a już Twój kupon ze zdarzeniem z Pucharu Davisa został rozliczony ?;>Haha, nie kumam tego Tobeta. Najpierw napisali mi, że nie dostanę zwrotu za Biathlon. Napisałem więc kiedy dostanę zwrot za Puchar Davisa. Otrzymałem odp, że zwrot został przyznany -> wchodzę na konto i mam 20 zł za Biathlon a 100 zł za Puchar Davisa BRAK. wie ktoś o co chodzi? Bo z supportem ciężko się dogadać... :/
Oferta „Zakład bez ryzyka” dotyczy pierwszego zakładu Tobet Mobile postawionego przez danego użytkownika na zdarzenie związane z finałem Pucharu Davisa, rozgrywanym w dniach 2-4 grudnia 2011 r.
według ich to można ????Wiadomo może czy postawienie kuponu dzięki Wi-fi również objęte jest promocją mobile? Bo o ile pamiętam, to kiedyś był z tym problem i Tobet nie zwracał stawki.
Tak, również czekam jeszcze na zwrot, myślę, że jest to związane z ogromnym zainteresowaniem ową promocją, bo niektórzy na freebet 20zł nie zwracają nawet uwagi, ale już 100zł robi większe wrażeniewitam. czy ktoś czeka na dzisiejszy zwrot związany z meczami pucharu davisa? bo jak zawsze zwrot otrzymywałem instant - równoczesnie z rozliczeniem przegranego zdarzenia, tak dzisiaj jest inaczej. czy ktoś ma podobnie>?