>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje w Tobet

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
U mnie ta sama sytuacja, wziąłem bonus, gra stawkami róznymi, od 50zł do 200zł - wcześniej brak limitów a gdy zostało 1000zł do obrotu to pojawiły się limity po góra 20zł...

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Ale wcześnie grałeś za grubsze stawki ? Czy tak nagle ten limit ?
Jakies 2 miechy zalozylem tam konto , wplacilem 300 zl a wyplacilem 3000 zl ( nie mialem zadnych limitow podczas gry ) , obracając bonus stawkami 300 - 500 PLN wiec powiedzialbym umiarkowaniymi.
Przynajmniej teraz jeden plus - wyplata 800 zl bez gry przeszla. Ale dalej nie wiem po co wysylaja takie oferty jak grac nie pozwalaja...

A 861

amigo007

Użytkownik
Kbpoland no to u ciebie chociaż tyle szczęścia, mnie się raz czepiali jak chciałem 60zł bez obrotu wypłacić. EkaGa a ty długo masz konto w tobet? Ja cały czas nie skorzystałem, i widząc kłopoty innych nie wiem czy skorzystam...

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
No ja wczoraj zrobilem im wojne na czacie o to po co mi wysylaja oferty bonusowe. I po tym dopiero mi napisali ze anuluja bonus i ze nie powinno byc problemow z wyplata.

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Przy bonusie powitalnym można grać AKO czy tylko single min. 1,80?
Może być AKO, byle z niego min. kurs 1,80
Z regulaminu:
&quot; kwota bonusu musi zostać obrócona 10 razy po minimalnym kursie 1.80 zanim będzie mogła zostać wypłacona lub przelana na do innego produktu &quot;
Czyli jak wpłacę 8 00zł i dostanę bonus 400zł, to mam obrócić o gółem za 4000zł po kursie 1,80 by wypłacić?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
tak, a depozyt wystarczy że raz obrocisz obojetnie jaki kurs i możesz wypłacić
Wg mnie jeśli wpłacisz te 800 zł i dostajesz 400 zł i obrócisz 4000 zł to całość możesz wypłacać bez dodatkowego obrotu depozytem.

S 37

sowa24

Użytkownik
Liga Mistrzów wkracza w decydującą fazę, presja jest coraz większa, trzeba podejmować większe ryzyko. Ale to nie dotyczy Ciebie, bo w tym tygodniu dajemy Ci specjalny zakład bez ryzyka do kwoty 20 PLN na mecze Ligi Mistrzów!
Twój zakład bez ryzyka musi być zakładem kombinacyjnym, złożonym z przynajmniej dwóch dowolnych zdarzeń z naszej oferty na mecze Ligi Mistrzów w tym tygodniu Na przykład możesz postawić na awans do półfinału Barcelony i Realu madryt lub PSG/Juventus/Malaga. Pamiętaj o wpisaniu kodu LEAGUE1 przed postawieniem zakładu.
Zdarzenia mogą zostać wybrane z naszej oferty głównej zakładów sportowych lub poprzez LiveBet. Zakłady mogą być zawierane na stronie internetowej lub poprzez telefon komórkowy.

S 37

sowa24

Użytkownik
Tylko dla odbiorców meila.
Ta oferta jest dostępna tylko dla użytkowników, którzy zostali o niej poinformowani osobiście przez Tobet.

Do góry Bottom