Oni nie odróżnią czy jest z telefonu czy z komputera bo sam miałem taki przypadek. Postawiłem przez wi-fi na uczelni z telefonu a odpisali, że zakład wniesiony przez PC korzystając z neostrady. Mogli jasno napisać w regulaminie, że połączenia wi-fi nie będą brane pod uwagę albo losowo, zależy jak kto trafi a teraz połowa korzystając z wi-fi dostała zwrot a inni nie dostali. Jedni uznają, że super promocja bo nawet za drugi zakład dostali zwrot a inni ich skreślą za niedoprecyzowanie regulaminu bo dla mnie to tak wygląda, że regulamin nie jest do końca jednoznaczny. Gdyby napisali, że tylko przez operatora wchodzić a nie żadne wi-fi to by było jasne dla wszystkich. Wiadomo, że teraz internet przez telefon korzystając z wi-fi w restauracjach, galeriach, szkołach jest coraz bardziej popularny więc dla mnie komórka oznaczała wszystko jedno jakie źródło połączenia internetowego ale widocznie tak nie było. Mówi się trudno i gra się dalej. Może dziś jakieś konkretne ako uda się uzbierać i coś z telefonu przez operatora się wyśle ????
---
Jeśli poprzednio wpisałem ten kod promocyjny do
el EURO 2012 i zakładu przez wi-fi mi nie uznali i teraz próbuję ponownie wpisać ten sam kod i mam info:
"Kod został już zarejestrowany."
to oznacza, ze po zawarciu zakładu z telefonu uznają mi zwrot czy to oznacza, że nie mogę już z tego korzystać?