Ja tak samoJa dostałem zwrot za zakład na dyscyplinę niezimową ????
Tylko obrót 10 krotny po kursie 1,8 troszkę zmniejsza atrakcyjność tego bonusu...Losy awansu na mundial w Brazylii w 2014 roku są stawką najbliższych meczów eliminacyjnych. Kto przegra, może powoli żegnać się z marzeniami o mistrzostwach świata. Chcemy, żebyś emocjonował się tymi meczami tak mocno, jak to tylko możliwe. Dlatego mamy dla Ciebie 50% Bonus od kolejnej wpłaty, do kwoty 400 PLN
Tylko obrót 10 krotny po kursie 1,8 troszkę zmniejsza atrakcyjność tego bonusu...
ktoś wie, czy można zrezygnować z bonusu ??? Wpłaciłem 2.raz do Tobet (oferta powitalna - wypłacone 0pln) i limity na nba 50 kilka pln !!! Czytając dawno temu wpisy o limitach po 2-3pln na nowym koncie uważałem to za żart, jednak na 1.moim koncie 2.wpłata i taki limit przy takim obrocie woła o pomstę do nieba...obrót 10x, ale samym bonusem, więc nie jest tak źle
ktoś wie, czy można zrezygnować z bonusu ??? Wpłaciłem 2.raz do Tobet (oferta powitalna - wypłacone 0pln) i limity na nba 50 kilka pln !!! Czytając dawno temu wpisy o limitach po 2-3pln na nowym koncie uważałem to za żart, jednak na 1.moim koncie 2.wpłata i taki limit przy takim obrocie woła o pomstę do nieba...
Może support tobet się wypowie !!?? z chęcią podam nick, bo wiem, że były takie sytuacje w przeszłości i wyjaśnimy to ??
Moim skromnym zdaniem jest to żart, tylko na poziomie niskim, żeby nie powiedzieć depresji...(takiej geograficznej rzecz jasna).
Zakładam konto, przegrywam 1.depozyt, dostaję bonus i równocześnie kilkunasto/dziecięcio złotowe limity...
to dziwne, bo ja kiedys skorzystałem u nich z bonusu, a potem bez problemu anulowalisupportu Tobet wiem, że jak się już zagra to anulować bonusa nie można.
Tak skorzystam. Do tej pory nie miałem limitów na Tobecie a i rzadko gram za większe stawki, więc powinienem to chyba jakoś ogarnąć :] Jakoś tak nagle pojawił się temat limitów za 2-3 zł, a wcześnie cisza totalna. Skorzystam skończę obrót to się wypowiem, póki co limitów nie miałem, więc...A ty dawczan korzystasz z promocji?