A ja mam takie pytanie, konto w expekt mam niecałe 2 miesiące, ale do tej pory w żadnej promocji nie brałem udziału. Jak rozumiem żeby wiąść udziałał w tej muszę wpłacić kolejne pieniądze na konto?
Druga sprawa czy jeśli wypłacę 200 zł z konta w expekt i wpłacę je ponownie to mogę brać udział w promocji czy nie?
Trzecia sprawa obrót x5 po kursie 1.5, zakłady pojedyncze lub akumulowane, stawki dowolne oby tylko obrót był odpowiedni tak?
Ostatnia sprawa czy jeśli wpłaca się pieniądze to ma znaczenie jak długo już mamy założone konto i jak dużo już dokonaliśmy na nim transakcji wpłaty/wypłaty - jeśli tak to jakie?
Obecna trwa do końca maja?
Znalazłem taki warunek by móc skorzystać z tego bonusu.
- Oferta jest ważna wyłącznie dla pierwszego depozytu złożonego w zakładach sportowych Expekt.com pomiędzy 1 a 31 maja 2007.
Czyli jak mam rozunieć ponieważ już dokonałem kilku wpłat na konto expekt a i zakładów też troche porobiłem to nie mogę brać w nim udziału? Przecież to jakaś paranoja - zaznaczę że w niczym podobnym przedtem nie uczestniczyłem. Czy w takim razie jedynym wyjściem jest wypłata pieniędzy, skasowanie konta ponowne założenie i ponowna wpłata? Jeśli tak to ????
Czy ktoś jeszcze prowadzi ten dział? Pytanie zadałem wczoraj o 18 a do dziś rana nie ma żadnej odpowiedzi. Chciałbym wiedzieć na czym stoję, bo jeśli jest tak jak myślę to może warto wypłacić pieniądze do innego buka i tam skorzystać z promocji puki jeszcze trwa.