Ja podziele sie z Wami doswiadczeniami z grania w Centrebet. O czesci juz pisalem w innym temacie o tym buku, wiec moge sie powtarzac ????
Poczatkowo o buku mialem dobre zdanie, support szybko i sprawnie odpisywal na moje maile. Pozniej jednak bylo juz tylko gorzej. Bonus obrocilem bez problemow (wczesniej w trakcie jego obracania wyslalem skan prawka zeby przyspieszyc weryfikacje - podziekowali i w nagrode przyznali Freebet 10 PLN - Plus dla nich ???? ). 18 maja zlecilem wyplate na konto bankowe. Do 26 maja kompletna cisza, wyplaty brak, jakiejkolwiek informacji od supportu brak. 26 maja przed godz. 18 wyslalem im maila co jest grane, czemu nic nie pisza w sprawie wyplaty i czemu nie mam jeszcze kasy na koncie. Odpowiedz otrzymalem nastepnego dnia, ze maja jakies tam problemy z wyplatami na konto i ze przeleja kase dopiero w nastepnym tygodniu (zaproponowali mozliwosc wyplaty na
MB co mnie kompletnie nie satysfakcjonuje). Napisali mi to wiec dopiero po mojej interwencji, a przeciez doskonale wiedzieli, ze wyplaty na konto robic nie moga, bo maja z tym problem. 28 maja otrzymalem kolejnego maila od nich, w ktorym pisza, ze chca mi wyplacic kaske, ale musze najpierw im wyslac skan prawka (co juz zrobilem ponad dawno temu i za co mi przeciez dziekowali ???? ), skan wyciagu z konta bankowego albo rachunku np. za telefon oraz skan karty kredytowej. Dlaczego nie napisali o tym wczesniej? Tez nie wiem, dla mnie to minus, bo wyraznie graja na zwloke, aby jak najbardziej opoznic robienie wyplat. Ostatecznie pieniadze otrzymalem 5 czerwca, co liczac od daty zlecenia wyplaty (18 maja) jest najdluzsza transakcja z buka z jaka mialem do tej pory do czynienia.
PS. Dziwie sie reakcji admina (
Marcin-Odra) kiedy ktos informowal o innym bonusie niz 120 PLN. To, ze na stronie nie ma informacji o innej promocji nie znaczy, ze jej nie ma. Czesto w historii juz sie zdarzalo, ze na stronie jakiegos buka nie bylo oficjalnego info, a jakas promocja obowiazywala. Oprocz promo 120 PLN na pewno wtedy obowiazywala tez promocja 150 PLN i 200 PLN (nie wiem jak jest obecnie) i nie byly to zadne reflinki.
Pozdro