>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje w Tobet

mateo717 0

mateo717

Użytkownik
Właśnie , ale przy mojej wpłacie 50zł , najkorzystniejszy wydaje się być opcja nr1 . Co o tym myślicie ? Ku tej wersji skłania mnie również mały obrót ( 3 krotny).

B 0

basikb

Użytkownik
ja też skorzystałam z bonusa rejstracyjnego i niestety wygrałam pierwszy zakład za całą stawkę ... mój błąd..trzeba było przegrać...teraz od miesiąca się bujam z zakładami za 1 zł... buk porażka
moja rada tak graj żeby nie wygrywać ????

mateo717 0

mateo717

Użytkownik
Przeczysz sam sobie ... Buk daje możliwości , tylko trzeba je umiejętnie wykorzystać . Mam swoją koncepcję , chciałem tylko zaczerpnąć porady innych graczy , Twoja wypowiedz z kolei , jak filip z konopi ...

A 13

adiczeks

Użytkownik
Ja mam pytanie, jak wpłacić pieniądze z Alior Banku na Tobeta? Bo nie widze takiej opcji a przypominam sobie, że kiedyś właśnie robiłem przelew z Alior Banku do jakiegoś bukmachera a tez nie było można i było trzeba jakoś to obejść a teraz właśnie nie mogę do tego dojść. Pokieruje ktoś, przypomni?
E: Oczywiście chodzi mi o opcje P24 bo chce żeby pieniądze od razu pojawiły się na koncie na Tobecie.

rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Świąteczny darmowy zakład za 100 PLN

W drugi dzień świąt rozegrana zostanie pełna kolejka Premier League. Aby jeszcze bardziej umilić Wam ten świąteczny czas, przygotowaliśmy loterię, w której na 10 szczęśliwców czeka darmowy zakład w wysokości 100 PLN! Aby wziąć udział w loterii należy postawić dziś zakład, składający się z minimum trzech zdarzeń. Zakłady muszą być zawarte na jednym kuponie i przynajmniej jeden z nich musi zawierać zdarzenie z dzisiejszych meczów Premier League. Minimalna stawka na kuponie to 8 PLN.
Krok po kroku:
1. 25 grudnia postaw na jednym kuponie zakład składający się z minimum trzech zdarzeń. Minimalna stawka na kuponie to 8 PLN.
2. Upewnij się, że na Twoim kuponie jest przynajmniej jedno zdarzenie z dzisiejszych meczów Premier League.
3. Kupon upoważnia Cię do udziału w loterii, w której wyłonionych zostanie 10 zwycięzców. Każda z nich otrzyma darmowy zakład za 100 PLN.
Regulamin
1. Oferta jest dostępna dla wszystkich użytkowników Tobet.
2.Użytkownicy, którzy postawią zakład złożony z trzech zdarzeń sportowych, zawierających przynajmniej jeden mecz Premier League rozgrywany 26.12.2012, za minimum 8 PLN, wezmą udział w naszym losowaniu nagród.
3. Każdy użytkownik może wziąć udział w losowaniu nagród tylko raz.
4. Wyłonionych zostanie 10 zwyciezców.
5. Zwycięzcy wygrają darmowy zakład o wartości 100 PLN. Darmowy zakład i ewentualne wygrane uzyskane dzięki niemu muszą zostać obrócone dwa razy po kursie minimalnym 1.80 zanim będzie można je wypłacić lub przelać do innych produktów.
????​

D 39

domuji

Użytkownik
Tobet na prawdę musiał się nakombinować żeby wymyślić na tyle dni (codziennie bonus) tak nieopłacalne bonusy abym skorzystał tylko z jednego. Przydałby się jeszcze jakiś zakład bez ryzyka czy coś w tym stylu, reszta żenada.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Dostałem na mejla, na stronie nie widzę info więc wrzucam...

Ciesz się Super Bowl... i spróbuj swojego szczęścia z zakładem bez ryzyka!
Droga do finału Super Bowl jest długa i wyboista, ale zawodnicy, trenerzy i fani Baltimore Ravens i San Francisco 49ers na pewno powiedzą, że było warto ją przebyć. W końcu już tylko jeden mecz dzieli ich od tego, żeby na zawsze zapisać się w historii ligi NFL.

Typowy finał Super Bowl jest pełny zwrotów akcji i dlatego idealnie nadaje się do stawiania zakładów poprzez LiveBet. Dobra wiadomość w tym roku jest taka, że Twój pierwszy zakład na Super Bowl poprzez LiveBet, do kwoty 40 PLN, jest absolutnie wolny od ryzyka. Możesz stawiać na jakiekolwiek zdarzenie z naszej oferty na Super Bowl. Jeśli trafisz, wygrywasz pieniądze jak zwykle. Jeśli przegrasz, po prostu zwrócimy Ci stawkę!
https://www.tobet.com/docs?content=super_bowl_nfl&amp;amp;content_only=false&amp;amp;ads=false

mako23 27

mako23

Użytkownik
Skorzystaj ze swojego darmowego zakładu
Witaj!
Ach, już luty. Miesiąc sportów zimowych i Walentynek. Ale my mamy dla Ciebie coś jeszcze - darmowy zakład do 20 PLN, żebyś mógł jeszcze bardziej emocjonować się rywalizacją w zimowych konkurencjach.
Żeby skorzystać ze swojego darmowego zakładu, musisz tylko wpisać kod GOODLUCK logując się na swoje konto. Będziesz mógł go użyć wybierając zakład z naszej oferty głównej zakładów sportowych lub stawiając poprzez LiveBet. Możesz to zrobić na stronie internetowej lub przez telefon komórkowy. Witajcie sporty zimowe, tęskniliśmy za wami!;)

\/\/\/
Takiego maila dostałem, więc możliwe, że tylko dla właścicieli owych maili, regulaminu żadnego nie widzę.
UP: Jendak jest: https://www.tobet.com/pol/docs?content=alpine_skiing_feb&amp;amp;content_only=false&amp;amp;ads=false

A 861

amigo007

Użytkownik
Hugo997 już od dawna tobet daje tylko wybrańcom bonus. Chociaż nie ostatni raz w kalendarzu grudniowym była promocja sportowa dla wszystkich (jednodniowa). Ale ta promocja powyżej, jest tylko dla odbiorców e-mail.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Podobno musi byc tylko na sporty zimowe, tak mi support polski odpisal, ale w warunkach nie ma sprecyzowanego tego. Napisalem do angielskiego jeszcze. Wie ktos moze na 100%?

Do góry Bottom