>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Expekt - Nawet 150zł gratis!

Status
Zamknięty.
buzero 59

buzero

Użytkownik
Aż do 40 PLN (10€) zwrotu na ćwierćfinały!

Przygotuj się na wielkie emocje podczas zbliżających się rozgrywek Ligi Mistrzów i ćwierćfinałów Pucharu UEFA! Czy Roma odegra się na Manchester U. po ostatniej upokarzającej porażce 1-7?! Czy Barcelona i Chelsea mają szanse zwyciężyć w meczach z Schalke 04 i Fenerbahce Czego, jak nie gorących chwil na boisku możemy spodziewać się po spotkaniu Arsenal vs. Liverpool?

Ćwierćfinałowe spotkania Pucharu UEFA również zapowiadają się bardzo ciekawie - Bayern München vs. Getafe, Fiorentina vs. PSV Eindhoven, Glasgow Rangers vs. Sporting czy Bayer Leverkusen vs. Zenit St. Petersburg - to same hity piłkarskie!

Złóż zakład 1X2 (pojedynczy lub akumulowany) na Ligę Mistrzów i/lub Puchar UEFA.
Upewnij się, że kurs łączny na kuponie to min. 5.00 a stawka wynosi od 12 PLN (3€) do 80 PLN (20€).
Jeśli przegrasz pierwszy taki zakład (zawarty zgodnie z opisem powyżej), zwrócimy Ci 50% stawki, aż do 40PLN (10€).

Złóż zakłady tutaj

Przykład:
Przegrałeś zakład: Barcelona (2), Chelsea (2), PSV (2), , po kursie 15.40? = Otrzymujesz zwrot stawki aż do 40 PLN (10€).

Zwroty stawek będą dokonywane w ciągu 72 godzin po zakończeniu ostatniego meczu. Zwroty zostana wypłacone w postaci bonusów w zakładach sportowych i wymagają 5-krotnego obrotu w zakładach, po kursie min. 1.50, przed dokonaniem wypłaty środków z konta gracza bądź transferem do innych produktów.

bodi 70

bodi

Użytkownik

Przelewy 24 i Bonus dla wszystkich!

OFERTA WAŻNA TYLKO DLA PIERWSZYCH 1000 KLIENTÓW!
BR&gt; Już u nas, Przelewy 24 i masz środki na koncie gracza w ciągu 15 minut!

Nie dokonywałeś jeszcze wpłaty ta metodą? Teraz masz szansę na dodatkową kasę, nawet jeśli już wpłacałeś wcześniej do expekt.com
Promocja dla wszystkich!

Dokonaj wpłaty na konto gracza poprzez Przelewy 24 w dniach: 11 – 18 kwietnia 2008r.*

i wyślij e-mail na adres [email protected] podając swój numer ID gracza oraz kwotę depozytu a my dodamy do Twojego konta bonus 100% wartości Twojego depozytu, do 50 PLN.

R 0

rafal86-86

Użytkownik
i co ktoś już dostał ten bonus? ja wpłaciłem, wysłałem maila i czekam...
edit:
już wiem: &quot;Bonusy będą przyznawane w ciągu 72 godzin od zgłoszenia.&quot;

robertcorey 1

robertcorey

Użytkownik
Ja równiez z rana wysłałem kaske i juz 100 na koncie.

Ja mam pytanie do tej promocij zwrotu stawki w meczu ManUtd-Arsenal.
Trzeba postawić to spotkanie gdy juz bedzie rozgrywane, na live?
Pozniej oni sami zwróca kaske czy trzeba jakies maile wysyłac?

P 3

piotrus2103

Użytkownik
Ma pytanie dostal ktos ten bonus 100% do 50zl przy wplacie przelewem 24 bo ja wplacilem wczoraj ok 12 pieniadze 50zl jest na koncie od wczoraj a bonusa nie ma pisalem dzisiaj do polskiego suportu ale oni dzisiaj nie odpowiadaja.Wiec napisalem do angielskiego a oni mi odpowiedzieli ze juz dostalem bonus powitalny i te mi sie juz nie nalezy.Przeciez pisalo ze ten jest dla wszystkich.Moze mi ktos wytlumaczyc o co w tym chodzi?

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
?
A miał ktoś z was tak że wysłał pieniadze a niema ich na koncie...? po wypełnieniu formularza przelewy24 napisauem tak jak w zwykłym przelewie bankowym numer konta expekta itp. i kasy niemam. A w banku mam potwierdzenie przelewui że zrealizowano przelew. Więc o co chodzi? mógłby ktoś odpowiedzie? z Góry dzięki

michau 84

michau

Forum VIP
piotrus2103 może po prostu nie zdążyłeś się załapać do pierwszych 1000 osób...

sewi19 ktoś już pisał, że z mb też kasa na konto u buka szła ok 17 godziny czy ileś, więc poczekaj ;)

bodi 70

bodi

Użytkownik
Miało być dla 1000 klientów, ale z drugiej strony expekt każdemu może odpisać ,że spóźnił sie i był np.1001 -na stronie nie ma licznika więc proste...że mogą nikomu nie dopisać i nikt im nic nie udowodni jako który wpłacił.W takie wpłaty na ilość osób nie ma co sie za bardzo bawić...bo co do bonusa to może go nie być nigdy, a moim zdanie w takich promocjach chodzi o to żeby ludzie troszke kasy do nich wpłacili, oczywiście kilku wygra a kilku następnych przegra i interes sie kręci.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
dostal ktos ten bonus ? wpłaciłem w ten dzien w ktory zaczelo sie promo jakos rano ok 11. bodajze ;) mysle, ze znalazłem się w 1000 osób ;) tym bardziej, że promo widnieje dalej na stronie głównej... Ciekawy jestem czy nie znalazłem się w tym tysiącu szczęśliwców czy po prostu Expekt się spóźnia z kasą... ????

michau 84

michau

Forum VIP
Raczej się nie znalazłeś bo pisali wcześniej że po wpłacie za chwile mieli bonus wieć sam sobie odpowiedz... Promo będzie widnieć jeszcze przez dobre kilka dni, przecież nie każdy wchodzi codziennie, a na pewno nie każdy znowu wie kiedy promocja się rozpoczęła;)

B 0

bergen66

Użytkownik
&quot;- Nawet jeżeli zostanie utracona (przegrana) część sumy depozytu + bonusu - gracz nadal musi wykonać wymagany obrót aby móc dokonac jakiejkolwiek wypłaty ze swojego konta.&quot;

czy jeżeli przegram wszysto to czy przy następnej wpłacie ten punkt dalej obowiązuje?

bodi 70

bodi

Użytkownik
Panowie pisałem już Wam to chwyt marketingowy! owszem kilka osób może otrzymać te 50 PLN, ale nim oni cokolwiek dopiszą do kont to wszyscy już to raczej przegrają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom