kod trzeba jakiś podać?dla wszystkich
tak - EURO2012MOBkod trzeba jakiś podać?
sam pytalem supportu żeby nie było poroumień:] podstawa to zagrać przez komórkę -Gdzie wpisywaliście kod EURO2012MOB? Bo teraz wyczytałem, że należało go wbić w aplikacji tobet mobile. Ja go wpisałem w normalnym komputerowym tobet pod wpłata/kod promocyjny. I teraz zaczynam się obawiać kurczę czy to także może miało znaczenie. Spróbowałem teraz go wbić w tobet mobile, ale wyskakuje niewłaściwy kod vouchera/zdrapki. Jak myślicie mogą teraz nie przyznać ewentualnego zwrotu? Wpłatę już zrobiłem...
moze zamiast pinu wpisujesz haslo i dlatego nie dziala, na dole jest mozliwosc zamiany pinu na haslo do logowaniaNie wiedzieć czemu logowanie przez aplikację tobetmobile nie działa. Natomiast normalnie przez internet w telefonie wszystko dziala w porządku.
Nie, jeśli masz kasę na koncie, to po prostu stawiasz zakład i jak przegrasz, to zwrot do 80zł ???? Nic w regulaminie nie ma o obowiązku wpłatymam konto na tobet juz dlugo. czy aby skorzystac z tej promocji to musze wplacic pieniadze skoro mam pieniadze na koncie???
Czy wczoraj byly jakies mecze el. ME? Nie wydaje mi się. Tak wiec otrzymalbys zwrot, jesli nie siadłby tylko mecz z el. ME (zaliczyliby ci go na kombosie jako kurs 1.00), wiec raczej kasy nie odzyskasz. byloby to za latwe, np stawiajc cos latwego z eliminacji ME a potem cos innego. Ale jesli tak jest to sorki i + dla Tobetu ???? Prosze o wyjasnienie.Mój kupon (z komórki oczywiście) z meczami el. ME również nie wszedł, zawalił już wczoraj ale zwrotu jeszcze nie otrzymałem.
a kod wprowadziles przed puszczeniem zakladu ? Jesli tak to 24-48 dopisza napewno.Mój kupon (z komórki oczywiście) z meczami el. ME również nie wszedł, zawalił już wczoraj ale zwrotu jeszcze nie otrzymałem.