TommyTSW
Forum VIP
Kupon możesz postawić ale nie będzie ci sie liczył do obrotuRaczej nie moge postawic kuponu przed dodaniem bonusu do konta?
100 % od wpłaconego depozytu jak nazwa waskazuje no chyba ze zle przetłumaczone
Kupon możesz postawić ale nie będzie ci sie liczył do obrotuRaczej nie moge postawic kuponu przed dodaniem bonusu do konta?
Raczej nie moge postawic kuponu przed dodaniem bonusu do konta?
Już się liczyJeśli chcesz bonus. Wpłacasz kasę. Od tego momentu już możesz "robić obrót", grasz, w między czasie możesz wysłać skany dowodu do weryfikacji.
Nie trzeba grac 10 lat przez internet zeby takie rzeczy wiedziec. Ja gram duzo duzo mniej a nie zadaje takich pytan, miedzy innymi dlatego, ze potrafie uzyc opcji "szukaj" i znalezc odpowiedzi na takie pytania. Kiedy rejestrowalem sie do tego forum myslalem, ze nabede wiecej profesjonalnej wiedzy, ale niektore pytania zadawane po 10 razy naprawde oslabiaja... (patrz temat o 24sportsweb).A ty karlos ochłon, nie wszyscy grają po 10 lat przez internet
Zakłady na żywo oraz kombosy (zakłady akumulowane) liczą się do wykonanego obrotu. W kombosach kurs końcowy kuponu musi wynieść min. 1.80 (pojecyńcze typy na kuponie mogą mieć mniejszy kurs).1.80 to minimalny kurs na kupon czy jedno wydarzenie na kuponie?!??!?!?!?
Na poczatku tez bylem pozytywnie zaskoczony szybkoscia dzialania, Freebetem za dowod itd. Problemy zaaczely sie przy wyplacie, zreszta przeczytaj moje wczesniejsze posty.Moja opinia o centrebet pozytywna. Na bonus 100% czekalem 48h i 15 minut ???? , napisalem odpowiedniego maila i za przekroczenie 48h bez problemu dostalem 25 zl freebetu. Oprocz tego za wyslanie skanu dowodu dostalem po kilkunastu godzinach 10 zl freebetu.
jeżeli bonus wynosi 120 złotych w tym wypadku należy dokonac zakładów za łączną kwote 600 (5x120=600) ...Wplacilem 120 PLN, dostalem bonus po 40 h.
Jak Vader napisal to obrot sie liczy od czasu wplacenia, zanim dostalem bonus zagralem za 185zl, po za 270zl czyli mam 455zl obrotu tak?
W regulaminie pisze:
,,Po otrzymaniu bonusa'' należy dokonać 5-krotny obrót kwotą przyznanego bonusa po min. kursie 1.80 przed dokonaniem wypłaty z konta. W przeciwnym razie bonus przepada i zostanie odjęty z konta.
Wiec mam obrot za 600zl miec przy bonusie 120?
Czyli wystarczy 145 jeszcze :>
Na stronie baner caly czas wisi, wiec chyba aktualna. A tak trudno wejsc na stronke?wybaczcie jeżeli pytanie jest nie na miejscu - czy promocja 100 % od depozytu jest nadal aktualna ?
sam nie jesteś tego pewien po wejściu na nią . zapytalem bo możliwe , że ktoś w ostatnich dniach się rejestrował i korzystał z bonusu , donio :]Na stronie baner caly czas wisi, wiec chybaaktualna. A tak trudno wejsc na stronke?
Skoro jest baner to nie wisi bez powodu. "Chyba" dodalem dla przekory. Nawet jezeli ktos korzystal z bonusa "w ostatnich dniach", to nie znaczy ze dzisiaj promo jest aktualne skoro baner na oficjalnej stronie Cie nie przekonuje. Jedynym pewnikiem jest napisanie do supportu.sam nie jesteś tego pewien po wejściu na nią . zapytalem bo możliwe , że ktoś w ostatnich dniach się rejestrował i korzystał z bonusu , donio :]