jemjogurt
Użytkownik
a moze cos dla starych graczy te bedzie jakas fajna promocja :>Aktualizacja promocji - jeszcze lepsze warunki!
:spokodfhgfh:
a moze cos dla starych graczy te bedzie jakas fajna promocja :>Aktualizacja promocji - jeszcze lepsze warunki!
Raczej tylko jak dostaniesz od nich maila. Ja niedawno mialem 100% do 100 PLN na powrot.expekcie skonczyla mi sie kasa juz jakis czas temu i mysle teraz nad wyborem jakiegos buka i mam pytanie czy jest jakas teraz promocja związana z powrotem do expekta np. 100% depozytu???
W styczniu gralem ostatni raz, a bonus powrotny zaproponowali mi we wrzesniu. Nie ma chyba jednak zadnej reguly na to. Moja dziewczyna grala ostatnio w Expekt w tamtym roku i od tego czasu zadnej propozycji bonusa powrotnego nie dostala.A jak dlugo byles nieobecny?
W Bwinie to srednio co 2-3 miesiace dostaje, ostatnio tez dostalem w Unibet (choc tylko 50%). Napisanie do Expekt w tej sprawie chyba nic nie pomoze. Kiedys do nich pisalem, czy nie maja aktualnie jakiegos bonusa dla starych klientow i niestety nic mi nie dali. Sprobowac mozna, ale....Ja dostalem po 2 miesiacach w bwinie np, ale w expekcie widac za male przerwy mam
moze napisac na support i sie spytac czy jest regula czy nie
a czy tam nie trzeba obrócić 5 razy ? ????Czesc Ziomki !!
Mam takie pytanie odnośnie tej promocji, załóżmy taką sytuacje wpłaciłem 40 zł dostałem 40 zł które musze obrócić 3 razy po min. ako 1,5 i tak:
1. czy musze te 3 razy wykonac jednoczesnie?
2. jesli nie, to czy w przypadku postawienia kasy 40 x 1,5 = 60 zł i wygraniu tego zakładu i po powtórzeniu tego procederu 3 krotnie na moim konice bedzie kwota 220 zł (40 zł depozytu + 180 zł wygranej z bonusem)
3. czy, jezeli obstawiam 3 -krotnie bonus po ako 1,5 i za pierwszym razem wygrywam 60 zł to za drugim musze obstawiac 60 zł czyli razem z wygraną czy tylko 40 zł