P
0
piotrek160891
Gość
Macie problemy z wypłatami przy niecałkowicie zweryfikowanym koncie?
Kasę możesz przez kompa wpłacić, ważne żeby zakład był przez telefon. Część osób pisało, że puszczali zakład przez kompa z platformy MOBILE i dostali zwrot, ale to już jak chcesz.. Wystarczy, że na kuponie będzie conajmniej 1 zdarzenie związane z Pucharu Davisa. Możesz dołożyć inne dyscypliny na kuponie lub inne zdarzenia z Pucharu Davisa.jak jest z tym bonusem z P.Davisa, pienaidze moge puscic przez kompa a zakalad przez komórke ? moge rowniez na kuponie postawic inne zaklady np. 4 z jednym mecze z PD ?
z regulaminu promocji:Zwrotu z Pucharu Davisa nie trzeba obracać ?
kolego otrzymasz zwrot, ale zacznij obstawianie od przeczytania regulaminu bo tam jest napisane wszystko, my tych informacji z kosmosu nie bierzemy, pozdroJezeli obstawie 2 zdarzenia: puchar davisa i jakiś mecz piłkarski to jeżeli obydwa mi nie wejdą to dostane zwrot ?
Uwzględniane są wszystkie rodzaje zakładów (pewniaki, akumulatory, systemowe i pojedyncze), postawione przed zawodami i na żywo (LiveBet), pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jedno zdarzenie dotyczące zawodów pucharu świata w biathlonie odbywających się w szwedzkim Östersund w dniach 30 listopada – 4 grudnia.Darmowy zakład na zawody w Ostersund jest ważny jeszcze dziś ? Można stawiać bez problemów ?
Kod wpisywałem na kompie, ale ten zwrot mi już przyznali po ponad 24h tym razem mi chodzi o Biathlon kupon rozliczony, ale zwrotu nie mam nadal.Niekoniecznie ja dostałem zwrot w ciągu pięciu minut od przegrania zakładu. Ale korzystałem też z wcześniejszych promocji tego typu i kilka razy nie dostałem zwrotu z automatu. Wtedy właśnie trzeba było odczekać regulaminowy czas i dopiero wtedy ręcznie przyznawali zwrot. Najważniejsze jest jednak, że o ile wszystko zrobiłeś dobrze to zwrot na pewno będzie. A gdzie wpisałeś kod DAVISCUP? Ja wpisałem w telefonie.
Nie no normalny między zawodnikami był typ i został już rozliczony. Nie wszedł tylko inny typ na kuponie.Jak minęły 24h od rozstrzygnięcia kuponu, to zgłaszaj to do tobet. Zwrot dopiszą ręcznie. A czasem przypadkowo w biathlonie, nie postawiłeś na zwycięzce całego sezonu overall? Z tego co tu ktoś wspominał, taki zakład się nie kwalifikuje.