z tego co tu ktoś wspominał, taki zakład się nie kwalifikuje.

lubo1916 272

lubo1916

Użytkownik
Jak minęły 24h od rozstrzygnięcia kuponu, to zgłaszaj to do tobet. Zwrot dopiszą ręcznie. A czasem przypadkowo w biathlonie, nie postawiłeś na zwycięzce całego sezonu overall? Z tego co tu ktoś wspominał, taki zakład się nie kwalifikuje.
Nie no normalny między zawodnikami był typ i został już rozliczony. Nie wszedł tylko inny typ na kuponie.

Do góry Bottom