Pytałem - tak, 20 PLN.Jako, żę € idzie w górę dalej mnożymy wg Tobet razy 4? ;> Czyli Zakład do 20zł? Może ktoś już pytał support bo nie chcę ich męczyć...
Obstawiaj europejskie puchary 18-20 października na żywo bez ryzyka
Postaw zakład na żywo na Ligę Mistrzów i Ligę Europejską, a jeśli przegrasz, otrzymasz zwrot pieniędzy, do kwoty 5 €!
W tym tygodniu od wtorku do czwartku czeka nas kolejna porcja meczów pucharowych. Czy może być lepsza okazja do typowania na żywo? Wskocz razem z piłkarzami w sam środek akcji i przekonaj się, ile emocji może dać LiveBet. Zakłady na żywo to możliwość obstawiania wyników wydarzeń sportowych na bieżąco podczas ich trwania. Jeśli nigdy jeszcze nie typowałeś w ten sposób, masz teraz doskonałą okazję spróbować bez ryzyka straty pieniędzy! Możesz również postawić w dziale LiveBet kupon kombinowany, zawierający inne zdarzenia. Warunkiem skorzystania z oferty specjalnej jest umieszczenie na nim spotkania Ligi Mistrzów i/lub Ligi Europejskiej.
Promocja obejmuje mecze Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej, które odbędą się w dniach 18-20 października.
Oferta obejmuje wyłącznie zakłady na żywo (LiveBet) postawione na naszej stronie internetowej lub za pośrednictwem aplikacji komórkowej Tobet Mobile. Uwzględniane są również kupony kombinowane postawione w dziale LiveBet, zawierające zakłady na żywo i zwykłe, pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jeden zakład na żywo na Ligę Mistrzów i/lub Ligę Europejską.
Wpłata > Kod Promocyjny i wpisać: EUROLEAGUE2011Witam. Trzeba wpisywać jakiś kod aby skorzystać z tej promocji? Jak przeliczają to 5 Euro na PLN?
Zakłady bez ryzyka to cykliczne oferty w Tobet/Nordicbet@ Tobet.com
będzie więcej takich promocji w najbliższym czasie? Jest to dla Was opłacalne?
Pzdr
Nie obawiaj się, jeśli wpisałeś kod to do godziny jest on aktywowany.A da się jakoś sprawdzić czy bonus jest aktywny ? Bo wpisałem ten kod, ale jednak upewnić bym się chciał czy wszystko jest ok
Nie ma takiego. Tobet najlepszy :grin:Czy znacie jakiegoś innego bukmachera, który robi dokładnie takie promocje (zwrot kasy w razie przegranej)?
Tak super niestety nie ma. Niby zwroty są, ale czasem z automatu, a czasem (jak od środy właśnie w moim przypadku) mimo upływu 24 godzin zwróconych pieniędzy nie ma. Trzeba wtedy często gęsto się dopominać o swoje.Czy znacie jakiegoś innego bukmachera, który robi dokładnie takie promocje (zwrot kasy w razie przegranej)?
Zwrot dostaniesz w poniedziałek .Ja osobiście nie polecam, skorzystałem pierwszy raz z promocji w tobecie i czuje się oszukany. 24 godz. od zakończenia ostatniego spotkania mineły.
Zwrotu BRAK.